Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FEBRUÁRI TELIHOLD

2022-02-16

Átalakulás és változás

telihold hold.jpg

 

Februári Telihold

 

A február ritka alkalmat kínál arra, hogy tudatosan dolgozzunk a beérkező energiákkal, hogy pozitívan manifesztáljuk a változást és az átalakulást mind magunkban, mind az életünkben. A 2222-es portál minden egyes aktiválásával az energiák felerősítik lényünk más aspektusát, és mélységes lehetőséget kínálnak számunkra az átalakulásra és a transzmutációra.

 

Jelenleg a fizikai testünkön keresztül áradnak az energiák, kiemelve az egyensúlytalanságokat, és tudatosítják bennünk, ami gyógyulásra és elengedésre szorul.

 

A mai Teliholddal az átalakulás energiái újra fellobbannak, és meghívást kapsz, hogy újra lépj a változás áramlásába. Ez a Telihold lehetőséget kínál arra, hogy újra elengedd mindazt, ami már nem szolgál téged. Bármibe is kapaszkodsz, az érzések, gondolatok, hiedelmek és elvárások, mind megoldódhatnak, ha egyszerűen elengeded őket. Amikor ezt megteszed, rájössz, hogy több energiával és inspirációval rendelkezel, hogy folytasd az utad.

 

Testünkben minden sejt információt tartalmaz energia formájában. Ez az energia tartalmazza minden élettapasztalatunk emlékét, valamint lelkünk ősi emlékét és esszenciáját. Ez az energia határozza meg jelenlegi élettapasztalatunkat, formálja hiedelmeinket, és tudat alatt befolyásolja gondolatainkat és érzéseinket. 

 

Jelenleg a beérkező energiák elárasztják a fizikai testedet, megtisztítva és elmozdítva az energetikai szerkezetét és rezonanciáját.

 

Ezzel az eltolódással a sejtemlékek aktiválódnak, ami megoldatlan traumákat és feldolgozatlan sejtemlékeket vált ki, lehetőséget adva arra, hogy bölcsességgé és tudatossággá alakítsd át őket. Ezzel az átalakulással új tudatfolyamok léphetnek be a testbe, frissítve a sejtekben lévő információkat, és új lét- és viselkedésmódokra ösztönöznek, amelyek visszaállítják belső és külső környezetedet. Ügyeljen arra, hogy testének mire van szüksége ebben az időben, mivel ennek az átalakulásnak a fizikai tünetei azt eredményezhetik, hogy a test elkezdi méregteleníteni a régit.     

 

Ezekben a nagy változásokkal járó időben új energiával telítődőnk, amely feltölti életerőinket, és mély gyógyulási folyamatot generál.

 

Jelenleg az átáramló energia megtisztítja és újraaktiválja a fénycsatornánkat a testünkben, és átéget az esetleges elzáródásokon. Ez az energia felgyorsítja legmagasabb célunk fizikai megnyilvánulását a világban, és ennek eredményeként segít elengedni mindazt, ami a lelkünk céljának megvalósítása útjában áll.

 

Légy tudatában annak, hogy az utak szétválásának idejében élsz, amikor a régi utakat elveted, és arra ösztönöznek, hogy aktívan kövesd lelked útját.

 

A Telihold energiáival új életfény gyűlik benned, új inspirációt és kreativitást kapsz.

 

Amint ez a fény gyökeret ereszt lényedben, az élet iránti lelkesedés megújult érzése fog megjelenni benned, megadva a lelked céljának eléréséhez szükséges motivációt.

 

Légy tanúja annak, ami most bontakozik ki benned és tudd, hogy cselekvésed időzítését a lelked határozza meg.

 

 

 

Kate Ann Spreckley

Aysha