Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELEMELKEDÉSI FOLYAMAT

2022-03-26

Megnyílt a Galaktikus átjáró!

dimenziókapu - átkelés a határon.jpg
 
Megnyílt a Galaktikus átjáró!
 
Örömmel értesítelek benneteket, hogy a nemrégiben megnyílt galaktikus átjáró jelentős változásokat okoz DNS-etekben, ami lehetővé teszi számotokra, hogy felemelkedjetek, a harmadikból az ötödik dimenzióba.
 
Mit jelent felemelkedni a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba?
 
A harmadik dimenzió a kettősség, az elkülönülés és a korlátozás alacsonyabb rezgése. Az ötödik dimenzió az egység és a korlátlan potenciál magasabb rezgése.
 
A következő jelentős változásokat fogod észrevenni, ahogy a DNS-ed megváltozik a felemelkedési folyamat során:
 
1. Sokkal könnyebben fogod magad érezni, mintha egy nagy teher levették volna le a válladról.
2. Kezded energikusabbnak és kevésbé fáradtnak érezni magad.
3. Magabiztosabbnak fogod érezni magad.
4. Sokkal könnyebben tudsz majd, kapcsolatba lépni felsőbb éneddel, vezetőkkel, angyalokkal és arkangyalokkal, mint korábban.
5. Intuíciód (belső tudásod) és pszichés képességeid erősebbek és tisztábbak lesznek, ahogy megtanulsz jobban hallgatni rájuk.
 
A Galaktikus átjáró segít elengedni, minden megmaradt félelem alapú gondolatot és érzelmet.
 
A félelem magában foglalja a haragot, a féltékenységet, a neheztelést, az áldozattá válást, az önbizalomhiányt, a szégyent és a bűntudatot. Az átjáró felgyorsítja a félelem alapú minták felszabadításának folyamatát, így könnyedén és kecsesen haladhatsz előre.
 
Ez a tisztítási folyamat azt okozhatja, hogy a harmadik csakra (napfonat) úgy érzed, mintha lángokban állna. Ez a tűz megtisztítja a testedet, és segít átalakítani, a sűrű energiát, magasabb rezgési frekvenciákká. Ha úgy érzed, hogy szétszakad a tested, akkor tudd, hogy ezek mind csodálatos élmények, mert segítenek elengedni a régi energiákat, amelyek már nem szolgálnak célként az életedben.
 
Áradó rezgéshillámokat (bizsergést) fog észlelni fizikai, érzelmi és mentális testedben.
 
Az átjáró a kozmikus energia hatalmas hullámát vezeti be, amely egész idén és a következő évben is be fog érkezni.
 
Kiszorulsz a komfortzónádból, mert alkalmazkodnod kell, a Földön végbemenő hatalmas változásokhoz. A változások közvetlen következményei, a bolygónkat átható növekvő fényerőnek. Érezheted a fényt a testedben, elmédben és szellemedben.
 
Magas frekvenciájú energiákkal bombáznak, ahogy ezek az energiák folyamatosan belépnek, rájössz, hogy az igazságok, amelyek szerint éltél, már nem szolgálják a lelkedet. Elavulnak, ahogy a régi éned meghal, és feltárul valódi éned.
 
Elkezded megérteni, hogy valóban spirituális lény vagy, akinek emberi tapasztalatai vannak.
 
Vezetni fogsz másokat, a hazafelé vezető úton, miközben ők is felismerik, valódi természetüket.
 
Felfedezed majd, hogy minden energia, és az egész élet összefügg egymással, még akkor is, ha a felszínen másnak tűnik. Olyan embereket, helyeket és dolgokat fogsz keresni, amelyek magasabb frekvencián rezegnek, így fel tudod emelni a rezgésedet, és velük együtt, felemelkedni az ötödik dimenzióba.
 
Elkezdesz hallani, látni, érezni és tudni az öt érzékeden túlmutató dolgokat. Elkezditek megkapni az információk letöltését a magasabb birodalmakból, hogy emlékezzetek arra, kik vagytok, és miért jöttetek ide, a felemelkedés eme csodálatos időszakában.
 
A szívcsakrádat is teljesebben megnyitod, ami lehetővé teszi számodra, hogy teljesen új módon tapasztald meg a világot. Minden ego-alapú félelmed el fog tűnni, ahogy rájössz, hogy minden rendben van. A tudatosságod napról napra, egyre jobban bővül.
 
Álmaid és látomásaid élénkebbé és intenzívebbé válhatnak.
 
Még az is előfordulhat, hogy testen kívüli élményeid(OBE) vagy világos álmaid lehetnek.
Hallhatsz tisztánhalló üzeneteket angyaloktól, szellemi vezetőktől, arkangyaloktól, ősöktől, elhunyt szeretteidtől vagy más mennyei lényektől. A tisztánhallás azt jelenti, hogy "tiszta hallás", és ez az egyik leggyakoribb módja annak, hogy szellemi vezetőid megpróbálják felhívni a figyelmed.
 
Lehet, hogy látomásokat vagy képeket láthatsz, a harmadik szemeddel az elmédben. Ezt hívják tisztánlátásnak, ami azt jelenti, hogy "tisztán látás", és nagyon hasznos lehet, ha fontos döntéseket próbálsz hozni az életében, vagy segítségre van szükséged az ébrenléti problémáid megoldásában.
 
Nehéz lesz továbbra is negatív körülmények között élni.
 
Előfordulhat, hogy elköltözöl vagy munkahelyet váltasz, ha jelenlegi helyzeted, nincs összhangban, az új lelki állapotoddal.
Erős késztetést fog érezni arra, hogy egyedül legyél, vagy több időt tölts a természetben. Erős vágyat is tapasztalhatsz arra, hogy minden nap meditálj és kapcsolatba lépj Istennel/Forrással/Istenivel/Szellemmel/Az univerzummal (bármit is szeretnél).
 
Minél jobban megnyílsz intuitív képességeid előtt, annál fontosabbá válik számodra, hogy gondoskodj fizikai tested szükségleteiről.
 
Észre fogod venni, hogy ha az energiád kimerült vagy gyenge, mert nem alszol eleget, nem eszel megfelelően, nem iszol elegendő vizet vagy nem edzel, akkor az intuíciód nagyon gyenge lesz. Ennek eredményeként nehéz lesz megkülönböztetni, hogy mi jön belülről, és mi nem.
 
Intuitív empataként gyakran kimerülök, amikor az alváshiány, a helytelen táplálkozás vagy a mozgási szokások miatt, az energiám gyengül. Ezért az évek során megtanultam, hogy ha azt akarom, hogy az útmutatásom és az ajándékaim a legerősebb szinten legyenek, akkor hallgatnom kell arra, amire a fizikai testemnek szüksége van.
 
Itt az ideje, hogy boldoggá és tartalmassá változtasd az életedet azáltal, hogy elveszed az összes számodra kiküldött hatalmas energiát, és felhasználod, hogy harmóniában élhess az univerzummal.
 
Nem vagy egyedül. Minden magasabb dimenzióból származó lény szeret és támogat téged.
 
A felemelkedési folyamat az egész emberiség és Gaia számára előnyös. Ez felszabadít benneteket a harmadik dimenzió sűrű és mérgező frekvenciáitól, és elvezet benneteket az ötödik dimenzió szeretetébe, békéjébe, bőségébe, felhatalmazásába és bölcsességébe.
 
Többdimenziós tudatod aktiválódik, és megtapasztalod isteni tervrajzod kibontakozását, ehhez az inkarnációhoz. Emlékezni fogsz arra, hogy ki vagy valójában. Ebben az időben kapcsolódni fogsz, a sajátos lélekküldetéseddel, a Földön.
 
Ez a Galaktikus kapunyitás sok változást hoz, de ha mindannyian együtt dolgozunk és elfogadjuk a tudat új szintjét!
 
Nagyon szeretünk téged.
 
Itt vagyunk veled.
 
Mi vagyunk a fény családod.