Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELHASAD AZ ILLÚZIÓK BURKA

2023-01-07

A Telihold üzenete

 

tojás húsvét.jpg

 

 

FELHASAD AZ ILLÚZIÓK BURKA

 

Telihold üzenete

 

2023 Január

 

A régi illúziórétegek szétrepednek

 

Amikor a régi önvalód megkeményedett héja már nem tudja támogatni az ujjat, felszakad és az eredendő fény kitör. Egy teljesen új zónába lépsz be.

 

A RÉGI HÉJAD

 

Belső fényedet beborította az illúziók kemény héja, amely számos észlelésre hatással volt. A belső hangod követése nehézzé és megbízhatatlanná vált. Az emberi részed nagyon sokáig tartotta karban ezt a régi megkeményedett héjat; ami egyfajta védelemként szolgált. Az elme uralom programja felhasználta ezt és sok zűrzavart szőtt, hogy a belső fényt csökkentse.

 

ÉTERIKUS ÁTALAKULÁS

 

Mostanra ezt a régi héjat új formává alakítottad át, mert egyfajta éteri réteg jött létre, miközben az új fénylény önvalód növekedett. A megkeményedett réteg lággyá változott, és most megtörténhet az újjászületésed az újkor rezonanciáiban. A megkeményedett réteg, amely éteri tojásként burkolta be és védte a fénylény részed, törékeny héjjá változott, így a csillagmag és a belső fény összeolvadt.

 

KÜZDELEM ÉS NEHÉZSÉG

 

A sok csata, amit meg kellett vívnod ennek az élő fénynek a növekedésért, nem volt könnyű, és gyakran nagyon nehéz volt elviselni. A segítség az égi világból érkezett, a szeretet élő fénye áthatott. Ez a fényvilág most közelebb jön és a belső fényed erősebben ragyog, mint valaha.

 

FÖLDTŰZ

 

Az újjászületés új tüze kitör a Föld magjából. Ez a tűz mindenen áthatol és feloldja a kemény héjat. A régi kicsi-én forma már nem illeszkedik az új energiákhoz és feloldódik. Itt az ideje, hogy kilépj a fényeddel és megmutasd valódi természetedet. Ez az új fénylény akivé váltál, már annyira különbözik a régi énedtől, hogy az egész életedet megváltoztatja. Erősebb és olyan tiszta, mint egy kristály, légy tudatában ennek az új fénynek és bízz benne.

Most elkezdhetsz dolgozni az eredeti fénypotenciáloddal.

 

FÉNYMAGOK ÉS AZ ÉTERI TOJÁS

 

Szokatlan idők ezek, növekszik a zűrzavar, de aki képes követni a belső hangját, tisztán tudja, hol van a megújulás útja. A fénymagokat az emberek szívébe helyezték. Amikor az éteri tojás felhasad a fénymagok energiája kiárad, másokat inspirálva az éteri fényen keresztül. Így a felfénylő DNS kód átkerül a kollektív tudat minden rétegébe.

 

ÚJJÁSZÜLETÉS

 

Az újjászületés a föld-tudatban történik. Egy egészséges civilizáció sokféle intelligenciát hordoz magában. Sok tehetség és ajándék kezdhet rezonálni és összefonódni egymással, elismerést és kiegészítő jelleget teremtve. Nem lesz többé féltékenység, hiszen mindenki a saját eredeti fényét követi. El fog tűnni a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy ki vagy, mert fénylény természeted megelevenedik.

 

TELIHOLD ENERGIÁJA

 

Most az elengedés és a mély tisztulás kéthetes időszakába lépünk.

Sok elavult minta és régi energia kerül a felszínre, hogy gyorsan kitisztuljon. Az újjászülető én kiemelkedik a lélek fénye által inspirálva, hogy megnyissa az új utakat.  

 

AZ ÖNMEGVALÓSÍTÁS PORTÁLJA

 

Azok számára, akik magasabb tudatosságot szeretnének elérni, megnyílik az önmegvalósítás portálja. Sok univerzális tapasztalat hatol át az imaginális elmébe (kreatív önmegvalósításért felelős agyi terület). Új lehetőségek érkeznek és a bőség sajátos módon kezd áradni. Engedd el a spiritualitás és a tudomány régi hiedelmeit és szemléletét, mert ezek már nem rezonálnak az új tudatossággal. 

 

A kapcsolódás egy teljesen új koncepciója jelenik meg.

Okkal jöttél a Földre és a Fénytudatosságod most kezdhet felébredni!

Kövesd azt a fényt, amely rezonál az új éneddel.

 

 telihold 023.jpg

 

Forrás