Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELHÍVÁS

2024-03-20

A FÉNYKÜLDÖTTEKHEZ!

 

egység láng másolata.jpg

 

FÉNYKÜLDÖTTEK

 

Fényküldöttek azok, akik születésük előtt önként vállalták, hogy segítenek a bolygónak és lakóinak kigyógyulni a félelemből és következményeiből.

 

Minden Fényküldött szakrális feladattal érkezett. Céljuk a Föld, az emberek gyógyítása és tanítása. Te magad is Fényküldött vagy, ha: - késztetést érzel mások gyógyítására, - szeretnél megoldást találni a Föld szociális és környezetvédelmi problémáira, - hiszel abban, hogy spirituális úton minden helyzet megoldható, - voltak már misztikus tapasztalataid, pl.: előre megéreztél dolgokat vagy találkoztál angyali lényekkel, - kemény élettapasztalataid voltak, melyek összetörték isteni tökéletességbe vetett hitedet, - a világ gyógyításához első lépésként saját életedet akarod meggyógyítani, - késztetést érzel arra, hogy gyógyítási tapasztalataidról írj és taníts másokat, - tudod, hogy egy magasabb cél érdekében vagy itt, még ha nem is tudod pontosan mi az vagy hogyan tudnád megvalósítani.

A Fényküldöttek a Föld különböző tájain most kezdenek ráébredni arra, miért jöttek el a Földre.

 

Belső hívást hallanak, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez a hívás az emlékeztető arra, hogy itt az ideje abbahagyni az anyagi álmokkal való játszadozást és munkához kell látni. Sok Fényküldött fedez fel önmagában spirituális adottságokat, pl. a szellemi lényekkel való kommunikáció, illetve a spirituális gyógyítás képességét.

Ezek azok a képességek, melyeket önként vállaltunk fel, hogy gyógyíthassuk a Földet és lakosságát az ezredforduló kritikus évtizedeiben. Próféciák előre jelezték jöttünket és most eljött az ideje annak, hogy betöltsük küldetésünket! A világ sorsa múlik rajtunk!

 

FELHÍVÁS A FÉNYKÜLDÖTTEKHEZ!

A szeretet harsonái vagytok!

Fényharcosok, akik egytől- egyig feladattal születtek le erre a Földre. Mindegyikőtök érzékenysége egyedi és utánozhatatlan – a tökéletes egész egy- egy részei vagytok Ti.

Egyediek, és mégis hasonlóak. Bár eszközeitek, képességeitek mások, egy célért harcoltok! A fény fenntartói, egy ébredés előfutárai vagytok.

Áldásai vagytok Ti a Földnek, hiszen puszta létezésetekkel képesek vagytok megváltoztatni a körülöttetek élőket. Képesek vagytok, magasabb rezgéseiteket szétsugározva, ébredésre sarkallni a szunnyadó lelkeket.

Visszarántjátok őket a sötétségből, miközben fényt, békét és nyugalmat adtok át nekik. Egy magasabb tudatosság útját járjátok már, ami nagyobb felelősséggel is jár.

Régóta terelgetünk már Titeket, számos jelet kaptatok már… Mindig is sejtettétek, szívetek mélyén mindig is tudtátok, mire is vagytok hivatottak. Megerősítettünk már Bennetek annyiszor, és most eljött az idő. Itt az idő, hogy előlépjetek, és fénymunkásokká legyetek.

Ég és Föld összekötői vagytok Ti, egy átmeneti világ gyermekei.

Közvetítsétek, hát szavunkat! Nyíljatok meg nekünk, fogadjátok a felétek áradó fény- és szeretet energiáját! Legyetek élő csatornák, a fény csatornái, amin keresztül eljuthat a fény a Földre, és szétáramolhat.

Egyéni megnyilvánulásaitok is hatalmas erőt rejtenek magukban, de együtt, egy Egységben, összefogva vagytok a legerősebbek. Együtt kell meggyógyítanotok a Földet, és a rajta élő embereket. De ne feledjétek, nem erőszak és ráerőltetés útján – a példamutatás, a szeretet a Ti fegyveretek.

Gyógyítók! Gyógyítsatok! Tanítók! Tanítsatok! Művészek. Alkossatok!

 

ima ang ann.jpg

 

A Fényküldöttek imája:

Igaz önvalóm, Isten és a Szeretet valóságában időzöm.

Ebben a központban, mint egy hurrikán közepén, minden nyugodt, biztonságos és békés. Hatalmam, bölcsességem és békém abból ered, hogy ebben a középpontban maradok. Kérem Isten és az ő angyalainak spirituális támogatását, hogy tudatomat mindig átitassa az igazság. Szándékosan elengedem ragaszkodásomat az anyagi világhoz, tudva, hogy ezzel hatékonyan segíthetek másokon.

Bízom Istenben, hogy mindennel ellát, amire szükségem van, és engedem, hogy mindenható bölcsessége irányítson minden utamon.

Elfogadom a szeretet és öröm állandó jelenlétét, tudva, hogy megérdemlem a boldogságot és az egészséget.

Önszántamból, szeretettel elengedek minden egóból eredő ítélkezést önmagamról és a többi emberről, tudva, hogy minden, amire vágyom attól az elhatározásomtól függ, hogy akarom-e megtapasztalni az egységet a mindennel, ami él.

Tudom, hogy gyógyítanom és tanítanom kell Isten nevében, és most teljes mértékben késedelem vagy ellenállás nélkül elfogadom a küldetésemet.

Felajánlok mindent, ami akadályozna belső hangom meghallásában, és boldogan bízom belső vezetőmben, hogy irányítani fog a Fényküldött útján, ahol a szeretet eszköze lehetek.

Elengedem félelmeimet és kétségeimet küldetésemmel kapcsolatosan, és most elkötelezem magam a tudatosságnak, hogy mindig halljam Belső Hangomat.

Tudom, hogy ez az egyetlen eszköz, amire valaha szükségem lesz önmagam és a világ gyógyításához.


Így legyen