Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FELOLDÓDÁS A SZERETETBEN

2021-12-19

Nagy erővel tisztul az asztrál tér.

alsó árnyék én.jpg
 
FELOLDÓDÁS A SZERETETBEN
 
A heves viharos szél a régi energetikai hálót bontja le, szétszedi, darabjaira tépi, hogy a tér felszabadulhasson a kivetített gerjesztett sötét energiák hatása alól. Nagy erővel tisztul az asztrál tér.
 
Mindnyájan hozzájárulhatunk ahhoz, hogy az elemi erők, a kozmikus energiák, a napszél, nagyobb hatással tudjanak lebontani árnyék hatásokat, azáltal, hogy vizualizáljuk ahogy a fény eloszlatja a sötétséget, a szeretet teret nyer a világunkba és az ibolya láng átlényegíti az árnyékhatásokat.
 
Ha a mostani időszakban erősen ki voltál mozdítva belső középpontodból, és a saját árnyékod nagyobbnak bizonyult mint azt valaha hitted volna, most eljött az ideje, hogy megbékélj magaddal és átöleld minden eltávolodott részedet, melyekben nincs szeretet.
 
Az év ezen időszakában a lélek sötét részei és mélységei tárulnak fel, mind egyénileg úgy kollektíve. A nagy vizsgák és próbatételek ideje van, a mélységekben alámerült lélekrészek felszabadítása, átlényegítése és gyógyulása történik. Bocsáss meg magadnak, bocsáss meg a világnak, old fel a múltadat és engedd el mindazt mit túlhaladtál és amit kinőttél.
 
Hallgass a lelkedre, mit üzen neked, miről üzen fájdalma, félelme, ne nyomd el a mélységekből felszínre törő érzelmeket, nézz szembe velük, old fel a szeretetben, hogy újra teljes lehess.
 
Te vagy a fény, emeld vissza a fénybe minden elkallódott, lehasadt és elmerült sebzett részed.
 
Te vagy a szeretet!
 
 
Aysha