Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÉNY AKTIVÁLÁS

2022-02-16

A fénykódok és az új kezdet 

föld rács töltés.jpg

 

FÉNY AKTIVÁLÁS

 

A fény bolygókódjait hordozod, amelyek aktiválódnak, amikor eléred az új kódfrekvenciát

 

AMI A SZERETET.

 

Amint folyamatosan emeled a tudatodat és a frekvenciádat, úgy aktiválódnak a fény kódjai a DNS-edben.

 

Amikor ezeknek a fénykódoknak a szálai kibontakoznak az energiameződben, kapcsolatba lépnek a Földet körülvevő Fény ráccsal. Ez a Fényrács már visszavonhatatlanul összekapcsolódott a Földön ötödik dimenziós energiahálójával.

 

Szükség van a kódjaidra, hogy segítsenek a bolygó felemelkedésben.

 

A Naprendszered központi fényforrása letölti és csatornázza a kozmikus energiahullámokat, amelyek hatással vannak a bolygódra - arra vezetnek téged és a rajta lévő összes lényt, hogy a tudatosságát új szintjeire emelje és kiterjessze.

 

A Nap nagyon aktív alkotóeleme a felemelkedési folyamatnak - mivel a harmadik dimenzióba történő energiaátvitel nagy részét szabályozza, amelyek a magasabb galaktikus forrásokból erednek, mint a Szíriusz, a Galaktikus Központi Nap és az Univerzális Központi Nap.

 

Ezek a fénykódok hordozzák az új kezdet matematikai mátrixait - az új gondolatok formáit és izgalmas új valóságstruktúrákat teremtenek, amelyek hidat építenek a régi valóságból az újba.

 

Néhány fénykód a galaxisok távoli pontjait kapcsolja össze, a galaxis központját a naprendszerrel, a földdel és emberi tudattal, hatalmas végtelen hurkokban.

 

A gondolatformák geometriai konfigurációkba vannak kódolva - amelyek közül néhányat a földön a szent geometria meghatározott szerkezetként ismernek.

 

Más fénykódok jönnek be a galaktikus csillagkapu portálokon keresztül, amelyek kvantum multidimenzionálisak.

 

Ez azt jelenti, hogy olyan szándékokat hordoznak magukban, amelyek beindítják, aktiválják és fokozzák az emberiség tudatosságának kialakuló emelkedését.

 

Azért jöttünk ide, hogy segítsük és felébresszük az emberiséget.

 

A Föld bolygó „felemelkedése” a magasabb frekvenciákba való átmenet. Átmegyünk a tudatosság és az egység magasabb birodalmaiba, mint kollektíva. A testünket „frissítjük”, hogy több fényt és multidimenzionalitást vegyünk magába.

 

Ez magában foglalja az érzelmeink és a fizikai DNS-ünk átszervezését, hogy megfeleljen a bolygó növekvő frekvenciájának.