Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÖLDCSILLAG CSAKRA

2024-01-07

A spirituális horgony

 

föld 0 másolata.jpg

 

FÖLDCSILLAG CSAKRA

 

A földcsillag csakra, ahogy a neve is mutatja, összekapcsol minket a földdel. A lábcsakrák ide futnak bele, és ez a csakra képes minket leföldelni. Össze tud kapcsolódni a Föld középpontjával és  magasrezgésű energiáival, ezáltal tiszta, tápláló, földenergiát, életerőt tudunk magunkhoz venni.

 

A földcsillag csakra a test energiamezejében található, nagyjából 30 cm mélyen a lábunk alatt.

 

Ez az a spirituális horgony, ami közvetlenül összeköt minket a Föld energiájával. A Föld energiáját úgy képzelhetjük el a legjobban, mint egy óriási kristályt mélyen a föld középpontjában, amelyhez „lehorgonyozhatjuk” magunkat.

 

Gyakran elképzelem, amint a talpamból gyökerek nőnek ki, behatolnak a Földbe, és rácsatlakoznak egy óriási kristályra. Az összekapcsolódás által érzelmileg és energetikailag is a létezés földi síkján tart engem. Érzelmi szinten a földcsillag az a csakra, amely a Földdel való kapcsolatunkat, az összetartozás érzését képviseli, illetve azt a képességünket erősiti, hogy szilárdan két lábbal a földön álljunk. Energetikailag réz színűnek tartják.

 

Mivel ez egy ötödik dimenzióhoz tartozó csakra, túlmutat a Földön található elemeken. A földcsillag nem szenved energiahiányban, de ha a többi csakránkkal nincs összhangban, úgy érezhetjük, hogy nincs kapcsolatunk vele, és ennek következtében értelem és cél utáni vágyakozást tapasztalhatunk.

 

Amikor minden csakránk összhangban van, képesek vagyunk hozzáférni a földcsillaghoz, ami a mélyebb értelem és a valahová tartozás érzését biztosíthatja számunkra. Az ősbizalmat. Ha olyasvalaki vagy, aki gyakran megkérdőjelezte, hogy miért van itt, tudd, hogy a földcsillag anyaként magához ölel, és érezni fogod, hogy szívesen látnak ezen a bolygón.

 

Amikor kapcsolódunk a földcsillaghoz, a bolygó belsejében tárolt információkhoz is hozzáférhetünk, beleértve a régebbi bölcsességet, az ősi bölcsességet, és az angyalokat, akik ezen a bolygón tevékenykednek. 

 

Gyakorlat a Földcsillag csakra felébresztésére

 

1. Állj biztosan a talajon, lábad csípőszélességü terpeszben legyen.

 

2. Koncentrálj a lábaidra, és képzeld el, hogy energia sugárzik le belőlük, mely 30 cm-rel a föld alá kúszik.

 

3. Most irányítsd a figyelmedet a lábujjaidra, majd a lábad jobb oldalára, a sarkadra, azután a lábad bal oldalára. Kissé hintázva ismételd ezt, egészen addig, amíg nem vagy képes azt gondolni, hogy földcsillagod lehorgonyzott.

 

4. Most gondolj a földcsillagodra. Úgy képzeld el, mint egy a lábad alatt lévő, csillogó, fénylő kamrát. Légy tudatában annak, hogy képességmagjaid növekszenek ebben a kamrában.