Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

FÖLDÖNTÚLI SZERELEM

2022-04-03

Amikor az igaz szerelmed nincs a Földön megtestesülve

szerelem 01 csill.jpg

 

FÖLDÖNTÚLI SZERELEM

 

Amikor az igaz szerelmed nincs a Földön megtestesülve

 

Oly sok ember vágyik arra, hogy igaz szerelmet éljen át fizikai szinten, lelki összeolvadásban, szellemi emelkedésben, ám van mikor a lélek úgy dönt, hogy ebben az életben a spirituális fejlődésre helyezi a hangsúly, ezért ez életében nincs elrendelve, hogy szerelemteljességet éljen meg. Gondolhatnánk, hogy ez büntetés vagy az, hogy az igaz szerelem lehetőségét karmikusan nem érdemelte ki, ezért nem kapja meg, lehetséges… Ám sokszor a kereső igaz párja egyszerűen nem testesült meg a fizikai szinten, mégpedig azért, hogy a másik világból segíthesse szerelmének emelkedését.

 

Ha volt már olyan érzésed, hogy a szerelmed nem öltött fizikai formát, hogy láthatatlanul mindig melletted van.

Ha úgy érezted a másvilágból valaki mindig melletted áll és vigyázz rád, beszél hozzád, vezet, akkor lehetséges, hogy a kiegészítő feled az őrzőangyalod feladatát tölti be ezen életedben.

 

Van, amikor egy duálszellem pár egyik tagja még nagyobb fejlődés előtt áll, vagy fontos szolgálatot teljesít a Földön, ezért a másik fele nem születik le a szellemvilágból, hogy onnan támogathassa őt küldetésében.

 

Ilyenkor a láthatatlanból olyan sugallatok és vezettetés érkezik számára, ami minden pillanatban támogatást nyújt a spirituális fejlődése szempontjából. Sokszor álom síkban, meditációban összeolvadnak és az, aki a Földön van rendkívül nagy segítséget kap ahhoz, hogy ne felejtse el, hogy mi a küldetése, ne tévessze szem elől a célját és kitartóan haladhasson a személyes lelki kibontakozása felé.

 

Fontos felismernie ezt annak, aki beteljesületlen szerelem miatt szenvedést él át ebben az életben, hogy ez sokszor nem ellene, hanem érte van, mivel ebben az inkarnációban oly nagyot léphet előre a spirituális fejlődése szempontjából, amit egy párkapcsolatban nem valósíthatna meg.

A vágy, hogy a másik felével egyesülhessen a szellemi világ felé nyitja meg, hogy onnan kaphasson támogatást és megoldhassa azokat a feladatokat, amelyek miatt leszületett.

 

Előfordul, hogy egyszerűen az egyik fél más fejlettségi szinten van az asztrális világban, ezért a másiknak be kell vállalnia a testet öltést, hogy beérhesse a párját. Más esetben valamilyen fontosabb feladattal bízzák meg az egyik félt, amit a szellemi világból kell lehoznia, és amiben otthon maradt párja segíti őt. Az is előfordul, hogy a csillagvilágokból, csak az egyik fél vállalkozik arra, hogy megmérettesse magát a Földön, a másik úgy dönt, hogy nem inkarnálódik le, de támogatja a párját küldetésében és abban, hogy el ne tévedjen a földi játszmákban.

 

Ez az üzenet azoknak szól, akik elvesztették a reményt, hogy valaha is megtalálják az igazi párjukat. Sokszor a látható dolgok mögé kell nézni, hogy felismerhessük az okokat, minden helyzet valódi rendeltetését, megérthessük életünk sorsfonalának kibontakozását és magasabb rendű célját. 

 

Áldással és szeretettel

Aysha