Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Friss információ a Plejádiaktól

2019-04-11

Nagyon sok minden leomlik most azzal kapcsolatosan, ami a régi gondolati mintákhoz kapcsolódik

sait szent.jpg

 

Friss információ a Plejádiaktól

 

2019 április 9. by Christine Day


Kedveseim, üdvözlünk Benneteket,


Egy erőteljes kiigazítás zajlott le a Földetek mágneses magvában, amint az energetikai keret rendszert kiigazítják a Galamb ébredésének energiájára való felkészülés jegyében.


Ez a folyamat nagy változást hoz közületek azok számára, akik rajta járnak ezen az ösvényen. Ez egy előre megtervezett pillanat, amelyet már sok ezer éve kitűztek. Mindannyiótok úgy szerződött, hogy jelen legyetek a Földön ebben az útkereszteződésben, amikor ez megtörténik.


A Földön való jelenlétetek létfontosságú, mivel szerepet játszotok a saját isteni frekvenciátokon belül.


Az esszenciátokon keresztül létezik egy kollektív energia, amely mindannyiótok között aktiválásra kerül a Galamb ébredésének időpontjában. A kollektív energiátok egy anyaméh szerű jelenlétet teremt, ami körülöleli és támogatja a Galamb teljes lehorgonyzási folyamatát a Földön.


Április 27-én délután 3.30-kor az Amerikai Központi Idő szerint meg fog történni a Galamb ébredése. A folyamat 15.30-16.00 (Magyar időszerint: 23.30.-24.00.)óráig fog tartani.

 

Ez alatt az idő alatt foglaljátok el a helyeteket az aktiváláson belül a szíveteken keresztül. Az aktiválás forrása a Yucatan-ból fog jönni, egy ős Maya templomból.


Abban a pillanatban, amikor ez megtörténik, arra kaptok hívást, hogy tartsátok a szíveteket és tudatosan lépjetek összhangba a szíveteken belül, és amint ezt megteszitek hozzátok be azt a hangot, hogy ESTAHN NAE. Ezt a hangot annyiszor használhatjátok ezen átmeneti időszak alatt 3.30-4.00 között, ahányszor csak úgy érzitek.


Összpontosítsatok az elengedésre, az ezen eseményig még hátralévő idő során. Tudjatok róla, hogy nagyon sok minden leomlik most azzal kapcsolatosan, ami a régi gondolati mintákhoz kapcsolódik és minden máshoz, ami nem tükrözi az életetek eredeti természetét.


Mi támogattunk benneteket ezen erőteljes időszak alatt.


Áldással


a Plejádiak

 

(A Galamb ébredés nem más mint a Szent Lélek Energiájának aktíválása, amely által az isteni elrendeltetés megvalósulhat)