Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Gábriel arkangyal üzenete

2021-07-29

Ez az időszak a felemelkedés kapuja

fénytest energia tudat.jpg

Kép: Pinterest.com

 

Gábriel arkangyal üzenete

 

Ez az időszak a felemelkedés kapuja

 

A jelen időszakban erőteljes energetikai letöltés történik, spirituális fejlődésed, emelkedésed és ébredésed vonatkozásában. Olyan információk, tudáskódok és megvilágosító energiák érkeznek hozzád, amelyek segítenek továbblépni és új szintre emelkedni spirituális utadon.

 

Ez az időszak a felemelkedés kapuja.

 

A szív és homlok csakra közös energia terében lévő éteri kristálymező, melynek középpontja a tobozmirigy most aktiválódik. Az emberi „operációs rendszered” az isteni tudatosságod fénykódjait veszi fel és isteni esszenciáddal telítődik, miközben aktiválódnak a felemelkedésre vonatkozó sorskódok. Asztrál tested tisztul és fényesedik, álmaid üzeneteket hoznak számodra. Kundalini energiád felszabadulásával a csakráid blokkjai oldódnak. Fénytested magasabb frekvencián rezeg.

 

A magasabb éneddel való kommunikációs kapcsolat most nagyon nyitott, ezért fontos, hogy tudatosan dolgozz azon, hogy lehozd azon információkat, megvilágosító energiákat és isteni potenciálokat, amelyek tovább segítenek az utadon. Tisztulj és tisztíts a fény energiáival melyek hozzád áradnak. Nyílj meg a Lelked által, az isteni erőd befogadására. Szabadulj fel az elnyomás és leuralás évezredes tudati programjaitól, mert a lelked immáron szabad! Old ki a régi földön megélt szenvedések lelki fájdalmát.

 

Emelkedj ki az új fényterekbe.

 

A Földet átalakító és megtisztító kozmikus energiák leföldelése nagyon fontos feladata a felébredt lelkeknek, akik készen állnak arra, hogy az isteni szintekről érkező erős sugarakat lehorgonyozzák és fenntartsák a földi terekben. Ez teszi lehetővé, hogy a bolygó képes legyen a magasabb kozmikus áramlatokat befogadni, lehorgonyozni és beépíteni a kollektív tudathálóba, amely által így az emberi faj átalakulása és evolúciós ugrása megvalósulhat.

 

Bátor, rendíthetetlen és élenjáró fénylő küldöttek és szolgálattevők, minden amit tesztek a Föld Anya felemelkedéséért százszorosan térül meg számotokra, mert fénymunkátok az isteni kegyelem energiáiban tart meg benneteket. Bár a külső valóság sokszor zord lehet, a szívetekben lévő belső békére koncentrálva folyamatosan a számotokra kijelölt úton maradhattok, áldásban és égi vezettetésben. Számtalan csoda és lelki öröm jelzi azt, hogy jó úton jártok, mert Isten közel van hozzátok, és az Ő angyalai védelmeznek Benneteket.

 

Az aggodalmat felváltja a bizakodás, a félelmet a bátorság, a kilátástalanságot a remény, a kétséget a hit, mert lelketek az isteni fény megvilágító és felemelő áldásaiban részesül. Nincs mitől tartanotok, védelem alatt álltok, nem vesz erőt rajtatok az elmúló kor gonosz szelleme, mert tiétek a jövő és a Földi Mennyország. Az Ég Kapuja szélesre tárult előttetek, a Forrás fénysugarai pedig átemelnek benneteket fokról-fokra, míg teljesen át nem változtok fénylő önvalótok teljességébe.

 

Nincs halál, csak örök átváltozás és átlényegülés az új életre.

 

Gábriel arkangyal

 

Közvetítette: Aysha