Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE

2022-09-14

Isten bősége mindenütt jelen van

 bőség angyala 9.jpg

 

GÁBRIEL ARKANGYAL ÜZENETE

 

Gábriel arkangyal üzenete egyedülálló perspektívát kínál a pénzzel kapcsolatos hozzáállásunkkal kapcsolatban.

 

„Minden pénzt, amit kiadsz áldj meg és így többszörösen tér vissza hozzád”

 

Ez az egyik legszokatlanabb üzenet, amit Gábriel arkangyaltól kaptam. Nyilvánvalóan akkor történt, amikor a pénz miatt stresszeltem, és próbáltam spirituálisabb módszert találni a pénzügyeim kezelésére.

 

Ez az üzenet a pénzzel kapcsolatos attitűdünk lényegéről szól, és több tudatosságot nyit gondolataink azon aspektusai felé, amelyeket fel kell emelnünk ahhoz, hogy azt a bőséges életet élhessük, amit meg akarunk teremteni.

 

A PÉNZ MEGÁLDÁSA

 

Az áldás megnyitja az utat annak a megnyilvánulásához amit valóban meg akarunk kapni az életünkben. Amikor megáldunk valamit az „fényt kap” általunk, az áldás felemeli az energia szintjét. Felszabadítja a félelem összehúzódását, amelyet magában hordoz minden hiányérzet. A hiányérzet az az érzés, hogy nincs elég energia (idő, pénz, egészség, fiatalság), ami visszatartja a bőséges élet ajándékait.

 

Az egész élet egyszerűen a figyelmünk fókuszából megnyilvánuló energia.

 

Ez az üzenet közvetlenül kapcsolódik a pénz energiájához. Ez nem azt sugallja, hogy válogatás nélkül költekezzünk. Ez nem jelenti azt, hogy az áldás meggyógyítja a meggondolatlan cselekedeteket. Ez egy energianyitás, amely velejárója annak, ahogyan a pénzt használjuk szükségleteink kielégítésére.

 

Ha bármit megáldasz – barátaidat, gyermekeidet, élettársaidat, munkahelyeidet stb. –, a benne rejlő jóság megnő. Az áldás az energia növekedéséhez vezet. Tehát amikor megáldod az elköltött pénzt, az növeli az általa szállított energiát a világban.

 

Valahányszor bankkártyát használunk, utalunk vagy készpénzt adunk át egy másik személynek, lehetőségünk nyílik arra, hogy saját életünket és a világ gazdasági rendszerét egyre nagyobb gyakorisággal áldjuk meg. Áldásunk segíteni fog abban, hogy létrehozzuk azt a változást, amelyet meg akarunk nyilvánítani azáltal, hogy növeljük az energia frekvenciáját, és új szinteket nyitunk meg a hála és a szeretet felé az életünkben.

 

Ez a folyamat jó hatást kelt saját életünkben és a világban is, mivel tudatosan úgy döntünk, hogy áldásunk révén magasabb frekvenciájú energiákban élünk. Amikor megáldjuk a pénzt, amit másoknak adunk, tiszta pozitív energiát adunk át az ő életébe és a miénkben is. Szó szerint minden lényt bőséggel áldunk meg ezzel a tudatos cselekedettel.

 

Ha megáldom az összes elköltött pénzt amit kiadok, az erősíti azt a képességemet is, hogy bízzak abban, hogy minden szükségletem kielégül.  

 

Célunk lehet továbbá az is, hogy az energiákat kegyelemmel telibb módon fogadjuk be, és engedjük tovább, hogy az élet könnyebben menjen. 

 

Az ima egy erőteljes módja annak, hogy a figyelmem fókuszát elmozdítsam, és a szívemet megnyissam a Kegyelem áramlására az életemben.

 

„Isteni jelenlét,

köszönöm a megnyílás új szintjét a szívemben, amely lehetővé teszi számomra, hogy jobban be tudom fogadni a Bőség isteni áramlását. Annyira hálás vagyok, hogy a Kegyelem ereje az az energia, amelyben élek, mozgok és vagyok.


Kegyelmet és Könnyedséget kérek a pénzáramlásba az életembe. Tudom, hogy minden pénz, amit kiadok megsokszorozva kerül vissza hozzám. Áldom ezt az áramlást az életemben és az egész emberiség életében. Növekedjünk hitben és lássuk mindnyájunk életében azt a megnyilvánulást, hogy minden szükségletünk kielégül.


Könnyedén fogadom ezt az áramlást, és belépek a Szabadság új szintjeire életem minden területén. Áldom ennek a Bőséges Áramlásnak a tudatát, amely a Föld minden lényének szívében felébred. Mindenki igazodjon Lelkének Legfelsőbb Valóságához, éljen tiszteletben és harmóniában, Minden Létező isteni bőség áramlásával. Így legyen.

 

bőség angyala 9 másolata.jpg

AZ ISTENI BŐSÉGENERGIA ÁRADÁSA

Hallottad azt a kifejezést, hogy amit vetsz azt aratod. Ez egy alapelv: amit adsz, azt kapod. Amikor áldásokat adsz, áldásokat kapsz. Ha a hiánytól való félelemből adsz, azt kapod vissza, amitől félsz – a bőséges jövedelem hiányát. 

A félelem egy nagyon erős hatóerő, amely magához vonzza azt, amitől a legjobban félsz. A szeretet és az áldások azonban még több erőt tartalmaznak, és elhozhatják neked azt, ami szeretettel megáldott. Ne feledd, hogy Isten mindennek a forrása, és nincs hiány. 

Isten Szellemének ez a kimeríthetetlen erőforrása minden szükségletedet kielégíti.

Sokan csak egy teáskanállal jönnek a Bőség Óceánjához, amikor egy vödröt vagy tartálykocsit is hozhatnának. Tudatosan dönthetsz úgy, hogy bővíted fogadási képességedet és növeled a saját tárolódat. Ennek egyik módja a hála és az áldások imádsága azért, amid már van, és azért, amit kapni fogsz. Ezek az imák segítenek felemelni tudatodat, és elvezetnek egy olyan helyre, ahol megerősítheted azt az igazságot, hogy egy vagy a bőséges élettel, valamint a pénz és a jólét bőséges áramlásával a világban. Ennek egy másik módja, ha megáldod az összes pénzt, amit kiadsz.

Isten bősége mindenütt jelen van, akkor léphetsz be a tudat ezen áramlatába, ha kifejleszted a hála, az áldás és a bőség isteni igazságának megerősítését minden dologban. Tehát most kezd el megáldani azt, amid van, és áld meg azokat is, akiket szeretsz. Emelkedj fel, hogy elkezdhesd látni, mi jó az életedben. És emlékezz Gábriel arkangyal mai üzenetére: 

Minden pénz, amit kiadok, megáldok, és így megsokszorozva tér vissza hozzám.

 

 abundantia csekk.jpg

 

 

Írta: Shanta Gabriel

 

Fordítás és szerkesztés: Samel Aysha