Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Galaktikus közlemény

2021-02-13

Felgyorsul az átalakulás és aktiválódnak a Föld piramisainak erőterei

föld kristályháló másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Galaktikus közlemény

2021. február 11-től az Abszolút Hierarchiája, a négy Helyi Világegyetem Társteremtői, a Galaktikus Tanács és a Civilizációk Tanácsa úgy döntött, hogy felgyorsítja a 3D-s Föld átalakulását!

Ők és a Fény Erők földi közössége most már megállás nélkül határozottan törnek e cél felé!

Február 10-én 16 óra 16 perckor Melkisédek és Quan Yin aspektusai egyesültek az egyik földi Fény-közösség kollektív logoszával.

Más Fény-közösségekkel együtt új feladatot kaptak a Társteremtők és a Galaktikus tanács részéről. Ez a Forrás kvantumenergiáinak földi összekapcsolására vonatkozik.

A 3D-s Föld új 5D-s energiaszintre történő felgyorsítása érdekében a földi fény-csapatokat arra utasították, hogy aktiválják újra a bolygónk teljes piramisrendszerét!

Ezeket a földi Fényerőket most az egyiptomi piramisokhoz rendelték, amelyekkel már korábban is dolgoztak.

A földi piramisok multifunkcionálisak.

Ők a bolygó magjának irányítási mechanizmusai, a kozmikus koordinátáinak fenntartásának eszközei, a Gaia szellemi légzésének és a rajta élő biológiai lények irányítói.

Bizonyos esetekben a piramisok a tér és az idő portáljaiként működnek.

A Föld piramisai együttesen egyetlen kozmikus-energiarendszert képviselnek.

A bolygón összesen 144.000 különböző méretű piramis található.

A fontosabbakat a hét kontinens 12 helyén csoportosítják.

A piramisokat energiacsatornák kötik őket össze egymással, és egyúttal a Föld magjával is.

A piramisok egyedülálló tulajdonsága, hogy adaptívak, azaz alkalmazkodnak mindig a meghatározó körülményekhez.

Ha szükséges energiát kapniuk, akkor befogadják; ha szükséges továbbadni, akkor újrarendezik és továbbítják.

Előfordul, hogy a piramisok napközben energiát vesznek fel, éjszaka pedig energiát adnak le.

Nemrégiben a Fényerők egyik földi csapata felépítette és aktiválta a Vega-Uránusz-Föld energiacsatornát, amely a hatodik faj új szellemi energiáját kezdte a Földre sugározni az egyik piramiscsoporton keresztül.

A Forrás új kvantumenergiáinak a Föld felé vezető útját nemcsak sok nem működő piramis blokkolta eddig, de maga az emberi tudat is.

A tiszta tér szellemi energiája az emberi tudat alacsony frekvenciájú rezgéseivel érintkezve kölcsönös megsemmisülést vagy elutasítást okoz.

Ez a fizikai síkon természeti katasztrófák formájában nyilvánul meg.

A katasztrófák így negatív gondolkodásunk következményei.

Tisztán, spirituálisan gondolkodni, beszélni és cselekedni, a szeretet és az igazság fényében, nemcsak számunkra, hanem Gaiának is nagy segítségére van a Nagy Kvantumátmenet ezen legnehezebb időszakában.piramis erő másolata.jpg

 

A Földnek tehát 12 piramis-komplexuma van.

13. komplexumot viszont, amely az első, Jézus Krisztusnak kell tekinteni.

Ez a 13. (vagy első) Tibetben van, és központi piramisa a Kailas-hegy.

A Kailas egyben a Föld központi piramisa is, amely a legnagyobb piramis, és magassága összevethető 1/1000 arányban a Föld bolygó sugarával.

Az összes 144.000 piramis feloldásának kezdete máris a Földhöz vezető kvantumhullámok elképesztő növekedéséhez vezetett!

A bolygó energiamezeje felerősödött, ennek következtében megnőtt az összes biológiai lény, így az emberek energiája is, bár ezt sokan nagyon nehezen viselik.

A piramisok eddig úgy működtek, hogy ciklikusan megváltoztatták a kapcsolatukat és energiacseréjüket egy adott csillaggal.

A piramisokkal kapcsolatban lévő csillagok két csoportra oszlanak az északi és déli földgömbön. Hat piramiscsoport az északi féltekén, hat a délin található. Így az összes energia egyensúlyban marad.

Minden piramiscsoportnak megvan a központi piramisa. A vele való munka egyenlő a csoport összes piramisával való munkával.

A Tejútrendszer különböző részein található 144.000 kozmikus test, többnyire csillag együtt alkot egy óriási kristályt az űrben. Ez irányítja a Föld kristálymagját is!

Közülük 72.000 kölcsönhatásba lép a bolygó kristálymagjával az északi félteke piramisain, a másik 72.000 a déli félteke piramisokon keresztül. Így a Föld minden egyes piramisa megfelel a 144.000 kozmikus irányító test (csillag) egyikének.

A Föld bolygó fenntartása megegyezik az emberi test anyagcseréjével, mert ugyanolyan finom és durva energiaszinten táplálkozik.

Durvaszintű táplálkozása a Földnek a Nap, a Hold és a Naprendszer bolygóinak energiái, valamint az emberi tevékenység hulladékai.

Az űrből érkező nagyfrekvenciás finomenergia befogadása viszont megfelel az emberi tüdőnek, és a piramisokon, a szájgaraton, az Északi-sarkon keresztül jut be a Föld Szívébe, amely a Föld orr-tüdő rendszerét alkotja. Az elfogyasztott energiát aztán a Déli-sarkon keresztül engedi ki.

Az energiacsere szintjét egy központi agy szabályozza, ez a samballa-kristály vagy cintamani-kő.

A samballa-kristály a Kailas-hegy alatt található, a hegy magasságával ellenkező mélységben, kb. 6,6 km-re a felszín alatt, és akkora, mint maga a Kailas-hegy: a Föld sugarának egy ezred része.

Ez a földalatti samballa-óriáskristály azonban nem földi eredetű, hanem a Szíriusz A-rendszer egyik bolygónak a része!

A 144.000 földi piramis helyreállítása és aktivizálása tehát a Galaktikus Tanács, a Társteremtők a földi Fényerők részéről fontos lépés lesz a Föld 5D-s átmenetében.

Jelenleg az a helyzet, hogy a Földet és az emberiséget folyamatosan új kvantumenergiákkal töltik fel a Föld körüli finomanyagi sík szintjéről.

A Galaktikus Tanács február 11-i közleménye:

1. Kikapcsolnak minden mesterséges műholdat, amely veszélyt jelenthet a Földre és az emberiségre.

2. Kidolgozták lépéseket a Földet szennyező veszélyes iparágak felszámolására.

3. Megváltozik a műholdas csatornákon keresztül érkező információk rendszere.

4. Az emberek tömegeit befolyásoló pszichotrón (pszichét befolyásoló) fegyverek működésképtelenek lettek!.

5. A teljes társadalmi bürokratikus felépítmény célzott energiahatásnak van kitéve, ezért kezd szétesni.

6. Egy Tejút-galaxison kívüli központból jövő sugárzás (Herioz galaxis) elviselhetetlen körülményeket teremt a parazita-elit életében, blokkolja az agyukat és a döntéseik hatékonyságát.

7. A bolygó tisztulása új lendületet vesz.

8. A hatalmon lévőnek szembe kell néznie a végső választásuk következményeivel..

9. Minden magas pozícióban lévővel tárgyalások folynak.

10. Rövid időn belül a vezetők számára bezáródnak a lehetőségek ablakai.