Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

GYÓGYÍTÓ ÚJHOLD

2021-01-04

A megtisztulás, a gyógyulás, az emelkedés, a felszabadulás útján.

hold Anya.jpg
 
GYÓGYÍTÓ ÚJHOLD (2021.01.13)
 
Rendkívül mágikus Újholddal indult ez az évünk, amely ma reggel hatkor pontosodott be, nagyon sokat mondó égi képpel.
 
Az Újhold születési energiája meghatározó hatású az egész holdperiódusra, ezért az égi képe fontos üzenteket tartalmaz.
 
Ami nagyon szembeötlő, hogy születésekor az égen az emelkedő jegy a Nyilas jegy, mögötte a Kígyótartó csillagkép.
 
Tehát ez a holdhónap A GYÓGYULÁSSAL, GYÓGYÍTÁSSAL KAPCSOLATOS.
 
A 11 bolygóból 7 bolygó áll az I-es, az Én házában, kihangsúlyozza, az ÖNMAGAMRA AZ ÉLETEMRE NÉZÉS, AZ ÖNISMERET FONTOSSÁGÁT.
 
Két hármas stellium áll az I.es házban és a Vénusz.
 
Az első, a Bak jegyben, a Sas csillagkép égisze alatt született meg az Újhold, a Nap és a Hold, együttállva a Plútóval. Ez a legmágikusabb fényszög.
 
MÁGIKUS ERŐT AD A GYÓGYULÁSHOZ, gyógyításhoz, a legmélyebb szintjeink feltárásához.
 
Elsődlegesen TRANSZCENDENTÁLIS TUDÁS ÁLTAL, lehetőségünk van szellemileg nagyot emelkedni. Ezt jelképezi a mögöttes Sas csillagkép.
 
A második stellium a Vízöntő jegyben, a Bak csillagkép fejénél, ami a MÚLTRA NÉZ VISSZA, a Merkúr-Jupiter-Szaturnusz együttállása. A Merkúr és a Jupiter a TELJES TUDÁS, a Szaturnusz a TAPASZTALAT mind a rendelkezésünkre áll, hogy MEGÉRTSÜK A MÚLTUNKAT ÉS MEGTISZTÍTSUK, EZÁLTAL MEGGYÓGYULJUNK.
 
Ez vonatkozik nem csak a személyes múltunkra, hanem a hozott előző inkarnációk karmikus energiájára, úgymint a családi karmából átvett energiára.
 
A megtisztításának eljött az ideje.
 
AKKOR VÁLHATSZ SZABADDÁ, HA TÖBBÉ NEM A MÚLTAD URAL.
 
Erre rendkívül erőteljesen inspirál a szóban forgó stellium 90 fokos fényszöge a Mars Szaturnusz együttállással a Kos csillagkép fejénél.
 
CSAK AKKOR LESZ ERŐD A FEJLŐDÉSHEZ, A SZABAD ÉLETHEZ, AKKOR TUDSZ AZ ÉLETUTADON ELŐRE LÉPNI, HA MEGTISZTULSZ A MÚLTADTÓL.
 
Ehhez a folyamathoz a Mars-Uránusz a SZABADSÁG ÉS A ZSENIALITÁS EREJE HATALMAS SEGÍTSÉGET AD FELISMERÉSEKKEL, ÖTLETEKKEL.
 
Lehet, hogy olyan helyzeteket hoz az életed, ami rákényszerít arra, hogy az eddig nem használt KÉPESSÉGEIDET kamatoztasd, olyanokat, amelyekről lehet, hogy nem is tudtál.
 
Fontos megemlítenem, hogy szintén az egyes házban álló Vénusz is fényszög kapcsolatban, mégpedig égi áldást sugárzó kapcsolatban áll szintén az Uránusz-Marssal. Vénusz a Nyilas csillagképben, a Mars-Uránusz a Kos csillagkép fején. Vénusz-Mars a két kapcsolat bolygó női és férfi energia összekapcsolva a szabadság bolygójával. Mire gondoltok? Én csak a párkapcsolataink meggyógyulására az égi áldás által.
 
Egy új időszak indul el, amiben a SZERELEM ÉS A SZABADSÁG HARMÓNIÁBAN VAN A PÁRKAPCSOLATAINKBAN.
 
Az Újhold születésének pillanatában az ég alján levő legalacsonyabb pont, az IC égi helyzetének is fontos üzenete van. Az IC jelöli a múltat, a gyökereket, az otthont. IC a Halak csillagkép alfa csillagával az Al Rischaval áll együtt. Ez az a csillag, ahol a halak két égi fonata találkozik. Ez egy döntési pont, azt jelenti, hogy
 
ELJÖTT AZ IDŐ ARRA, HOGY ELDÖNTSED, HOGY A MÚLTAD KÖREIT ISMÉTELED TOVÁBB ÉS FOROGSZ TOVÁBB A VÉGTELEN SOK INKARNÁCIÓD KEREKÉN, VAGY ELENGEDED A MÚLTAT ÉS HAJLANDÓ VAGY AZ EMELKEDÉS ÚTJÁRA LÉPNI A MEGSZABADULÁS FELÉ.
 
ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY ELINDULJ HAZA FELÉ.
 
Természetesen nem kötelező, szabad akaratunk van.
 
AZ ég tetejét, a legmagasabb pontot jelölik MC-vel, az irányt, a jövőt mutatja. Az MC a Szűz csillagkép angyali szférájában áll.
 
Üzeni, hogy MINDEN ÉGI SEGÍTSÉG RENDELKEZÉSÜNKRE ÁLL A FELEMELKEDÉSHEZ.
 
AZ IRÁNY AZ, AMIT AZ UNIVERZUM EZEN RENDKÍVÜL TISZTA ANGYALI VILÁGA SUGÁROZ FELÉNK.
 
Azt is jelenti, ebben az időszakban az ANGYALOKKAL VALÓ KOMMUNIKÁCIÓNAK kiemelt jelentősége van, segítenek abban, hogy az életed helyes irányába beállhass, az emelkedés irányában.
 
Összegezve elmondható, hogy minden égi erő, áldás és inspiráció megadatik a számunkra, hogy ebben a gyönyörű holdhónapban elinduljunk a megtisztulás, a gyógyulás, az emelkedés, a felszabadulás útján.
 
Csodálatos szárnyaló napokat kívánok Mindnyájunknak és jókedvet hozzá!
 
 
 
 
Szeretettel
 
Lőcsei Fanni