Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

AKTUÁLIS ENERGIÁK

2023-06-09

A mostani időszakban kettős energia hatás érvényesül

medi dimenzió kapu.jpg

Kép: pinterest.com

 

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS ÉGI ÜZENET

 

A mostani időszakban kettős energia hatás érvényesül.

 

Egyrészt alsóbb asztrális emberi szinteket tisztító, átlényegítő energiák hatnak, másrészt felemelő, felszabadító, megértést, ok-okozati összefüggéseket feltáró energiák érkeznek hozzátok.

Eme kettős energetikai hatás következtében egy hullámzó energia jön létre, ha magatok elé képzeltek egy hullámvonalat akkor láthatjátok, hogy ennek a hullámvonalnak van mélysége és magassága. Ti is most felváltva hol a mélységet, hol pedig a magasságot élitek meg életetekben annak függvényében, hogy a megismerés, a megértés vagy az oldás szakaszában tartotok.


Mind az amitől elfordítottad a tekinteted mintha nem is létezne, vagy a szőnyeg alá söpörted, esetleg megalkudtál és elfogadtad annak létjogosultságát mint az élettel velejáró szükséges rosszat, most felszínre jön, hogy kitisztuljon és átlényegíthesd életedben.

Eme kettős energia hatás, belső lelki paradigma váltást indít el, amelyben a VALÓDI ÉN-ed kapja a főszerepet és nem a megszokott séma, vagy a múltban rád kiosztott szerep.

Ezt sokan fájdalmasan és krízisként élhetik meg, mivel ragaszkodnak megszokásaikhoz és berögzültségeikhez.


Pedig az élet áramlás, és az áramlás maga az élet.


Ami jön fogadjátok, ami megy engedjétek el.


Mind az ami a külvilágban tükröződik, csak kivetülése belső valótoknak.


Minden akadálynak megélt élethelyzet és esemény csak elakadásaitok tükre s lelketeken keresztül Felsőbb Énetek a tanító.

Ahhoz hogy ez a folyamat, könnyed és akadály mentes legyen, nagyon fontos a tudatosságod fókuszát a szeretetben megtartanod, mert csak a szeretetben van egyensúly.

 

Nyílj meg szeretetben saját lelked felé, és fedezd fel valódi érzéseidet, vágyaidat.

 

Engedd meg Magasabb Éned számára, hogy feltárja előtted az események mögött meghúzódó tanítást.

 

Majd őszinte, empatikus és szeretetteljes tisztázó kommunikáció által, engedd el a múlt terheit és lépj ki a régi paradigmából.

 Írta: Aysha