Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Haniel Arkangyal üzenete

2019-03-19

A mostani időszakban kettős energia hatás érvényesül

ang 31fd.jpg

 

AKTUÁLIS ENERGIÁK ÉS ÉGI ÜZENETHaniel Arkangyal üzeneteA mostani időszakban kettős energia hatás érvényesül. Egyrészt alsóbb asztrális emberi szinteket tisztító, átlényegítő energiák hatnak, másrészt felemelő, felszabadító, megértést, ok-okozati összefüggéseket feltáró energiák érkeznek hozzátok.

Eme kettős energetikai hatás következtében, egy hullámzó energia jön létre, ha magatok elé képzeltek egy hullámvonalat, akkor láthatjátok, hogy ennek a hullámvonalnak van mélysége és magassága. Ti is most felváltva, hol a mélységet, hol pedig a magasságot élitek meg életetekben, annak függvényében, hogy a megismerés, a megértés, vagy az oldás szakaszában tartotok.


Mind az amitől elfordítottad a tekinteted, mintha nem is létezne, vagy a szőnyeg alá söpörted, esetleg megalkudtál, és elfogadtad annak létjogosultságát, mint az élettel velejáró szükséges rosszat, most felszínre jön, hogy kitisztuljon és átlényegíthesd életedben.

Eme kettős energia hatás, belső lelki paradigma váltást indít el, amelyben a VALÓDI ÉN-ed kapja a főszerepet, és nem a megszokott séma, vagy a múltban rád kiosztott szerep.

Ezt sokan fájdalmasan és krízisként élhetik meg, mivel ragaszkodnak megszokásaikhoz és berögzültségeikhez.


Pedig az élet áramlás, és az áramlás maga az élet.


Ami jön fogadjátok, ami megy engedjétek el.


Mind az ami a külvilágban tükröződik, csak kivetülése belső valótoknak.


Minden akadálynak megélt élethelyzet és esemény csak elakadásaitok tükre s lelketeken keresztül Felsőbb Énetek a tanító.

Ahhoz hogy ez a folyamat, könnyed és akadály mentes legyen, nagyon fontos a tudatosságod fókuszát a szeretetben megtartanod, mert csak a szeretetben van egyensúly.

 

Nyílj meg szeretetben saját lelked felé, és fedezd fel valódi érzéseidet, vágyaidat.

 

Engedd meg Magasabb Éned számára, hogy feltárja előtted az események mögött meghúzódó tanítást.

 

Majd őszinte, empatikus, és szeretetteljes tisztázó kommunikáció által, engedd el a múlt terheit és lépj ki a régi paradigmából. Közvetítette: Aysha