Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IBOLYA LÁNG A SZERELEMÉRT

2022-02-02

Régi karmikus minták oldása az ibolya lángok erejével

ibolya láng szerelem másolata.jpg

 

IBOLYA LÁNG A SZERELEMÉRT

 

Ibolya lángok átalakító fényerejének behívásaSaint Germain és Zadkiel arkangyal hívlak benneteket szólítalak benneteket jöjjetek hozzám most és segítsetek.

Ibolya lángok átalakító fény hatalmával borítsatok be, hogy feloldhassam mindazt ami útját állja annak, hogy boldogságra leljek és örömteli - szerelmetes párkapcsolatot teremtsek.

 

Szabadítsatok fel az ibolya láng erejével a karmám súlyától, a múlt fájdalmától, a csalódások keserűségétől, a szívem zártságának okaitól és a régmúlt szenvedés köreiből.

Segítsetek abba, hogy feloldhassam és átalakíthassam mindazt ami útját állja annak, hogy boldog párkapcsolatban élhessek.

IBOLYA LÁNG LOBBANJ FEL BENNEM ÉS KÖRÜLÖTTEMSZÍVEM ÉS ÉRZELMI TESTEM TEREIBEN

 

ÉGJ-ÉGJ-ÉGJ ÉS VÁLTOZTASD ÁT FÉNNYÉ MINDEN MÚLTBAN RÖGZÜLT KARMIKUS LENYOMATOT, RÉGI PÁRKAPCSOLATI SÉMA MINTÁIT, DESTRUKTÍV GONDOLATI ÉS ÉRZELMI HATÁSOKAT ÉS BELSŐ GÁTAKAT, HOGY BOLDOG PÁRKAPCSOLATOT TEREMTSEK ÉS SZERELEM ÁLTAL KITELJESEDJEK.

 

ÍGY LEGYEN - KÖSZÖNÖM

 

A kérést 3x mond ki hangosan szeretettel átitatott szenvedélyes akarattal, s utána legalább 15 percig vizualizáld az ibolya lángot önmagad körül.

 

Írta: Aysha

 

ibolya gif jó.gif