Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HATALMAS ENERGIAVÁLTOZÁSOK

2024-07-02

A dimenzió eltolódások fokozódnak

 

energia fény másolata.jpg

 

HATALMAS ENERGIAVÁLTOZÁSOK 

 

Hatalmas energiaváltozások jönnek, a Központi Nap energetikai impulzusai egyre inkább érezhetőek lesznek, mivel óriási hatással van a bolygó, a Nap és a galaktikus szintekre.

 

Ezeket a hatalmas elektromágneses impulzusokat minden szinten integrálni kell majd. Az Új Föld gyorsabban forog, és így a dimenzió eltolódások is fokozódnak.

 

Az emberek ezt most intenzíven fogják érezni a fizikai testükben és az egész fizikali realitásukban, ahogy a Régi Föld és a 3D lomhasága/alacsony sűrűsége megszűnik. Ez átgyűrűzik és át fog gyűrűzni a kapcsolataikba, mivel egyesek már az 5. Dimenziós frekvencián működnek, míg mások még mindig a 3D sűrűségében ragadtak.

 

Ez minden lélek választásának kérdése most, hiszen minden lélek megteremti a saját valóságát, amit meg kíván tapasztalni, amiben hinni kíván, amiben működni kíván, stb.

 

A legtöbben még mindig hagyják, hogy a külső mesterséges világ uralja gondolkodásukat, hitrendszerüket és életüket, és a hamis információk, a félelemprogramozás, a hamis hitrendszerek és energetikai impulzusok diktálta módon élnek.

 

Azokat, akik felemelkednek az 5. d. sűrűségbe, ez már nem befolyásolja, és így egyszerűen ebben a sokkal magasabb, könnyedebb/szeretetteljesebb/egységesebb állapotban, az egységtudatban élnek és működnek, amire az alacsonyabb sűrűségekben élők nem tudnak ráhangolódni, bármennyire is próbálkoznak.

 

Ugyanis előbb engedniük kell, hogy a bennük lévő sűrűség és bármi, amihez még mindig ragaszkodnak, félelmek, elkülönülés, feloldódjon, és így megtisztuljanak.

 

Ez a Régi Világ Nagy Összeomlásának órája, minden rendszer, minden hitrendszer, minden, amibe az emberiség Atlantisz bukása óta alázuhant, így egy eszkalált összeomlás fog bekövetkezni, ahogyan azt megjósolták.

 

Ápoljátok a BELSŐ lényegetek lelki világát, és tartsátok kristálytisztán az energiamezőtöket és rendszereiteket, majd emelkedjetek magasabbra. A régi nem léphet be oda.

 

Legyetek együttérzőek azokkal, akik ragaszkodnak a régihez. A feltétel nélküli szeretet a kulcs. Leginkább a félelem tartja őket ott.

 

A Régi összeomlása fokozza az Új Aranykor születését, ahogy mindenki visszatér az Egység, Harmónia és Szeretet legmagasabb állapotába.

 

Ez egy folyamat.

 

Az Átváltozás.

 

Egy nagyon elavult és korszerűtlen, sűrű életformából átváltás egy sokkal magasabb, Egyetemes életformába, egy új Fénytestbe, új létezésbe, és így az Egységbe, a Mindennel, Ami Van Egységbe történő visszatérés

 

Ezt először minden léleknek meg kell tapasztalnia BELÜL, mielőtt kívül is megtapasztalhatóvá válna.

 

 

Judit Kusel