Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HAZAHÍVNAK BENNETEKET

2024-05-17

Eljött az idő, hogy előre lépjetek és visszatérjetek a Lelki Énetekhez

lélek fény 222 másolata.jpg

 

HAZAHÍVNAK BENNETEKET

 

Eljött az idő, hogy előre lépjetek és visszatérjetek a Lelki Énetekhez

 

Kedves Ember!

 

Hiszel Istenben?

 

Hiszel abban, hogy Isten feltétel nélküli szeretettel van irántad?

 

Hiszel-e abban, hogy méltó vagy az örömre és mindarra a bőségre, amit az élet kínál?

 

Hiszel-e abban, hogy jelenléted és célod a Földön, hogy szuverén lény legyél, hogy növekedj és terjeszkedj a szeretetben és az örömben?

 

Ha egyetértesz azzal, hogy méltó vagy Isten szeretetére, méltó vagy az örömre és a bőségre, hogy szuverén lény vagy, és hogy létezésed célja az, hogy növekedj és terjeszkedj a szeretetben és örömben, kedves ember, akkor feltehetünk még egy kérdést?

 

Miért nem nyílsz meg annak a lehetőségnek, hogy hazatérj?

 

Hazahívnak, a szeretethez, mert Isten maga a szeretet. Hazahívnak benneteket, a szívetekben. Mert a szív a végtelen szeretet forrása. A szív a kapcsolatotok az Egyetlen Isteni Teremtővel. A szíveteken keresztül kezditek felismerni a spirituális fény valódi lényegét, és ezen keresztül mélyebb megértést nyertek arról, akit Istennek hívtok.

 

Nincs szükségetek könyvekre és kézikönyvekre, amelyek megmondják nektek, hogy ki és mi az Isten. Hogy megmondják, hogy mit higgyetek, és valótlanságokat ültetnek a tudatosságotokba, amelyek ahhoz vezetnek, hogy a félelem energiáiban maradtok.

 

Isteni lényként mindig is tudtátok, hogy ki és mi az Isten. Mert ez a lényetekben van megírva.

Szeretet,

fény,

együttérzés,

hála,

öröm,

kedvesség,

őszinteség,

megbocsátás,

mások szolgálatában lenni,

szeretettel terjeszkedni a teremtésen keresztül.

 

Ezek azok az isteni tulajdonságok, amelyekkel együtt születtetek.

 

Eljött az idő, hogy visszatérjetek Lelki Énetekhez, hogy felismerjétek isteni eredeteteket, és a Szívközponton keresztül túllépjetek a dualitás jelenlegi mátrixán. Nem bízhattok többé vakon a rendszerben, és nem támaszkodhattok rá, mert elérte a lejárati idejét.

 

 

Itt az ideje, hogy előre lépjetek, bízzatok abban, hogy az Istenivel együttműködve a mennyei valóságotok gondolataitokkal és tetteitekkel manifesztálódhat.

 

Engedjétek el a félelmet, engedjétek el azt, ami volt, mert az már betöltötte a célját. Állítsátok át a fókuszotokat, változtassátok meg a gondolkodásotokat, lépjetek a szív terébe, és ne menjetek tovább a fény áramlatai ellen, amelyek ebben az időben elárasztják a Földet. Ehelyett öleljétek át a fényt, és engedjétek, hogy az vigyen benneteket spirituális evolúciótok következő szakaszába.

 

 

 Keraj

Era of Light