Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A MESTERI KÜLDETÉS ELFOGADÁSA

2024-01-05

EMLÉKEZZ, HOGY MIÉRT VAGY ITT!

medi tudat 1555.jpg

Kép: Luis Dyer

 

HÍVÁS A MAGASABB LÉLEKMESTERI KÉPESSÉG ELFOGADÁSÁRA

 

A mester nem fél az élettől vagy a haláltól, hanem az Ösvényre összpontosít!"

 

"Amikor valakit elhívnak, nem kell megértenie, csak követnie kell a hívást, és bíznia kell abban, hogy az Út felfedi magát, ahogy hűen járja azt!"

 

Egy új korszakba lépünk, az élet egy teljesen új fejezetébe. A bolygónk szupergyors mozgásban van és megköveteli a lélekhívást követését. A legmagasabb lélekhívás és cél felé vezet, egyre magasabb és erősebb módokon. Az ember többé nem menekülhet el tőle.

 

Mielőtt a lélek megszületik tanácskozik Felsőbb Vezetőivel, Lélekcsoportjával, a Galaktikus Mesterekkel, a 12 és 23 Öreggel, akik körülveszik az isteni trónt és magát az istenit, és kidolgoz egy ütemtervet és lélekszerződést. (Ez isteni tudat szintjén történik ford.) A lélek áttekinti az összes élőző életét és létezését, majd kiválasztja, hogy kivel találkozik ebben az életben, hogy teljesítse a megállapodásokat. Ő választja ki szüleit, születési helyét és országát, valamint testvéreit. Kiválasztja a keretet a léleksorsának kibontakozásához, és arra kéri azokat a lelkeket, akiknek részt kell venniük ebben a földi lélekutazásban, hogy találkozzanak. Gyakran olyan lelkekről van szó, akikkel negatív karmát kell tisztázni, vagy akikkel együtt kell dolgozniuk. Vannak, akiket az emberi lélek igazán szeret és szeretne valamilyen formában összekapcsolódni velük a földön.

 

Sok lélek elfelejti ezt, amikor a bolygón van. Ezt akkor tapasztalom, amikor visszajelzést kapok a Lélekolvasásaimról, ahol megadom a Lélek nevét és a megtestesülés célját: „Mindig is tudtam ezt nagyon mélyen, de soha nem éltem meg.”

 

Ebben az időben tudd, hogy felsőbb lélek, isteni -éned arra késztet, hogy emlékezz. Ez arra, fog vezetni téged, hogy találkozz azon lelkekkel, akikkel megállapodásod van, hogy együtt dolgozzatok. Mély emlékezést fog hozni, ami elindít benned valamit és elkezdesz ráébredni a Nagyobb Isteni tervre.

 

A Föld bolygó gyorsan emelkedik az 5D-be. Ahogy a Föld emelkedik, gyorsul és emeli rezgési frekvenciáját, nekünk is emelkednünk kell. Ellenkező esetben leesünk a buszról, mert a fizikai formánk egyszerűen nem fogja bírni tovább!

 

Amikor a Föld kialakult, bizonyos energiamezők, energetikai napkorongok, kristálypiramisok és kristályos energiarácsok keletkeztek az Anyaföldön. A rendkívül erős spirális energia, amely párhuzamosan működik a napkorongokkal, most kezd újra aktivizálódni, néhány már aktiválódott, és ez óriási emelkedést okoz a frekvenciasávokban, kipörgeti a 3D-t és behozza az 5. dimenziós frekvenciákat . . Sőt, az ókori helyek újra felébrednek, a piramisok most újra aktivizálódnak, hatalmas és intenzív földi változásokon fogunk keresztülmenni – amelyek a legutolsó hatalmas özönvíz óta nem történtek meg.

 

Amikor Görögországban és Egyiptomban újra aktiváltam az ókori lelőhelyeket, energiamezőket, piramisokat stb. mindig elszórakoztatott, hogy sok ember esztelenül sétált el a leghatalmasabb erőközpontok mellett és nem láttak vagy éreztek semmit.

 

Ha valóban el akarsz rejteni valamit, tedd az emberek orra elé, és nem fogják meglátni.

 

Számos dimenziós állapot létezik egyszerre. Ha lélektelenül járod az életet, a tömegek ópiumától elvakítva, nem látsz semmit.

 

A 3D-s emberiség bizonyítékot keres, ami igazolja azt, amit érezhetünk és megérinthetünk. Az 5D-s emberiség szívét, lelkét, elméjét és összes energiaközpontját használja, és sokkal magasabb fokon uralja önmagát. Figyelmesen lélektudatban járnak és tágra nyílt szívük van.

 

Az Ősök sokkal magasabb dimenziós állapotban éltek, és ezért teljesen más módon tárolták a feljegyzéseket és az energiákat. Sokkal magasabb dimenziós technológiát sajátítottak el, és mi még mindig fényévekkel le vagyunk maradva tőlük.

 

Amikor végre elkezdjük felemelni a saját dimenziós frekvenciasávjainkat az 5. és 7. szintre, újra fel fogjuk tudni használni ezeket az ősi energiaközpontokat.

 

De mielőtt ezt valóban megtehetnénk, fel kell emelkednünk.

 

Ezt nem tehetjük meg addig, amíg még mindig a 3D-s programozásban, a 3D-s illúziókban és a 3D-s esztelenségben vagyunk.

 

Csak akkor tudjuk a hatalmas fejlesztéseket és változásokat követni, ha a szívünkben élünk, és nem az elménkben. Szívközpontunk közvetlenül kapcsolódik a lélekhez, a lélek pedig ráhangolódik a lélekcsoportra, így utazhat és bejárhatja a kozmoszt. Nem köti a fizikai forma. Univerzális.

 

Az ősi helyek a szívközpont energiájával dolgoznak, nem az elmével. Az elme csak az anyagi valóság szintjéig tud nyújtózni, tovább nem.

 

Amikor a szív és az elme egységben van és együtt működik, akkor az ember elérheti a magasabb transzcendentális állapotokat, amelyek annyira szükségesek a magasabb lélek-énnel való összekapcsolódáshoz és a lélekinformációk letöltéséhez.

 

A legtöbb ember ezt nem tudja megtenni, mert az elméje ezernyi okot fog felhozni, hogy miért nem lehet ez vagy az, miközben a szív TUDJA.

 

Van azonban egy másik tényező is, amiről megfeledkeztünk, ez a saját energiamezőink. Valójában 12 testünk van, és mindegyik testnek megvan a maga kiterjedése. Minél magasabb a frekvencia, annál jobban kitágulnak az energiamezők, nagyobbak és erősebbek. Ennek a mezőnek vannak szenzorai és folyamatosan visszajelzést adnak azokról az energiákról, amelyekkel találkozunk – más emberekről,  helyekről és a Föld energiáiról.

 

Amikor érzékennyé válsz az energiákra és az energiamezőkre, mint én, elkezded megtanulni leolvasni őket, mintha egy térképet olvasnál. A szívközpontodon keresztül sokkal több információhoz férhetsz hozzá, mint amennyit pusztán az elmén keresztül tudnál észlelni.

 

Miért?

 

Mert a szívközpont sokkal nagyobb energiamezővel rendelkezik, mint az agy. Sőt, a szív elektromágneses impulzusai közvetlenül kapcsolódnak a Földanya impulzusaihoz!

 

Ha valóban át akarunk lépni az 5. és 7. dimenziós állapotba, akkor a lélek mesteri szint magasabb fokait kell elérnünk. Ezt a tömeg tudatban nem tudod elérni, csak önmagadban érheted el ezt az állapotot!

 

Ismerd meg önmagad!

 

Ismerd meg igazi lelkedet, kapcsolódj hozzá és annak végtelen tudásához.

 

Magasabb lélek-éned (Isteni - Én) visszavezet a legmélyebb igazságokhoz, amelyeket felismersz magadban.

 

Nem magadon kívül, hanem belül, mély rezonanciában igaz valóddal.

 

Amikor az ember lélekszinten rezonál a belső istenivel és a felső isteni énnel, akkor beléphet az igazi egység magasabb dimenziós állapotába. Mert valójában egy mindennel és mindenkivel!

 

Megvan az erőd, hogy befolyásold az egész energiamezőt, a saját lelked frekvenciáján és rezgésén keresztül!

 

Amikor végre annyira tiszták leszünk, hogy a saját egónk teljesen félre tud állni az útból, és a felsőbb lélek-énünk teljesen átveszi az irányítást, csak akkor léphetünk a mesteri szintre.

 

Ekkor már nincs ránk hatással a tömeg tudat és hisztéria, sem a tömegek véleménye. Életünk irányításához nincs szükségünk külső ingerekre. Saját életünket irányítjuk, és saját fényünk teljességében állunk, nem pedig mások árnyékában.

 

Ha kell, egyedül járjuk ezt az utat. Pedig valójában mindennel eggyek vagyunk .

 

A hívás most az, hogy sokkal magasabb fokon uraljuk az életet és a lélek erején keresztül éljük azt, mely minden Létező Végtelen Magjához kapcsolódik öröktől fogva.

 

Igazi lélek-énünk tudja ezt.

 

A lelket ugyanis nem köti a testiség – egy sokkal nagyobb végtelen része, átível a dimenziókon és hozzáférhet az egész Teremtéshez.

 

Itt rejlik a legmagasabb tudásunk az Új Aranykor mesteri küldetéséhez.

 

 

 

Írta: Judit Kusel 

Fordította: Aysha