Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Hogyan éljünk az ötödik dimenzióban?

2018-12-29

Az ötödik dimenzióban élt élet első gyakorlata, hogy úgy bánsz másokkal, ahogyan szeretnéd, ha veled bánnának

új föld másolata.jpg
Kép: Pinterest.com
 
 
Hogyan éljünk az ötödik dimenzióban?
 
 
Úgy bánj másokkal, ahogyan szeretnéd, hogy veled bánjanak
 
Az ötödik dimenzióban élt élet első gyakorlata, hogy úgy bánsz másokkal, ahogyan szeretnéd, ha veled bánnának. Állandóan gondolj arra, hogy mások hogyan érzik magukat, és hogyan szeretnék, hogy bánjanak velük. Ha tehát azt látod, hogy valaki visszahúzódik, mert félénk, akkor finoman vond be őt a körbe. Ha egy elveszett vagy szenvedő teremtményt látsz, segíts rajta. Nem helyénvaló dolog, ha valaki szeretetéhes embereken segít úgy, hogy azok megmentőjeként tetszeleg, hiszen csak saját szeretetéhségét leplezi, mert ettől érzi jól magát. Ez a harmadik dimenzió egyik aspektusa. Az ötödik dimenzióban úgy reagálsz mások szükségleteire, hogy nincsenek személyes, hátsó szándékaid. Ennek következtében az univerzum tízszeresen megjutalmaz.
 
Tégy olyan dolgokat, amelyek a legfőbb érdekedet szolgálják!
 
Ha valami nem a legfőbb érdekedet szolgálja, akkor az mások legfőbb érdekét sem szolgálja. Ennek ellentéte szintén igaz. Ha nem szolgál valaki más javára, akkor a saját lelkedet sem fogja szolgálni. Tehát mindig úgy cselekedj, hogy ezt szem előtt tartod.
 
Legyen nyitott a szíved!
 
Mindenkor cselekedj szeretetteljes kedvességgel. Ha valaki rosszindulatúan cselekszik veled szemben, vagy árt neked, szeretettel áldd meg.
 
Állíts fel fontossági sorrendet az életedben úgy, hogy több szabadidőd legyen!
 
Nem lehetsz mindig szörnyen elfoglalt, és tarthatod rezgésedet az ötödik dimenzióban, tehát szánj időt a lazításra, a meditációra és arra, hogy élvezd az életet.
 
Kezeld a dolgokat könnyedén, hogy élvezd a szórakozást és a nevetést!
 
Figyeld a hozzáállásodat! Vedd könnyedén a dolgokat! Válaszként válaszd a nevetést. Boldogabbnak fogod érezni magad, és a körülötted lévők is boldogabbak lesznek.
 
Vedd körül magad magas frekvenciájú emberekkel!
 
Hozz döntést azzal kapcsolatban, hogy inkább azokkal légy együtt, akik emelik a frekvenciádat, ne pedig azokkal, akik csökkentik. Ha ez azt jelenti, hogy egyedül leszel, vagy egy ideig kevesebb barátod lesz, amíg be nem vonzód az újat, akkor is ezt kell választanod.
 
Tartsd az otthonodat az ötödik dimenzió rezgésében!
 
Tedd az otthonodat a lehető legharmonikusabbá. Ez nem azt jelenti, hogy hagyni kell, hogy lábtörlőként bánjanak veled, hogy mások továbbra is elégedettek legyenek. Erőre és hatalomra utal, és arra a képességre, hogy meg tudd emelni a háztartásodban élők frekvenciáját. Ugyanakkor az otthonodnak tisztának, boldognak és biztonságos menedékhelynek kell lennie. A virágok, a gyönyörű zene és a színek segítenek neked ebben.
 
Olyan rezgést sugározz, amely elégedettséget okozó munkát vonz!
 
Ebben a magasabb dimenzióban te uralkodsz az életed és az energiameződ fölött. Tehát a frekvenciádat olyan munka frekvenciájához kell igazítanod, amely megfelel a vérmérsékletednek, és mélyen elégedetté teszi a lelkedet. Hasznosnak találhatod a „Bőség és manifesztá-ció" című fejezetben szereplő információkat és gyakorlatokat.
 
Élj bőségtudatosságban!
 
Figyeld a gondolataidat és a szavaidat. Gondoskodj róla, hogy gondolataid és állításaid igazodjanak a legmagasabb szintű lehetőségekhez. Ne húzd le a látomásodat kétségekkel, félelmekkel és szegénységtudatossággal. Légy nagylelkű!
 
Élj úgy, mint egy mester!
 
Mindig tisztességgel, becsülettel és felelősséggel cselekedj.
 
Állandóan légy kapcsolatban földcsillag-csakráddal a Földdel való kapcsolatodon keresztül!
 
Minden olyan tevékenység jó, ahol kapcsolatban állsz a földdel. A séta, a hegymászás, a játék a réten piknikezés közben, a mezítláb álldogálás a fűben, a virágok és zöldségek termesztése mind segítenek, hogy kapcsolatban légy földcsillag-csakráddal.
 
Földcsillag-csakrád 30 cm-rel a lábad alatt a spirituális alapzatodat jelenti. Ha nincs ébren, nem nyitott és aktív, nem tudsz felemelkedni. Olyan vagy, mint egy magas épület: minél biztonságosabb az alapod, annál magasabbra tudsz nőni. Képességeid magjait itt táplálja Sandalphon arkangyal, tehát ha be akarod teljesíteni legfőbb sorsodat, gondoskodj róla, hogy kapcsolatban légy ezzel a csakrával. Minden olyan teáddal. Ha csak teheted, jobb a talajon sétálni, mint az aszfalton.
 
Légy szimbiotikus kapcsolatban a növényekkel, a fákkal és a természet egészével!
 
Ha megölelsz egy fát, megnyílhatsz az általa hordozott tudás és bölcsesség előtt, ugyanakkor a fa gyökerei segítenek, hogy a gyökereid mélyebbre hatoljanak föld-csillag-csakrádba. Ha kint vagy a természetben, az egyensúlyban és harmóniában tart, és segít, hogy fenntarts egy ötödik dimenziós frekvenciát.
 
Sétálj az elementálokkal, angyalokkal és szellemekkel!
 
Ha ötödik dimenziós lény vagy, akkor automatikusan tudatában vagy a téged körülvevő spirituális dimenzióknak. Tedd meg azt a pluszlépést, hogy a hétköznapi életedben kéz a kézben jársz az angyalokkal. Légy tudatában az elementálok körülötted végzett munkájának, és légy nyitott azok előtt a szellemlátogatók előtt is, akik átkeltek a fátylon, de még kötődnek a Földhöz.
 
Hallgass az isteni sugallatokra!
 
Figyeld a jeleket, és mindig hallgass az istenség sugallataira. Ez az ötödik dimenziós ráhangolódás részét képezi.
 
Fogyassz megfelelő ételeket!
 
Fogyassz könnyű, de magas rezgésű ételeket, amelyek frekvenciája illik a tiédhez. Fogyassz annyi zöldséget, amennyit csak tudsz, valamint gyümölcsöket, olajos magvakat és kiegyensúlyozott tápértékű ételeket. Áldd meg az ételedet, mielőtt elfogyasztod. Tartsd észben, hogy szükséged lehet valamennyi nehezebb ételre is ahhoz, hogy földelt maradj, és ezt tartsd tiszteletben. Nem lehetsz az ötödik dimenzióban, ha úgy repkedsz, mint egy űrutazó. Egyensúlynak kell lennie.
 
Spirituálisan viszonyulj minden dologhoz!
 
Minden helyzetben és minden emberben keresd a legmagasabb minőségeket. Áldd meg az alacsonyabb frekvenciájú dolgokat, hogy magasabb szintre emeld azokat.
 
Sugározz bölcsességet a solar plexusodból!
 
A solar plexus (napfonat csakra) egy hatalmas pszichikus szonda, amely a harmadik dimenzióban a veszélyt keresi, hogy elke-rülhesd. Magasabb szinten antenna, amely Uriel arkangyal energiamezőibe nyúlik fel. ő a solar plexus fejlődését felügyelő arkangyal, bízz benne, hogy biztonságban tart téged. Ekkor előhozhatod saját bölcsességedet, és csillapíthatod mások félelmeit. Igazán hasznos, ha ezt akkor vizualizálod, amikor kint vagy a természetben.
 
 
Tartsd észben, hogy az Egység része vagy!

Nézz fel a hatalmas, nyílt égre, a csillagokra, a holdra, a napra és az egész kozmoszra, és tartsd észben, hogy az egész egyetlen hatalmas organizmus, amelynek te is része vagy, és kapcsolatban állsz benne minden élőlénnyel.

Idézd meg az ötödik dimenziós buborékokat!

Sandalphon arkangyal, aki a földcsillag-csakrát felügyeli, egy ötödik dimenziós buborékot teremt köréd, ha erre kéred.

 
 
 

 

Részlet Diana Cooper 2012 és azután című könyvéből