Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ENERGIÁDAT

2023-06-08

A pozitív beállítottság 7 törvénye

 

medi tudat fény 6 másolata.jpg

 Kép forrása: Pinterest.com

 

HOGYAN VÁLTOZTASD MEG AZ ENERGIÁDAT

 

1. Mindig gondolkodj pozitívan. Minden alkalommal, amikor egy negatív gondolat eszedbe jut, cseréld le egy másikra! Ehhez sok mentális fegyelem kell. Ezt nem egy éjszaka alatt szerezheted meg, gyakorold kitartóan.

 

2. Ne félj semmitől és senkitől. Belső zavaraink egyik legnagyobb oka a félelem. Bízz magadban. Félni annyi, mint hinni abban, hogy mások hatalmasabbak mint te és, hogy nincs hatalmad a dolgok alakulása felett. Ne adj hatalmat másoknak.

 

3. Ne panaszkodj. Amikor panaszkodsz, mint egy mágnes, magadhoz vonzod a saját szavaid összes negatív töltését. A legtöbb dolog, ami rosszul végződik, akkor kezd materializálni, amikor panaszkodunk.

 

4. Húzd ki a "bűntudat" szót a szótáradból. Ne engedd meg magadnak ezt az érzést, mert amikor magunkat büntetjük, elnyomó és agresszor szellemeket vonzhatunk be, akik ebből nyernek energiát. Ne törődj velük.

 

5. Ne hagyd, hogy a külső interferencia megzavarja a mindennapi életed. Szabadulj meg a pletykától, a gonosz kommentektől és a depressziós emberektől. Ez fertőző. Légy segítőkész azokhoz, akik akarják a változást. Hangolódj a pozitív emberekre és a jókedvűkre.

 

6. Ne mérgelődj. Amikor dühösek vagyunk, megmérgezzük a testünket és az elménket. Próbálj meg békességgel élni, és amikor úgy érzed, hogy felrobbannál, számolj el tízig.

 

7. Élj a jelenben. A szorongó a jövőben él. A szomorú, a múltban. Élvezd az itt és most-ot. Minden mulandó. Ne pazarold az időt arra, hogy rágódsz a múlton és a jövő miatt aggodalmaskodsz.