Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

HULLÁMHATÁS

2023-11-15

A káosz szükséges a régi energetikai minták elpusztításához

HULLÁMVERÉS.jpg

 

 

HULLÁMHATÁS

 

Soha véget nem érő történet a tudat tágulása, mert az Univerzum folyamatosan tágul és megtapasztalja önmagát anyagban és formában, hogy információkat gyűjtsön, mielőtt visszatérne a nem anyagi világba. Ezt talán nehéz megérteni, de ez a játék lényege.

 

Az emberiség frekvenciája emelkedik, ami azt jelenti, hogy egyre kevésbé leszünk sűrű lények, mert kiemelkedünk az anyag világából. A felemelkedő ember folyamata éppen ez.

 

Minden káosz, amit a bolygón jelenleg látunk, ennek a folyamatnak a része. Egy rendszernek káoszba kell kerülnie, hogy újjá tudja építeni magát. Nem térhet vissza és javíthatja ki az elavult rendszereket, amelyek már nem működnek. Ezekkel a magasabb frekvenciákkal és az emberiség tudatának emelkedésével nincs más lehetőség, mint előrelépni.

 

Egy merev rendszer nem tudja magát örökké fenntartani. 

 

A testetek átélte ezeket a felemelkedési tüneteket mikro szinten, csakúgy, mint a kollektíva makroszinten. Ne feledd, milyen nehéz volt átmenni ezen az ébredési folyamaton a saját testeddel, amely egy organizmus, és minden sejted ennek a szervezetnek a része. Az összes sejtmemóriát át kell programozni és át kell strukturálni, hogy hozzáférhessen ezekhez a magasabb valóságokhoz. Tehát nem kell meglepődni azon, ami a jelenlegi valóságunkban történik a világ színpadán. Valójában ugyanaz a folyamat, csak makro léptékben.

 

A mai világban zajló káosznak meg kellett történnie, ennek így kellett lennie. Tényleg azt gondoltad, hogy az evolúcióban bekövetkezett hatalmas ugrás, amely felé most tartunk, kevésbé lesz durva? Tényleg azt gondoltad, hogy csak átsétálunk egy portálon, és azonnal a paradicsomban leszünk? Alapvetően egy magasabb rezgésű sejtté válsz egy sokkal nagyobb szervezetben, amely ugyanazon a folyamaton megy keresztül mint te. 

 

A káosz szükséges a régi energetikai minták elpusztításához. Csak akkor jöhet létre egy magasabb létállapot. Az egészet belülről változtatjuk meg, és ennek az egész világon megvan a hullámzó hatása. 

 

A fénymunkások a világ minden táján stratégiai helyen vannak, hogy elindítsák ezt a hullámzó hatást.

 

Valójában a Fénybe vezetnek minket, és végül a rendszer meggyógyítja magát.

 

Az emberiség éppen a 3D-s programozás utolsó darabjaitól való megszabadulás folyamatában van. Meggyógyulunk. 

A sötét borzalmak és a hihetetlen mennyiségű félelem felszínre tör, és ez nem véletlen. Nagyon érdekes időkkel nézünk elébe.

Mindaz, ami történik ráébreszti a tömegeket a hazugságokra és a rabszolgaságra, amelyben mindannyian élünk. 

 

Minden, amin keresztülmész, a tudatosság bővülése, azért van, hogy felkészítsen erre az időre. 

 

Nem fognak többé őrültnek tartani, sokaknak szüksége lesz rád és értékelni fognak. 

 

Ne feledd a fényenergia sokkal erősebb mint a sötét, mert az nem az ellentéte, hanem annak a hiánya. 

 

A sötétségnek nincs esélye a Fénnyel szemben, mert egyszerűen elnyeli.

 

 

 

Írta: Teri Wade

Fordítás: Aysha