Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

IGAZODÁS AZ ÚJ ENERGIÁKHOZ

2024-07-07

Egyre intenzívebb kozmikus energiákhoz igazodtok

csill forrás mag.jpg
...
IGAZODÁS AZ ÚJ ENERGIÁKHOZ

Ahogy belemerültök az új korszak rezgéseibe, egyre intenzívebb kozmikus energiákhoz igazodtok.

A Föld általános rezgéseiben és azon túl rendszeresen történnek változások.

Ezek a változások lehetnek asztrológiai ciklusok, például a bolygók együttállása vagy hátráló mozgása, kozmikus változások, például a Föld energiáját megzavaró napviharok, vagy a földi környezet változásai.

Lehet, hogy vannak időszakok, amikor másképp érzitek magatokat, és nem értitek, hogy miért, és minden nyilvánvaló ok nélkül. Az energetikai változások felemelkedési tüneteket eredményezhetnek, amelyeket a testetekben vagy akár az érzelmi állapototokban éreztek. Lehet, hogy túlságosan fáradtnak, szorongónak érzitek magatokat, vagy más fizikai egyensúlytalanságotok van, ahogy az energiátok megváltozik.

Szóval, melyek is pontosan a felemelkedési tünetek? Ahogy követitek a spirituális növekedés útját, megemelitek a rezgéseteket, elengeditek a régi programozást, és új kódokat integráltok. Eközben mind éteri, mind fizikai testetek átalakul a tudatosság új szintjeire.

Például, amikor gyerekek voltatok, a gyermeki dimenzióban éltetek. A valóságotok akkor is ugyanolyan érvényes volt, mint most. Teltek az évek, testetek megnőtt, intellektusotok megnövekedett, és világotok megváltozott. Ugyanez igaz most is, amikor felnőtt világotok különböző fázisain keresztülhaladtok, és Fénytestetek folyamatosan átalakul.
Amikor új energiát integráltok, Fénykonfigurációtok újrakalibrálódik, és egy megvilágosodottabb állapot felé mozdultok el, több Fényt tartva. Miközben az energiaszintek össze- és egymásba olvadnak, a változások általában észrevétlenek. Máskor észrevehetőbbek.

Lehet, hogy méregtelenítetek, ahogy régi gondolatmintákat és hiedelmeket engedtek el, elengeditek a régi energiát, vagy reagáltok a fizikai testeteket érintő külső energetikai eseményekre. Fénytestetek is alkalmazkodik, mivel alapvető finomhangolást végez. Az energiamunka az, ami miatt a változásokon keresztül kell mennetek, és az energiamunka az, ami miatt jobban fogjátok érezni magatokat.

Ezen a folyamaton végighaladva olyan új tudatállapotokban találhatjátok magatokat, amelyeket eddig még nem tapasztaltatok. Hasznos, ha nem felejtitek el, hogy jelentős mennyiségű energia szabadult fel, és új energia került be, ami miatt kimerültnek érezhetitek magatokat.

Az életerő energiátok feltöltéséhez töltsetek időt azzal, hogy ápoljátok magatokat, és a szívközpontotokra és a Szeretet rezgésére összpontosítotok. Legyetek gyengéd megfigyelők. Talán tekintsétek át újra spirituális hiedelmeitek legalapvetőbb tanításait, és értékeljétek újra őket a frissített tudatosságotokkal.

Amint a felemelkedési tünetek enyhülnek, felfrissültnek fogjátok érezni magatokat, és érezni fogjátok, hogy személyes és spirituális fejlődésen mentetek keresztül.

Fejezzétek ki hálát a fejlődésetekért, és tudjátok, hogy mindaz, amit tettetek, nemcsak nektek, hanem a világnak is hasznára válik.

Hamarosan hozzászoktok az új rezgésetekhez, a kellemetlen érzés eltűnik, és annak az isteni fénylénynek a továbbfejlesztett változata lesztek, aki vagytok.
Wendy Ann Azallea