Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

INTENZÍV ENERGIA LETÖLTÉSEK

2022-05-15

Magas feszültségű energiát fogadtok be

medi teremtő tudat.jpg

 

Intenzív energia letöltések

 
Ebben az időszakban intenzív energia letöltéseket érezhettek, ami abban nyilvánulhat meg, hogy egyszer túltöltött állapotban vagytok, aztán hirtelen lemerültök. Ez annak a jele, hogy magas feszültségű energiát fogadtok be, amelyet szükségszerűen be kell építenetek energiatestetek különböző területeibe. Egyszerűen az energiarendszeretek túlterhelődik, és némi időbe telik, hogy hozzászokjatok ezen erős energiákhoz.
 
Amennyiben a testetekben van valamiféle elakadás, ott a blokkok oldása mellett, a régi energiák elengedése történhet, ami felismerések és érzelmi oldások által nyilvánulhat meg.

Figyeljétek meg, hogy ebben az időben mely csakra, vagy csakrához tartozó szerv jelzi a megtisztulás szükségességét.

A gerinc a központi energiavezeték fizikai szerve, amely által összekapcsolódtok az egyetemes isteni hálózattal. Egyfajta energia földelő, adó-vevő antenna, amely a saját tengelyetek
energetikai vonala. Amennyiben ezen időszak erős energetikai letöltései során gerinc fájdalmak lépnének föl, szükségszerűvé válik azon területeken rögzült energetikai lenyomatainak feloldása. Itt is a tudatosságotokra van szükség, mivel a fizikai probléma oka szellemi vagy lelki eredetű, és összefügg a hozzá kapcsolódó energetikai területtel és energia központtal.

 

Vizsgáljátok meg az energia elakadás belső okát, amely a forrás energiáihoz való közvetlen hozzákapcsolódás mögött rejlik.

Dolgozzatok tudatosan a számotokra ismert és működő fénytechnikákkal annak kioldására, de ebben a folyamatban ne az elmétek, hanem a szívetek gyógyító erejét és a szeretet isteni fényét használjátok, amely arany frekvencián rezeg.

A letöltések információk, fénykódok formájában is érkezhetnek, amely megemelt tudatosságot, felfokozott agyi működést és számtalan felismerést hozhat.

Tapasztalhatjátok, a különböző idővonalak jövőbeni látomásait, ez sokszor félelemmel is eltölthet benneteket, de tudnotok kell, hogy akkor választjátok meg a saját jövőtök, így nagyon fontos a tudatos és félelem nélküli teremtő tudatosság megtartása. Amennyiben egy számotokra kellemetlen vagy vészjósló jövőképet láttok, jelentsétek ki hogy " kérek más idővonal lehetőségét" és a jelenben nyíló portálon keresztül alakítsátok át.

Sok rejtett képesség aktiválódhat ebben az időszakban amelyek eddig le voltak "pecsételve", mivel működésükhöz magasabb frekvenciás energia szükségeltetik. Az extraszensz érzékelés átmeneti kellemetlenségekkel járhat, de idővel megtanuljátok tudatosan ki-be kapcsolni őket.

 
ÁldásunkÍrta:  Aysha