Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

GLOBÁLIS HATÁSOK

2022-06-14

Vigyázz a saját tudatossági erőforrásaidra

föld hold új.jpg

 

Globális hatások és az egyéni valóság érzékelése

 

A mögöttünk álló hónapokban nagyon intenzív tisztulás volt érezhető a bolygónkon, nemcsak asztrális de fizikai szinten is, ez folytatódni fog az előttünk álló időkben.  Az események üteme felgyorsult és nagyon sok változás állt be, ami azt eredményezi, hogy az átalakulás elkezdett anyagi formát ölteni.

 

Ugyanakkor a mesterséges technológiák fokozott aktivitása is tapasztalható, amelyeknek célja a rezgések csökkentése, az emberek magasabb tudati központjainak blokkolása, bolygónk erőportáljainak manipulálása, valamint a kollektív zavarkeltés. Emiatt sok ember nagyfokú feszültséget, mentális zavart, tudati zuhanást, kellemetlen közérzetet, negatív érzelmi állapotokat, destruktív gondolatokat és vitalitás energia hiányt tapasztalhatott az elmúlt időszakokban. Az időjárás befolyásolásának frekvenciás gépezetei nagy nyomással hatnak az emberi energia rendszerre, ami diszharmóniát okoz az élet számtalan területén. Sajnos ezen hatások az elmúlt időszakban rendkívül felerősödtek és tapasztalhatók lesznek a továbbiakban is, főleg a sűrűn lakott nagyvárasokban.

 

Magasabb szinten viszont már elkezdődött a földi élet újjáépítésének folyamata.

 

Teljesen lehorgonyzottunk a felemelkedő idővonalon. Most ezt az új teret konkrét új cselekvési mintákkal szükséges feltölteni, amelyek viszont új tapasztalatokat és előrelépési lehetőséget hoznak. Erre pedig jó lehetőségeket hoz a június, teljesen új helyzetek és körülmények kialakítására ad lehetőséget, még ha sokszor kihívások által is, amelyeket új módon kell kezelni.

 

Az energetikai térben az alacsony asztrális kollektív tér megtisztulásával összefüggésben a különféle lények fokozott energetikai támadásait is megfigyelhettük, különösen a magas rezgésű lények és gyerekek ellen. Míg korábban az ilyen típusú események nem voltak ennyire gyakoriak, nemhogy tömegesek, mára ez a jelenség sokkal intenzívebbé vált.  Ez az alsó asztrális lények zsugorodó létterei miatt van és az energiaéhségük miatt történik, mert ezek az entitások jelenleg mindent megtesznek a túlélésért, bár az itt töltött idejük tényleg meg van számlálva. Ez a jelenség a felemelkedő idővonal esetében átmeneti, bár a következő hónapokban folytatódni fog (főleg 2022 őszén mutat erősödő tendenciát). 

 

Hangsúlyozom azonban, hogy nem kell félni az ilyen helyzetektől vagy jelenségektől. Amire azonban szükség van, az a megbízható tudás és a megfelelő tudatos reakció. 

 

A globális események szintjén a június meglehetősen intenzív lesz

 

Viszonylag - nyugodt kezdés után június második felétől (nagyjából a nyári napforduló után, az energiamező manipulálására szolgáló fejlett technológiák felhasználása felerősödhet. Ez egy nagy "akció" előjátéka lesz, (amely augusztus környékén, esetleg szeptember elején lesz), melynek célja az őszi nagy napvillanás megakadályozása, hogy az emberek ne kezdjék el látni és megérteni, mi történik valójában. Szeretném azonban világossá tenni, hogy az alacsony rezgésszintű oldal tettei (bármilyenek is legyenek) már nem képesek megállítani a globális ébredést. Ami nem változtat azon a tényen, hogy az alacsony vibrációjú oldal igyekszik a végsőkig minden lapjukat kijátszani.

 

Emiatt nagyon fontos, hogy vigyázz a saját tudatossági erőforrásaidra, mert ezek garantálják a zökkenőmentes átmenetet ebben az időben. 

 

A kulcs a saját rezgésed magas szinten való megtartásának képessége, a belső én központúság, a megfelelő távolságtartás a megfigyelt jelenségekre vonatkozólag és alsó érzelmek uralása. A manipulációk hatásait tudatosan szükséges kezelni.

 

Emlékeznünk kell arra, hogy az embert körülvevő anyagi valóság a saját rezgésszintjének tükröződése . Így azok, akik a külső növekvő káosz ellenére is magasan tudják tartani rezgéseiket, még több bőséget, örömöt és felszabadultságot élhetnek át az életükben.

 

Még inkább érdemes elhatárolódni a „sötétlátók” és pesszimista próféták mindenféle látomásától. A "látomásaik" a régi idővonallal függnek össze, amely már nem fog megvalósulni, vagy olyan alacsony rezgésű lények vetik ki számukra, akik minél több félelmet akarnak kelteni az emberi térben, mert ez táplálja őket. Az energia követi a figyelmet. Tehát, ha kevesebb figyelmet fordítunk az ilyen típusú „információkra”, annál több jót lehet tenni magunknak, a térnek és minden érző lénynek.

 

Üdv a felemelkedő idővonalon :)