Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

BÍZZ ISTENBEN!

2023-10-18

ISTEN ÚTJAI KIFÜRKÉSZHETETLENEK

Isten Atya és a Fiú másolata.jpg

 

ISTEN ÚTJAI KIFÜRKÉSZHETETLENEK

 

Bízz Isten rejtett és láthatatlan kezében, amely kivezet a sötétség völgyéből

 

Bármi is történik a világban… Ne aggódj! Az aggodalom szorongást vált ki, ami az alacsonyabb tudati és érzelmi szintekhez kapcsol. A legnagyobb erőd az, ha megnyitod a szívedet és összekapcsolódsz a magasabb tudatossággal anélkül, hogy mindent meg akarnál fejteni az elméddel. Az ego a félelemre kondicionál, mivel alapvető ösztöne a túlélés. Mindent előre ki akar számítani, fel akar készülni minden eshetőségre, hogy túlélési stratégiákat dolgozhasson ki, ezért folyamatosan elemzi a történéseket. Amíg az egód-elme valóságában vagy, csak azon félelemkeltő dolgokra fogsz fókuszálni, amelyek veszélyeztetik az életedet vagy a biztonságodat. Ám pont ezzel be is vonzod és meg is teremted azt amitől félsz és ami miatt aggódsz, hisz abban a realitásban rezegsz, ahol mindez megtörténik. 

 

A világban a félelemkeltés az uralmi helyzet megtartásának eszköze, amely az egész világot sakkban tartja. Az elmeprogramozás jelenleg hadi stratégia, a háború az emberiség ellen irányul, annak érdekében, hogy minél több lelket a sötétség erőteréhez kössenek. Ám van választásod, nem kell áldozatnak lenned, a szabadságod istenadta jogod.

 

Van egy rejtett út, amelyet meg fogsz találni, ha a lelked a lámpás, a szíved az iránytű és isteni éned a vezetőd.

 

Szűk az ösvény és kevesen haladnak rajta, mert csak igaz szívek előtt nyílik meg. Bízz! Bízva bízzál!

 

Bíznod kell Isten rejtett és láthatatlan kezében, mely végigvezet az úton, hogy megleld a fénybe vezető ösvényt. A sötétség munkásai az illúzió mesterei, az emberi gyenge pontok ismerői és manipulátorai. Csak egyféleképpen tudod kijátszani őket, ha a szeretetre koncentrálsz, ha nem a fejeddel, hanem a szíveddel gondolkodsz, mert a fölött nincs hatalmuk.

 

Bízz az eljövendő fényes életbe, mely eltölt minden nap reménnyel és engedd, hogy az isteni jelenlét betöltse a szívedet.

 

Csak Istennek adj hatalmat magad felett, csak Neki tartozol elszámolással, senki másnak!

 

Amit a világban látsz, nem más mint egy nagy játszma. Minden nap információk tömege zúdul rád amelyek nagy része értéktelen, hazug és megtévesztő. Ne hagyd, hogy marionett bábuként arra rángassanak amerre akarnak, olyan célok megvalósításáért amelyek nem érted, hanem ellened vannak. Fordíts hátat mindannak, aminek már nem akarsz részese lenni, vond ki teremtő energiád onnan, aminek már nem akarsz a társteremtője lenni.

 

Kapcsolódj össze az isteni részeddel, aki által hozzáférésed van az isteni teremtő erőhöz és hatalomhoz, hogy letéphesd a rabláncaidat és kitörhess a félelmeid börtönéből.

 

Most lépésről-lépésre szabadítod fel magad, abból a sötét káprázatból, amely nem a te lelked által lett megteremtve, mégis évezredek óta hozzá voltál láncolva. Ráébredsz az erődre, tudatára ébredsz a veszendőbe vezető út hiábavalóságára és új utak után kutatsz, amelyek kivezetnek a tébolyult világ árnyék völgyéből. Már nem akarsz egy olyan színházi előadásban szerepelni, amely a legcsekélyebb mértékben sem tükrözi vissza azt a világot, amit belül élsz meg. Már nem akarod eljátszani azt a szerepet, amit rád osztottak, mert ráébredtél, arra, hogy ki is vagy valójában, és milyen értéket képviselsz. Már nem akarsz megfelelni, egy olyan rendszernek, amely kiszipolyozza lelkedet és feléli erőforrásaidat.  Vissza akarod venni a saját életed feletti uralmat, mert te akarod megteremteni azt a világot, amelyben érdemes élni.

 

Jogod van hozzá és képes is vagy rá, csak újra bíznod kell önmagadban, az erődben és Isten végtelen hatalmában. Az élet egy hatalmas teremtő tér, amit egyénileg és együtt teremtünk, és nem mindegy hogy kit vagy mit követünk, amikor a teremtő energiáinkat mozgósítjuk. Szabadulj ki az alacsonyabb világok térhálójából, ahol a gonoszság zsarnoksága uralkodik. Ne hagyd magad megvezetni, megfélemlíteni és kihasználni. Rendelkezz önállóan a saját életed felett, légy teremtője a valóságodnak és nyisd ki szélesre a saját belső világod szív ajtaját, ahol a szeretet az úr.

 

A Mennyek Országa Benned és körülötted van!

 

 

Áldással és szeretettel

Írta: Aysha