Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

ISTENI FORRÁS-KÓD INTEGRÁCIÓ

2023-07-04

Új tudat emelő fénykódokat kapunk

 

fénykód 000.jpg

 

ISTENI FORRÁS-KÓD INTEGRÁCIÓ

 

Új tudat emelő fénykódokat kapunk

 

Eljött a belső felfedezés, a növekedés, a magas szintű bölcsesség és megértés integrációjának az ideje. Most magasabb tudatosság új szintjéhez igazodunk.

 

Jelentős változás történt a Föld idővonalában, ami új lendületet hozott az átalakulás valóságában. Ez a váltás magasabb tudatossági szintet aktivál, amely éberebb és tisztább tudatosságot eredményez.

 

Isteni Fény forráskódjainak letöltése személyes portál aktiválásokat indít el.

 

Az új kozmikus energiák fénykódjai a szívrezonancia révén új impulzusokat küldenek a tobozmirigyhez, ami a tudat felszabadítását és új szellemi megértést eredményez. Fényvezeték korrekció és újrakalibrálás történik. A fénytest a sejtek központi magjához juttatja el az új rezgési mintát, amely a test energetikai és fizikai megújítását eredményezi. Összekapcsol a Forrás Isteni Fényhálózatával, ahonnan frissítéseket és új letöltéseket kapunk.

 

Mélyebbszintű felébredést katalizál azokban a lelkekben, akik készek elfogadni az egyetemes igazságot. 

 

Számos felemelkedő lélek mély változásokat tapasztal jelenleg, amelyek a realitás új horizontját tárják fel. Amikor szellemi és spirituális szinten mély változások következnek be, gyakran időbe telik, hogy a fizikai valóság összhangba kerüljön a bejövő változásokkal.

 

Az átmenetek során egy kvantum hídon haladunk át, amely kapcsolatként szolgál a korábbi valóságunk és a jövő között, ami felé haladunk a rezonancia alapján.

 

Ez lehetővé teszi az integrációt és az új paradigmához való igazodást, áthidalva a múltunk és a jövőbeli énünk közötti szakadékot.

 

A felemelkedő lelkek a létezés többdimenziós valóságára nyílnak meg, ami kiemel a hétköznapi tudatállapotból és ráébreszt az élet magasabb valóságára.

 

Ez a váltás kézzelfoghatóvá válik a fizikai valóságban, változásokat hoz a kapcsolatokban, a munkában, a karrierben és a személyes életpályán.

 

Az új Tudatemelő Fénykódok közvetlenül a Forrásból érkeznek. Magasabb szintű szellemi rálátást hoznak, aktiválják a szunnyadó adottságokat, a tisztánlátást, a tisztán tudást és a telepatikus képességeket.

 

Az Új Isteni Forrás-kódok lehetővé teszik a tudatszínt emelését, a tudatosság szélesítését, a magasabb szintű tudás megszerzését és megértését.

 

Magasabb tudatállapotokat hoz, hogy fontos felismeréseket nyerjünk, rálássunk az összefüggésekre és levonjuk a következtetéseket.

 

Szintetizál, összerendez sok különböző szinten lévő igazság mozaikot, hogy nagyobb képet kapjunk. Analógiák mintái alapján nagyobb rálátást hoz. Magasabb szintű igazságokra ébreszt rá.

 

Emelkedj az egyetemes igazság fényében, engedd, hogy inspiráljon és lelked valódi céljaihoz igazítson.

 

Írta: Aysha

Szellemi tanító és angyal médium

2023.07.05.