Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Január 4-én egzakt a Merkúr-Uránusz emelő kapcsolat

2019-01-03

A szemléletváltás általi kiemelkedés, szintlépés, a tudatos áldozatvállalás felismerése

CSILLAGKAPU.jpg

 

Január 4-én egzakt a Merkúr-Uránusz emelő kapcsolat, a szemléletváltás általi kiemelkedés, szintlépés, a tudatos áldozatvállalás felismerése ezen a napon erőteljesebben jelenik meg.

 

Továbbra is remek nap tanulásra, szellemi megújulásra, a gondolati mintáink felülvizsgálatára, megértésére, önkorlátozó hiedelmeink átírására. A Merkúr ekkor már eléri a Nyilas nyílhegyét, alatta mélyen pedig az Oltár csillagkép látható, az áldozathozatal és az Istennel való kapcsolatfelvétel helye.

 

Estére a Hold is beéri, ekkorra időzítsük azokat a (akár családi) beszélgetéseket vagy tanulást, olvasást, amelytől emelkedést, megoldást várunk.

 

A saját belső középpontunkhoz való kapcsolódás, a szívünkből való szólás továbbra is aktuális, de most az is fontos, hogy abból táplálkozva árasszuk a fényt, gondolataink, szavaink által.


Január 4-én már igen szoros a 3-6 között ható Nap-Neptunusz szextil, 5-én egzakt. A Nap ekkor a Nyilas csillagainál jár és együtt áll a Vega csillaggal, a Lant legfényesebb csillagával, a Tejút egyik tartóoszlopával.

 

A Lelkek útjának egyik megtartó ereje a zene varázslata, a zenéé, amely az egész univerzumban szól. (A bolygóknak és a csillagoknak egyedi zenéjük van.)

 

A zene a hangok harmóniája, együtt rezgése, ettől varázslatos.

 

A Nap és a Neptunusz kapcsolata által most számunkra is kérdéssé, akár feladattá válhat (a Nap a Bak állatövi jegyében jár), hogy hogyan tudjuk lelkünk húrjait úgy megszólaltatni, hogy égi harmónia szülessen belőle? Mi a valódi vágyunk? Ismerjük-e lelkünk legmélyebb rétegeit, mély rezdüléseinket, a cselekedeteinkben megjelenő tudattalan késztetéseket?

 

Ezek a napok (különösen 5-e, de már 4-e és 6-a is) nagyon jó spirituális gyakorlatokra, imára, gyógyításra, gyógyulásra, tisztulásra, tisztításra, a jövőnk érdekébe tett konkrét lépésekre.

 

Fontos, hogy felismerjük, hogy valójában mivel azonosulunk, mivel tudunk eggyé válni?

 

A Naphoz szervként a szem és a szív tartozik, most pedig az égen éppen a Páva, a mindent látás, az Isten szemével való látás jelképe fölött jár.

 

A gyógyulás és a harmónia, a megújulás, újjászületés (a Neptunusz a Főnix legfényesebb csillagával áll együtt) a napokban abból tud megszületni, ha mi magunk is az Isten szerető szemével tekintünk másokra és önmagunkra is. (Ennek fényében tudjuk hiedelmeinket is újraértelmezni.)

 

 

 

Forrás: Fb: Csillagjelek - Csillagutak

Kép: Pinterest.com