Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JELENTŐS VÁLTÁS KÖVETKEZETT BE

2024-04-23

A szétválasztás új szintre lépett

 

medi életút q.jpg

 

JELENTŐS VÁLTÁS KÖVETKEZETT BE

 

Az elmúlt időszak intenzív energiái hatalmas átalakító folyamatokat indítottak el.

Az elrejtett árnyékminőségek a felszínre emelkedtek.

A szétválasztás új szintre lépett. Sokan most szembesülnek az elmúlt évek választásainak következményeivel, amelyek immáron fizikaivá váltak.

Számtalan átívelő tartalék híd omlott össze, amelyek sok önmagát feláldozó lélek által volt fenntartva.

A türelmi idő lejárt azok számára, akik nem tudtak felzárkózni vagy olyan úton indultak el, ahonnan már nem lehetséges visszatérni az isteni ösvényre.

 

Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a kapcsolati rendszereken belül nagy szakadás történt, mivel eltérő idővonalak (sorsalternatívák) ösvényei visszafordíthatatlanul elváltak egymástól.

 

Lejárt az ideje annak, hogy egyesek saját erőből táplálják azokat, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak vagy nem akarnak az isteni forráshoz kapcsolódni.

 

Kettős energia rendezi át a terepet, egyrészről szétszedő erők választják szét az eltérő utakon haladó embereket, másrészt az isteni egység megteremtésének felépítő erői egymáshoz vonzzák azokat, akik közös úton fognak haladni a következő években.

 

A régi karmikus minták és szálak oldódnak, a kapcsolati rendszerek átalakulnak. 

 

A felemelkedés menetrendjének végső szakaszában vagyunk, sok út van a korszakzárás szelekciós folyamatán belül, amelyek mind máshová vezetnek. Azok, akik nagyon más úton haladnak elszakadnak egymástól, míg mások, akik sorsközösséget vállaltak egymáshoz vonzódnak. Az elszakadás azoktól, akikkel hosszú úton együtt haladtunk fájdalmas lehet, és veszteség érzésével társulhat, főleg ha a lelki összekapcsolódás hosszú korszakok óta fennállt.

 

Az elengedés, a megbocsátás és a régi lezárása a felemelkedés része.

 

Az isteni rendező elv és minősítési törvény, mindent és mindenkit a helyére rendez, elválasztja a „juhokat a kosoktól” és olyan ajtókat nyit a krisztusi szeretet ösvényén haladók számára, amelyek mások számára láthatatlanok és elérhetetlenek maradnak. A szétválasztás ezen fázisa, már nagyobb mértékű káoszt teremt a kollektív térben. Sokan zuhannak a mélységbe húzó örvénybe, a félelem és elveszettség érzésébe. Akik a harmadik dimenziós valóság realitásában maradtak a régi világ széthullását tapasztalják. Lelki üresség, céltalanság és reményveszteség érzése abból fakad, hogy nincs élő kapcsolat a Forrás-mezővel, Istennel. A szellemi tudatlanság miatt, a globális folyamatok lehúzó erői magukkal rántják mindazokat, akik a lélek világa helyett az anyagi valóság materialista szemléletében ragadtak. 

 

A felemelkedés útján haladók most magasabb szintre emelkedtek és eltávolodtak a globális káosz diszharmonikus rezgéseitől.

 

Jelentős szintemelkedés történt az Új Föld idővonalán, sok lélek szabadult fel a régi megkötő karmikus kapcsolódások lehúzó erőitől. Az elmúlt hetek mély transzformációs folyamataiban sokan engedhették el tudatosan a múltat, annak karmikus hordalékát, lelki kötödéseit és asztrális emléklenyomatait. A visszahúzó lelki hatások kioldása egyeseket megviselhette, mások hatalmas felszabadulást érezhettek, mert elengedték a régi súlyokat.

 

Mentális memória „törlés” történik sok embernél, főleg azokkal az emlékekkel kapcsolatban, amelyek nincsenek összhangba a felemelkedés idővonalával és az új energiájával. A mentális gondolkodást felváltja a szívtudat, amely nem a régi események összegzése alapján, hanem a jelenben történő ráhangolódás szív jelzései által hozza meg a szükséges döntéseket. A motiváció egyre inkább szeretet központú, amely az egyéni lélekterv szerint bontakozik ki.

 

Új Kapuk nyíltak meg, amelyek hamarosan fizikai szinten is megmutatkoznak.

 

A szívtudat által vezérelt intuitív életvezetés egyre tudatosabbá válik.

 

Aysha