Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JELENTŐS VÁLTOZÁSOK SODRÁSÁBAN

2023-08-30

Erőteljes újrakalibrációs és integrációs folyamat zajlik

medi tudat teremtő 4.jpg

 

JELENTŐS VÁLTOZÁSOK SODRÁSÁBAN

 

Az energiák megnyitják az átjárókat a gyors és gyakran előre nem látható változások előtt.

 

Erőteljes újrakalibrációs és integrációs folyamat zajlik. 

 

Az elmúlt időszakban nagyon sok régi minta oldódott fel, amely a múltban és alacsonyabb tudatosságban tartott. A régi minták elengedése után mindig hasznos, ha időt adunk magunknak az energetikai változások integrálására. Most teremtjük meg azon energetikai teret, amely megalapozza az új tapasztalatokat. Lehet, hogy átmeneti ürességet és kikapcsolt állapotot élünk át, ez annak a jele, hogy időre van szükségünk a pihenésre, a helyreigazításra és a felzárkózásra, miközben alkalmazkodunk a magasabb tudatosságunk új szintjéhez.

 

A nyugalom és a belső béke állapota lehetővé teszi az elfogadást és megteremti a változáshoz szükséges alapokat.

 

Minél nagyobb teret engedünk a lelkünk jelenlétének, annál jobban tudjuk integrálni a fénytestünket.

 

A fénytest a felemelkedés „járműve”, amely lehetővé teszi a Forrással való összekapcsolódást, a magasabb energiák lehorgonyzását és a régi minták kioldását. A fénytesttel való egyesülés növeli a fény mennyiségét és magasabb rezgésszintre emeli a fizikai testet. A molekuláris struktúra átrendezi önmagát és lehetővé válik a sűrű energiák elengedése. Minél finomabb energiatérben létezünk, annál emelkedettebben éljük meg az életet.

 

A fénytest segít felszabadulni a hamis önazonosságtól, a régi hiedelmektől és korlátozó viselkedéséktől, mivel a saját isteni valónk és felsőbb valóságunk megélésére nyit teret.

 

A felemelkedő lelkek, akik jelenleg a 4. D. átalakító folyamatokat tapasztalják, most számtalan fájdalmas lenyomattól szabadulhatnak fel. Amikor a szenvedést kiváltó okok újra felszínre jönnek, az arra ad lehetőséget, hogy megfigyeljük és tudatosítsuk a hozzá kapcsolódó negatív érzelmeket, téves hiedelmeket és karmikus visszacsatolásokat. 

 

A szenvedéshez kötő minták tudatos elengedése lehetővé teszi a lélek felszabadítását a régi paradigmából, amely a 3. dimenzió nehéz leckéit eredményezte.

 

A múltbeli problémák és traumák tudatos felismerése és elengedése a felemelkedés záloga, hogy kilépjünk az ismétlődő karma körök fogságából.

 

A transzformáció és az önátalakítás nem történhet meg az elme szintjéről, sem az ego akaratából, csak a lélek bölcsessége és az isteni transzcendencia ereje képes végleg kioldani a régi béklyókat.

 

Jelenleg érdemes az öngyógyítására és a karma megtisztítására koncentrálni. Az ego idejétmúlt rétegei oldódnak le.

 

A tisztítások és az oldások növelik a belső fényt, mert helyet adnak a magasabb szintű energiáknak.

 

Amikor elengedjük az irányítást, megnyílunk az isteni segítségre és elfogadjuk a változást, a körülmények elkezdenek átalakulni, mert megengedjük a magasabb énünknek, hogy átrendezze a valóságunkat.

 

Ha szívvel és nem egóval operálunk, számos új megoldás és lehetőség felé nyitunk ajtót.

 

Változni és változtatni pedig csak akkor lehetséges, ha teljes felelősséget vállalunk önmagunkért és körülményeinkért, mert a valóságunk csak belülről változtatható meg.

 

A múlt csak addig határozza meg a jelent és alakítja a jövőt, amíg bármely részünk a régi valóságban rekedt.

 

A múltban rekedt lélekrészeinket csak a megértés szabadíthatja meg, ha szívből megbocsátunk és feloldozzuk önmagunkat, ha átöleljük a hozzá tartozó árnyékrészt és feloldjuk a negatív érzelmi csomagokat.

 

Áldással és szeretettel

Aysha