Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Jobb világ megteremtése

2020-01-01

Mindazoknak akik 2020-ban jobb hellyé akarják változtatni a világot

teremtő föld Isten fest.jpg
Kép forrása: pinterest.com

 

Mindazoknak akik 2020-ban jobb hellyé akarják változtatni a világot

 

Legyenek azok, akik az állatokért szólalnak fel, akik a környezetszennyezés ellen szólalnak fel, akik a népek közti békességért szólalnak fel. Akkor lesz ezeknek az embereknek valódi hatalmuk, erejük a változásokhoz, ha megértenek pár alapvető nagyon fontos dolgot, saját magukról.

 

1. Gondolatokat alkotsz, érzelmeket hozol létre


Minden egyes gondolatoddal érzelmeket hozol létre. Ezek az érzelmek átjárják a testedet, valamint kiterjednek a tested körül, egy energiamezőt létrehozva.

 

2. Az energiameződdel hatsz másokra


Az ember olyan az energiamezejével, mint egy mágnes. Amikor találkozol egy embertársaddal, olyankor átadsz neki az érzelmeidből, ezzel formálod a kedvét, hangulatát, viselkedését. Ha rossz gondolataid voltak, akkor rossz érzelmeket hoztál létre, másik emberből kihozod a rosszat.

 

3. Az ember energiamezeje hatalmasra tágulhat


Ha kitartóan hosszú időszakon keresztül csak jóra gondolsz, akkor létrehozhatsz egy nagyon erős pozitív energiamezőt, amellyel akár több ezer ember érzelmeire hathatsz folyamatosan, ahogy szentek is tették. Az ember gondol jóra, és rosszra, ellentétes polaritású érzelmei kioltják egymást. Erő nélkül marad. Ahhoz, hogy legyen erőd a pozitív változásokhoz, létre kell hoznod egy erős pozitív érzelmi energiamezőt. Az embertől minél többen félnek, annál erősebb negatív energiamezőt hozott létre, minél többen szeretik annál erősebb pozitív érzelmi mezőt. Az emberek kiszolgáltatottak a nagy energiájú, hatalmú embereknek, mert az erős érzelmi mezővel való találkozás, erőteljesen hat a gondolataikra, kihozva a jó, vagy rossz gondolatokat. Lásd Jézust, vagy Hitlert. A gyenge energiamezejű ember könnyen manipulálható, mint a gyenge mágnes egy erős mágnes mellett. Ami pozitív, ha nagy szeretet energiamezejű emberek jelennek meg a Földön, és negatív ha nagyon félelmetes emberek.

 

4. Neked kell jó érzelmeket átadni


Ha valóban pozitív változást akarsz látni a Földön, akkor forrássá kell válnod, létre kell hoznod a nagyon erős pozitív érzelmi mezőt, és hatnod kell az emberekre. Ha lesz a világon 100 000 ember aki képes lett létrehozni nagyon erőteljes pozitív energiamezőt, akkor a világ nagyon rövid idő alatt jóságossá fog változni. Az emberek, - mint valami csoda, napról napra együtt-érzőbbek lesznek, mindenki elkezdi védeni az állatokat, bolygót, embereket. És ez nem csoda, csupán gondolat, és érzelem, - az alapvető törvényszerű működésünk.

 

5. Hol rontod el?


Látod a rosszat. Látod, hogy rossz a kutyáknak, a tengernek a sok szemét végett, az éhező gyerekeknek. Minél több rosszat látsz, annál több rossz gondolatot hozol létre, annál jobban támogatod a kollektív negatív energiamezőt. Annál több félelem, gyűlölet, együtt-érzés hiány lesz a bolygón. Próbáld meglátni a rosszban a jót, mindig törekedj arra, hogy válassz egy jobb gondolatod, eltereld a figyelmed a rosszról. Tanulj, figyelj, edzd az elmédet. Ha elakarod érni a nagy erejű pozitív energiamezőt, amellyel már valóban hatalmas változásokat tudsz elérni a kollektív energiamezőben, akkor jó darabig pozitívnak kell maradnod. Ha szeretnéd megváltoztatni a világot, akkor fel kell fognod, hogy a legtöbbet így segíthetsz. A világ gondolat, és érzelem.

 

Ha változást akarsz, akkor a gyökereknél kell elkezdeni a változást.

 

Az Erő legyen veled

 

 

 

Zsigray András