Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

A HÉTEN ÚJHOLD

2022-10-20

PLUSZ EGY FRAKTÁL PORTÁL KÖZELKEDIK!

11 22.jpg

 

A HÉTEN ÚJHOLD PLUSZ EGY FRAKTÁL PORTÁL KÖZELKEDIK!

 

Kedves barátaim, ha ez a hét lassú volt számotokra és úgy érzitek szükségetek van egy plusz "lökésre" az Univerzumtól, ne aggódjatok a jövő héten kétszer is megkapjátok.

 

Jelenleg a 11/11 utáni portál hullámain haladunk át, egy időablakon keresztül, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megszilárdítsuk az összes belső váltást, amelyet a legutóbbi napfogyatkozás óta tapasztalunk. Most éppen az új idővonalak formálódnak és szövődnek a téridő kontinuum szövetébe. Néhányatok számára lassúnak és energiahiányosnak tűnhetnek ezek a napok, míg mások számára szuper sebességű autópályának tűnik. Mindannyian különböző egyéni folyamatokon megyünk keresztül, ezért kérlek ne ítélkezz magad felett, a dolgok mindannyiunk számára a megfelelő időben rendeződnek a színfalak mögött.

 

A héten mindannyian kapunk egy extra lökést az Univerzális energiáktól. Kedden érkezünk el a 11:22:22-es fraktál portálhoz, amelynek energiái a 11:11:22-es főportál által elindított folyamatokat és élet átalakító változásokat bontakoztatják ki. [A fraktál portál egy másodlagos energiahullám, amelyet a fő portál indított el. Úgy képzelhető el mint egy energiahullám, amely a fő eseményből indult el, de saját fénykódokkal és kibontakoztatási terekkel rendelkezik].

 

Ezen felül szerdán beáramlanak az Újhold energiái és ezzel egy újabb energetikai árhullámot hoznak létre az új kezdetekhez. Tehát két nagy kozmikus "lökést" fogunk kapni egymás után.

 

A két közelgő energiahullám a hétvége folyamán egyre nagyobb intenzitást nyer. Minél jobban ellenállunk a változásoknak, annál nehezebb lesz. Az ellenállást a testünk is le fogja jelezni. Használd a megérzéseidet és hallgass a testedre ha a következő napokban jelzéseket ad.

 

Ideje az új idővonalat megszilárdítani, amelyben mindannyian magabiztosan önmagunk lehetünk, szégyen és félelem nélkül, megmutva valódi arcunkat a világnak. Itt az ideje magunk mögött hagyni az elavult 3D-s merev struktúrákat.

 

( A fraktál szó jelentése: Fraktálok végtelenül összetett "önhasonló" formában ismétlődő alakzatok. A kisebb rész ugyanolyan szerkezetű, mint az őt tartalmazó nagyobb.)

 

frak.jpg

 

Sok szeretettel

Diego E. Berman

www.diegoberman.com

Fordítás: Aysha