Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JÚNIUSI ENERGIÁK

2024-06-06

Egy csodálatos hónap áll előttünk

 

nyár.jpg

 

2024 júniusi Energiák:

 

Egy csodálatos hónap áll előttünk.

 

Június sok új lehetőséget kínál számunkra, hogy teljesen megváltoztassuk életünk tájképét a jobb irányba. Egy új civilizáció van kialakulóban.

 

Ha a dolgokat egy nagyított perspektívából nézzük, láthatjuk, hogy a jelenlegi ébredés, amelyen keresztül haladunk, közelebb visz bennünket ahhoz, hogy egy új globális civilizációvá váljunk.

 

A bolygószintű civilizáció megteremtése lehetővé teszi, hogy mindannyian egyetlen globális családként egyesüljünk, és olyan valóságot teremtsünk, amely minden ember legnagyobb javát támogatja, nem pedig csak néhány kiválasztottét.

 

Ez a váltás kimozdít bennünket a régi archaikus „Mindenki ellenük” mentalitásból egy „Mi közösen” mentalitásba, ahol tiszteljük, becsüljük egymást és a Földünket.

 

Az összes felfordulás csúcspontja, amin kollektívaként keresztülmegyünk, valójában előkészíti az utat az asztrofizikusok által „I. típusú civilizációnak” nevezett civilizáció kialakulásához.

 

Ez az átmenet talán a legnagyobb átmenet a Föld történelmében, amely éles eltérést jelent minden korábbi civilizációnktól.

 

Minden címszó, ami most a kollektíva pszichéjét uralja, valamilyen módon egy olyan feszítő hatást tükröz, ami az emberi életet egy egész magasabb civilizációs formába terjeszti.

A kereskedelem, a kultúra, a nyelv, a szórakozás, a szabadidős tevékenységek és még sok más régi formái mind a feje tetejére állnak e bolygószintű váltás megjelenésével.

 

Ez azt jelenti, hogy bár nagy káoszt látunk a világban, mindez egy olyan tudatváltás részeként történik, amely előkészíti az utat valami sokkal nagyobb dolog felbukkanása előtt.

 

Ha csak elgondolkodunk az elmúlt években történt előrelépéseken, sok megerősítését láthatjuk a most zajló elmozdulásnak. A magasabb  eszmék és cselekedetek, amelyeket korábban talán nem fogadtak el, mostanra általánossá válnak és „normálisnak” tekinthetők.

 

Júniustól kezdve, és a következő néhány hónapban felgyorsulva, személyesen és globálisan is kvantumugrást fogunk megtenni egy új planetáris civilizáció megteremtésének irányába.

 

A terjeszkedés kvantumugrásának felvállalása

 

Amikor a tudatosság olyan kvantumugrásán megyünk keresztül, mint amilyenben most vagyunk, a körülöttünk lévő világ szövete teljesen megváltozik.

Már látjuk, ahogy életünk új szövetének felvillanásai formát öltenek, miközben a korábbi szövet kezd finoman felpuhulni és háttérbe szorulni.

Bármikor, amikor a tudatosságban kvantumugrás történik, az általában olyan módon bontakozik ki, amely hatással van a személyes életünkre, mint például:

 

- A vágy, hogy aktívabbak és produktívabbak legyünk

- Valami új dolog (projekt, vállalkozás, karrier, hobbi, kapcsolat) elkezdésének vágya.

- A vágy, hogy kitakarítsuk és egyszerűsítsük otthonunkat

- Felébredt belső tűz és szenvedély az élet iránt.

- Vágy egy új nyelv vagy hangszer megtanulására és utazásra.

- A vágy, hogy egy új területen tanfolyamot, workshopot vagy leckéket vegyünk.

- Vágy arra, hogy nagyobb léptékben gondolkodjunk, és a korlátokon kívülre lépjünk.

- Vágy arra, hogy elengedjük azokat az embereket, helyeket és tapasztalatokat, amelyek már nem támogatják a legnagyobb jót.

- Vágy arra, hogy még jobban összekapcsolódjunk a Lelkünkkel és az Univerzummal.

- Vágy arra, hogy megvizsgáljuk és feloldjuk azokat a régi mintákat, amelyek visszatartottak bennünket attól, hogy a legautentikusabb és legőszintébb önmagunk legyünk.

- Vágy a közösségre

- Vágy arra, hogy változtassunk

- Vágy arra, hogy szeretetteljesebbek, együttérzőbbek és kedvesebbek legyünk önmagunkkal és a világgal.

- Vágy arra, hogy a belső békénk és jólétünk legyen életünk legfőbb prioritása.

- Vágy arra, hogy jobban vigyázzunk a testünkre és belső lényünkre (egészséges táplálkozás, testmozgás, meditáció).

- A vágy, arra hogy felismerjük az isteniséget önmagunkban és másokban.

 

Kollektívaként külső változásokat is észre fogunk venni:

 

 - Az emberiség számára korábban rejtett vagy ismeretlen dolgok a felszínre fognak kerülni, hogy feltáruljanak és foglalkozzanak velük

 

  • A tudomány és a spiritualitás egybeolvad, és eggyé válik, ahogy új felfedezések történnek, amelyek összehozzák a fogalmaikat.
  • A régi paradigmájú intézmények, amelyek a félelem és elkülönülés alapú napirendet támogatják, küzdeni fognak, és többé már nem lesznek olyan befolyással az emberiségre, mint korábban.
  • Bármi vagy bárki, ami vagy aki az elkülönülést és a félelmet támogatja vagy folyamatosan vevő rá, elkezdi majd érezni ennek súlyát, ami fizikailag, érzelmileg és mentálisan is ránehezedik, így kihívást jelent majd számára, hogy továbbra is támogassa az ilyen típusú energiákat.
  • Új koncepciók, találmányok és elhatározások kerülnek bevezetésre azzal a szándékkal, hogy segítsenek nagyobb gyógyulást és egységet teremteni a világunk számára.
  • A különböző iparágak (élelmiszerek, gyógyszerek, étrend-kiegészítők stb.) újabb nagy lépést tesznek előre az egészséges, átlátható és fenntartható termékek tömegekhez való eljuttatásában.
  • Az élet minden területéről érkező emberek felfedezik, hogy sokkal több közös vonásuk van egymással, mint azt valaha is gondolták, ami lehetővé teszi az emberek számára, hogy egyesüljenek és több és nagyobb pozitív változást hozzanak létre a világban.
  • Sok ember, akinek lehetősége van arra, hogy változtasson, fel fog lépni, és még nagyobb dolgokat fog tenni, mint a múltban.
  • A zene és a művészet, amelyet a következő néhány hónap során és utána hoznak létre vagy adnak ki, szintén tükrözni fogja a most zajló erőteljes változásokat.

 

És még sok minden más!

 

A belső munka elvégzése

 

Amikor olyan nagy átmeneti ciklusokon megyünk keresztül, mint amilyenben most vagyunk, az sok régi gondolatot és érzelmet hozhat felszínre, amelyeket még nem oldottunk meg és nem gyógyítottunk meg teljesen.

 

A gondolatok és érzelmek nagyon is valóságosak, és kézzelfogható energiákat rejtenek. Ha nincs egészséges kiútjuk, amelyen keresztül teljes mértékben kifejeződhetnek, akkor elraktározódnak a testben és az elmében, ahol továbbra is a figyelmünket fogják kérni.

 

Június hónapban és azon túl is, ahelyett, hogy megpróbálnánk eltemetni, elrejteni vagy elfordulni a felbukkanó nemkívánatos gondolatok és érzések elől, adjunk magunknak engedélyt arra, hogy ezeket a gondolatokat és érzéseket elfogadjuk és tiszteljük, mintha a gyermekeink lennének.

Minden gondolat és érzés, amely aktivál bennünk valamit, ami nem esik jól, valójában egy kérés az elménktől, hogy még több szeretetet, elfogadást és együttérzést kapjon tőlünk.

 

Bármilyen történeteket is teremt az elme, mindig visszatér a vágyra, hogy szeretetet és együttérzést kapjon tőlünk.

 

Amikor olyan szeretetet és együttérzést adunk magunknak, amilyet életünk legnagyobb szeretetétől szeretnénk kapni, akkor az elmének kevesebb kedve lesz arra, hogy kedvtelen vagy kellemetlen gondolatokkal és érzésekkel hívja fel magára a figyelmünket, mert már érzi azt a szeretetet és figyelmet, amit küldünk.

 

Minden kedves reakcióra, amit eddig egy szerettünkkel, barátunkkal, kollégánkkal, a környezetünkben lévő emberekkel és önmagunkkal szemben éreztünk, adjunk most teljes engedélyt magunknak, hogy tiszteletben tartsuk azt a tényt, hogy az elménk csak azért tette ezt, hogy több szeretetet és figyelmet kérjen.

 

Ebből a térből nagyobb együttérzést tanúsíthatunk az elménk iránt, megköszönve neki, hogy egyszerűen csak a legjobb tudása szerint cselekedett, és hogy felhívta a figyelmünket valamire, ami gyógyításra szorul bennünk.

 

És most, hogy az elme megkapta a figyelmünket, megköszönhetjük neki, hogy megvédett bennünket és biztonságban tartott minket a legjobb módon, amit akkor tudott.

 

Június hónap kiváló alkalom lesz arra, hogy az elménkkel való szeretetteljesebb kapcsolatot a gyakorlatba ültessük.

 

Ez segíteni fog abban, hogy az érzelmeinkben az összes bekövetkező energetikai változás által aktivált hullámzások és hullámvölgyek stabilabbá váljanak. Ez segíteni fog abban, hogy nagyobb békét és könnyebbséget érezzünk, miközben átutazunk az erőteljes átmenet ezen időszakán.

 

Ez abban is segít, hogy ne ragadjunk bele azokba a történetekbe, amelyeket az elme néha előszeretettel kreál, és amelyek miatt gyakran tehetetlennek vagy elakadtnak érezhetjük magunkat.

 

Az elménk átölelésének nem kell minden nap szivárványosnak és pillangósnak tűnnie. De segít abban, hogy jobban megértsük, miért cselekszik az elme úgy, ahogyan cselekszik.

 

És lehetővé teszi számunkra, hogy több együttérzést fejlesszünk ki azokkal a részeinkkel szemben, amelyeket eddig nem tudtunk teljesen szeretni és elfogadni.

 

Ahogy az intenzív gondolatok és érzések felszínre törnek, egyes napokon fáradtnak, más napokon zavarodottnak vagy boldogtalannak érezhetjük magunkat.

 

Most éppen a belső énünk szeretetet és támogatást kér ebben a nagy változással teli időszakban, és mi ezt meg tudjuk adni neki, ha elengedjük a belső ítélkezést, és elengedjük azt a szükségletet, hogy mindent megértsünk, ami felénk jön.

 

Ahelyett, hogy megpróbálnánk nyomon követni minden felmerülő gondolat vagy érzés jelentését vagy eredetét, egyszerűen megfigyelhetjük ezeket a gondolatokat és érzéseket, megköszönhetjük nekik, bármilyen üzenetet is hoztak nekünk, és elengedhetjük őket.

 

A sok izgalom mellett ez egy nagyszerű időszak az extra öngondoskodásra és ápolásra.

Legyünk nyitottak arra, hogy több időt szánjunk magunkra - több pihenést, több időt a természetben, több szórakozást és kreatív önkifejezést.

Ez biztosítja, hogy ez a néhány döntő fontosságú hónap sokkal zökkenőmentesebben és élvezetesebben haladjon számotokra.

 

A közelgő Napforduló ajándéka

 

Június második felében lehetőségünk nyílik arra, hogy újrainduljunk és újrakezdjük.

 

Az újrakezdés gyakran azzal az érzéssel jár, hogy az a súly, amit eddig a vállunkon és a mellkasunkon cipeltünk, egyre könnyebb lesz és feloldódik.

Észrevehetjük, hogy vágyunk arra, hogy gyakrabban legyünk a szabadban, hogy többet legyünk társaságban, és hogy ne vegyük magunkat és az életet túl komolyan.

 

Az olyan dolgok, mint a nagyobb fizikai aktivitás, a játék, a meditáció, a természetben való időtöltés és a művészi önkifejezés, nagyszerű lenne ilyenkor.

 

A szépséggel és szórakozással való körülvevés olyasmi lesz, ami felé vonzódni fogunk, adjunk tehát engedélyt magunknak, hogy élvezzük!

Június 20-án a Napforduló energiáinak csúcspontját fogjuk megtapasztalni.

 

A Napforduló a kiteljesedés és az újrakezdések idejét jelképezi.

 

Bármilyen dolgot is vagyunk készek megoldani és elengedni, ez az idő alkalmas erre! Ezután készen állunk majd arra, hogy felfrissülve és megújulva lépjünk be utunk következő szakaszába.

 

A közelgő Napforduló támogatni fogja az újrakezdésünket azáltal, hogy megnyitja számunkra a lehetőséget a még nagyobb személyes fejlődésre, gyógyulásra és átalakulásra.

 

A Napfordulókor (Június 18. és 22. között) észrevehetjük, hogy olyan belső bölcsességet, felismeréseket és a kereteken kívüli felismeréseket kapunk, amelyek támogatni fognak bennünket utazásunk következő fejezeteiben.

 

Ezek az Univerzum ajándékai, és gyakran ajánlott leírni őket, és gyakran gondolkodni rajtuk, hogy integráljuk őket az életünkbe.

 

Ezek a különleges felismerések képesek pozitívan befolyásolni életünk minden területét, beleértve a kreativitást és a karriert, a magunkkal és másokkal való kapcsolatokat, az egészséget és a jólétet, és még sok minden mást.

 

Ez a Napforduló egy szeretetteljes lökésként is szolgál majd előre, hogy segítsen nekünk abban, hogy inspiráltabbak legyünk, amikor isteni irányítású cselekvésre kerül sor.

 

A Napfordulót követő hetek és hónapok mindig nagyszerű mozgással és cselekvéssel telnek, így izgalmas lesz látni a kollektívában is bekövetkező változásokat.

 

Befejezés és feloldás

 

Az új kezdetekkel együtt jár a befejezés ideje is.

 

Június második felében lehetőségünk nyílik a befejezésre, hogy továbbléphessünk azokon a dolgokon, amelyek valamilyen módon még mindig visszatartanak bennünket.

 

A befejezés olyan időszak az életünkben, amely jelentős lezárást jelent.

 

Egy régi fejezet végét jelenti, és egy új fejezet kezdetét.

 

A befejezés nem arról szól, hogy bármitől vagy bárkitől erőszakkal megszabadulunk az életünkből. Nem arról szól, hogy bármit is helyrehozzunk.

Arról szól, hogy megértjük, hogy életünk egy olyan pontjához érkeztünk, ahol bizonyos szerződések, fogadalmak és kötelezettségek, amelyeket bizonyos emberekkel, helyekkel, tapasztalatokkal és önmagunkkal szemben vállaltunk, teljesültek.

 

A beteljesülés azt jelenti, hogy úgy döntöttünk, hogy nem menekülünk el és kerülünk el valamit, ami kényelmetlen vagy ijesztő volt számunkra, hanem teljes erőbedobással szembenézünk a kihívásokkal, amelyekkel szembe kell néznünk.

 

Megtanultuk a leckét, és többé nincs szükségünk arra, hogy újra megteremtsük azt a tapasztalatot az életünkben.

 

A beteljesedés akár a Lélekcsaládtagok és Lélektársak között is bekövetkezhet.

 

Úgy tűnik, hogy a legtöbb ember számára ezek a legnehezebbek, mert emlékezhetünk arra, hogy egykor annyira kötődve éreztük magunkat ezekhez a csodálatos Lelkekhez.

 

Amikor a beteljesedés Lélekszinten történik, a szeretet megmarad.

Ha a szeretetnél kevesebb marad, akkor a beteljesedés még nem történt meg teljesen.

 

Ha most épp a beteljesedést tapasztaljátok, tudjátok, hogy pontosan ott vagytok, ahol az utazásotok során lennetek kell.

Az ilyen időszakok segítenek mindent perspektívába helyezni, és segítenek értékelni az életünkben lévő áldásokat.

 

Amint bekövetkezik a befejezés és az integráció - helyet adunk az új áldásoknak és tapasztalatoknak, hogy belépjenek az életünkbe.

 

A következő alkalomig,

Hálával,

 

 

Emmanuel Dagher

https://emmanueldagher.com/