Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

JUPITER-NEPTUNUSZ EGYÜTTÁLLÁSA

2022-04-11

A LÉLEK IGAZSÁGA ÉS A SZERETET BÖLCSESSÉG

csill kapcsolat.jpg

 

JUPITER-NEPTUNUSZ EGYÜTTÁLLÁSA

 

A LÉLEK IGAZSÁGA ÉS A SZERETET BÖLCSESSÉG

 

Az áprilisi hónap egyik legfontosabb eseménye az április 10. és 14. e között kiteljesedő Jupiter - Neptunusz együttállása a Halak csillagképben. Ez egy ritka együttállás és egy életre szól, mivel utoljára 1856-ban történt.

 

A Halak csillagképhez tartozó minőségek az Unió Misztika – a nagy egészhez való kapcsolódás és az egység tudatosság. A feltétel nélküli szeretet, odaadás, áldozatkészség, együttérzés, szolgálat, segítségnyújtás és önzetlenség. A lélek mélységeinek megismerése és megértése. A lelki átalakulás misztériuma és az isteni világokba való kiemelkedés spiritualitása.

 

A Jupiter - Neptunusz együttállása nagyon erőteljes hatással lesz mindenkire, ám különösen azokra, akik a tudatos evolúció folyamatában vesznek részt.

 

Feltárja a lélek igazságát, hogy ráláthassunk az emberi életünk rejtett oldalára. Megnyit a szeretetbölcsesség felé, együtt érző és szeretetteljes energiákat hoz, ami óriási segítség lesz a káoszból az egységtudat felé való elmozdulásban. Segít abban, hogy harmonikusabb és szeretetteljesebb létállapotba lépjünk, hogy túllépjünk a polaritások mezején és szeretettel meggyógyítsuk a kettőségeket. Mindazok, akik hajlandóak megtestesíteni lélekcéljukat, a magasabb tudati szinteket és a szeretet tudatosságot, most hatalmasat léphetnek előre a szellemi növekedésük és földi terveik megvalósítása szempontjából. Most egyedülálló lehetőség adódik arra, hogy kiterjesszük lelkünk vágyait, álmait és céljait.

 

Ez a spirituális fejlődés, a felébredés és a magasabb tudatszinteken történő beavatások ideje, a lelki növekedés és a krisztusi értékek által.

 

A lélek világa most sokkal nagyobb teret kap az életünkben. Az egység, az együttérzés és az empátia most sokkal jobban megtapasztalható. Ezért létfontosságú, hogy összhangba kerüljünk ezzel a frekvenciával, és a legmagasabb akaratunk szerint teremtsük az életünket.

 

 Jelenleg az élettervünk, küldetésünk és az új idővonal összehangolása történik. Az energiák most abban fognak támogatni bennünket, hogy igazodni tudjunk ahhoz a  harmonikus frekvenciához és idővonalhoz, amelyet tudatosan választottunk.Sokan, most ébrednek rá a feladatukra, mások visszakapnak valamit, ami le lett blokkolva az árnyékerők által, hogy felzárkózzanak az eredeti küldetés fénytervükhöz. 

 

Koncentráljunk a szolgálatra, az egyedi képességeink és adottságaink fejlesztésére, amelyek által a nagyobb jó kibontakozását tudjuk segíteni.

 

Most már készen állunk a közös alkotásra egy új és megvilágosodottabb szinten.

 

Csak arra kell összpontosítanunk az energiánkat, ami igazán fontos, ne pazaroljuk teremtő esszenciánkat és erőnket téveszmékre, a világi események hazugságaival való perlekedésre, a gerjesztetett káosz sötétségével való küzdelemre. Ne adjunk teret a félelemnek semmilyen szinten.

 

A Jupiter- Neptunusz együttállása a Halak csillagaiban a megváltó krisztusi szeretet és az isteni lélek nagy misztériumát tárja fel. Megvilágítja az anyagból való kiemelkedés és a lelki megváltás útját. Segíti az ego feloldását a végtelen szeretetben és a tudat kiemelkedését a szeretet bölcsessége által. Felfedi az isteni igazságot és az elfátyolozott titkokat, hogy átláthassuk az életünk nagy összefüggéseit.

 

Beavat az Istennel való egység szeretet törvényének és bölcsességének igazságába. Az Istennel való mély lelki egység megélését, a szeretetben való feloldódást és a krisztusi út kibontakoztatását segíti.

 

Higgyünk és bízzunk Istenben, engedjük át magunkat az égi vezettetésnek, kövessük Jézust és a krisztusi út szűk és göröngyös ösvényét.

 

Lépjünk kapcsolatba az Egyetemes Szeretettel, megtestesítve és lehorgonyozva ezen végtelen szeretetteljes esszenciát a bolygóra.

 

 

Áldással és Szeretettel

Aysha