Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KAPCSOLATI RENDSZEREK ÁTALAKULÁSA

2021-03-30

Eljött az ideje annak, hogy átértékeljük kapcsolatainkat

párkapcsolat dráma játék másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

KAPCSOLATI RENDSZEREK ÁTALAKULÁSA ÉS MEGTISZTULÁSA

A mostani időszakban a kapcsolati területeken nagyon sok régi dolog kerülhet a felszínre, amelyeket rendeznünk kell.  Eljött az ideje annak, hogy átértékeljük kapcsolatainkat és másokhoz fűződő viszonyainkat. Számtalan régi minta kerül a felszínre, amelyet meg kell tisztítanunk vagy ki kell oldanunk magunkból.

 

A felszabadulás kulcsa a régi önvalónk programjainak, hiedelmeinek, érzelmi csomagjainak és kapcsolódási pontjainak átalakításában van.

A családi kapcsolatok most sok nehézséget okozhatnak azzal kapcsolatban, hogy felszínre hozzák a régi drámákat, amelyeket ideje elengednünk. Előfordulhat, hogy azok, akik a legközelebb állnak hozzánk, merőben más véleménnyel vannak olyan dolgokkal kapcsolatban, amelyek a jelenben az életünket formálják. Sokszor nem tartják tiszteletben azon határainkat, amelyeket annak érdekében húztunk meg, hogy a saját döntéseink szuverén jogát megtarthassuk. Ezt a helyzetet még tovább nehezítheti az, hogy amíg mi tiszteletben tartjuk mások döntéseit, addig ők támadóan lépnek fel velünk szemben, annak érdekében, hogy saját akaratukat,  és hiedelmeikből eredő meggyőződéseiket ránk erőltessék. Más esetben komoly vitákat szül az, hogy akiket nagyon szeretünk, nem akarják meglátni azon igazságokat, amelyekre ráébredtünk. Ez komoly tanítással szolgál, azzal kapcsolatban, hogy meddig engedhetjük azt, hogy beleszóljanak az életünkbe, és meddig terjedhet a mi befolyásunk azzal kapcsolatban, amit ők tesznek.

Szükségszerű és időszerű a kapcsolati szintek rendezése, mivel nem vállalhatunk felelősséget, mások döntéseiért, és mi sem engedhetjük meg azt, hogy pusztán megfelelési kényszerből lehúzzanak bennünket a lét alacsony szintű realitásába.

Jogunk van a saját életünkhöz, és ahhoz, hogy ha kell, kategorikusan meghúzzuk a határainkat.

Ezen a területen, most nagyon sokan kapnak mély tanítást, miközben a kapcsolati sorsszálak kioldása történik. Elkerülhetetlenek a súrlódások és a vélemények összeütközése. Sokan távolodnak most el a családtagjaiktól és azoktól, akikkel már nem tudnak összefonódni, mivel rezgés szintjük és tudatosságuk állapota, mérgező és lehúzó hatású.

Azoknak, akik a jelenben már magasabb szinten rezegnek, és tisztább tudati terekben élnek, nagyon nehéz elviselniük a másokból és a külvilágból áradó negatív energiát.
 
Mindenkinek joga van, ahhoz, hogy úgy élje az életét, ahogy az számára optimális.

Ha nem kívánunk a közelünkbe engedni olyan embereket, akik a régi játszmákba tartanának minket, energetikai szinten lecsapolnának vagy negatív energiákkal beszennyeznének, teljesen természetes, hogy meg akarjuk magunkat védeni e hatások alól és meghúzni számukra a határainkat.

 

Emiatt ne érezzünk bűntudatot, fájdalmat, vagy szégyent.


El kell fogadnunk, hogy nem változtathatunk és ébredhetünk mások helyet. Csak annak tudunk segíteni, aki azt elfogadja. Mindemellett jogunk van megvédeni magunkat a mérgező kapcsolatok hatásaitól és azon támadásoktól, amelyek megrontanák a hétköznapjainkat.

 

Ha meghúzzuk a határokat és nem engedjük túl közel magunkhoz azokat, akik teljesen más valóságban élnek, azzal megvédhetjük magunkat a felesleges harcok hátrányos hatásaitól.

A másik nehéz életterület, amellyel most találkozunk a fizikai síkban, a társadalmi megosztottságból eredő próbatételek. Mivel ez most nagyon kiélezett, mindenki megtapasztalja a nemzet sorsát érintő nehéz helyzeteket, és az ebből keletkező sűrű negatív kollektív hatásokat. Olyan időkben élünk, ahol az egész világot érintő helyzet magával hozza azt, hogy számos konfliktus és zavar keletkezik. A megfélemlítés és félelemkeltés állandó kereszttűzében vagyunk. A tudatos káoszteremtés hadműveletei hatalmas méreteket öltöttek.
Egyéni szinten most rendkívül veszélyes, ha hagyjuk, hogy a tömegek hatása magával rántson.

 

Mindemellett, nagyon fontos megtartanunk a magasabb rezgésszintet, a pozitív rezgést és a békét, mert ezzel tudunk a legtöbbet segíteni, hogy kiegyensúlyozzuk a kollektív térben lévő káoszt.

Most rendkívül sok lehetőség adódik arra, hogy megfigyeljük, mely szinten és mi által vagyunk még lehúzhatóak. Hol vannak gyenge pontok, mivel kapcsolatban vagyunk megingathatóak, milyen régi drámajátékok tudnak még kibillenteni bennünket az egyensúlyból. Megláthatjuk akaraterőnk gyengeségeit, amikor befolyásolni próbálnak bennünket. Ráláthatunk félelmeinkre, mozgató rúgóinkra, és régi berögzüléseinkre. Arra, hogy mennyire vagyunk még befolyásolhatóak egy olyan rendszer által, amely a sötétség szolgálatában áll. Mennyire akarunk még megfelelni a társadalmi elvárásoknak, a családi nyomásnak vagy a párkapcsolati sztereotípiáknak, amelyek negatívan befolyásolnak bennünket és azt eredményezik, hogy elveszítjük saját magunkat.

Ezek a kérdéskörök és tanítások rendkívül fontosak a jelen átmenetben.

Csak az lehet szabad, aki kész felrúgni a régi játékszabályokat és elég erős ahhoz, hogy letépje magáról a rabláncokat.

A nehéz élethelyzetek és próbatételek alatt tudunk a legtöbbet változni, ha így nézünk a dolgokra, akkor nem áldozatként tekintünk önmagunkra, és megláthatjuk a helyzetekben rejlő lehetőségeket, amelyek előremozdítják a fejlődésünket.


Írta: Aysha