Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Karácsony égi csillag üzenete

2018-12-23

Csodálatos, misztikus titkos ajtók nyílhatnak ki előttünk Karácsony misztériumában

ang karácsony.jpg

Kép: Pinterest.com

 

December 24-n este - mikor a Kis Jézus érkezik a Fény-fához, s a szívünkbe - egészen gyönyörű égi helyzettel ajándékoz meg minket a Teremtő.

 

A Hold a délutáni órákban belép a Rák csillagaiba, s este pont a Jászolban lesz, ami a Fény születési helye nem csak a földön, de az Égen is! Mintha Jézus születésének, érkezésének üzenete most egy plusz megerősítést kapna az Égtől. A Jézusi Szeretet erejére, s Jézus Mester tanításaira, hagyatékára hívja fel ismét kicsit jobban a figyelmünket, hiszen a csillagképi környezet hatására ebből lehet Szent Este töltekezni, meríteni. Mindenképpen nagy segítség ez ahhoz, hogy könnyebben tudjunk megnyílni, kinyílni a szeretetre, az örömökre, a jóságra, a boldogságra.

 

Ehhez tartozik az is, hogy december 24-n délben a Hold együtt fog állni a felszálló holdcsomóponttal a Rák csillagkép megnyíló ágánál, tehát ez az óra különösen kedvez a felismeréseknek, főleg a család és a családi kör szentségének témájában. Az "együvé tartozás" témájában. Majd a délután 15 óra (mikor az Uránusz is aktiválódik) ezt követően a váratlan sugallatok, meglepő felismerések vagy váratlan hírek ideje, amikor megint érdemes akár gyorsan egy papírra leírni ezeket a különös (akár csak bevillanó) sugallatokat, hiszen az ördögi körből való kilépéshez visznek közelebb, s a megoldást szállítják.

 

Az egész Szent Este lényegében a Családi Kör Szentségéről szól - akár szó szerint kört formázva, vagy kör alakú asztal köré ülve -, mely hatalmas védelmi erő! S persze nem csak egyéni szinten, hanem a nagy Nemzet Család szempontjából is. S a családi összetartozással kapcsolatban akár a lelki családról is üzenhet, mely nem feltétlen vér szerinti kötelékeken múlik néha, mert annál több, az Égben született egyszer réges rég. 

 

Ezt követően a december 25-26-i napok főleg a mély lelki beszélgetéseknek kedveznek, valamint annak, hogy teljességében megértsünk olyan dolgokat, melyek eddig rejtve a felszín alatt szunnyadtak. Titkokat is. Azt is segíti, hogy teljesen megértsük azt, ami a lelkünk legmélyén lakik hét lakattal elzárva (legyen szó akár egy eltemetett félelemről is), azért, hogy aztán letisztázzuk, s végre most letegyük terheinket. A Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő víze és a Skorpió csillagképek aktiválódnak, azaz a lélek mélye tisztul a jövő érdekében, egyben új jövőt teremtve. A félelmektől való felszabadulás mellett másrészt akár a hamis illúzióktól vagy a függő helyzetektől való (fel)szabadulás is lehet ez a Karácsony, ami elsőre talán fájhat (hisz a fényszög alapján tanítás), de a csillagok üzenete szerint ezzel tudunk most egy új, tiszta jövőt teremteni! Sőt, varázsolni. Hiszen varázslatos energiák jelennek meg, így itt a lehetőség akár az imagináció technikáját is használni. 

 

Érdemes kedden és szerdán bátran belemenni azokba a talán "nehezebb" beszélgetésekbe is, melyeket eddig esetleg elkerülni akartunk, mert ha a belső ellenállásunkat legyűrjük, akkor a lehető legtöbbet tudjuk kihozni egy - egy beszélgetésből, s ez magas szinten felszabadulás érzést hoz. A tisztázások ideje is ez.

 

Mindezen túl átlagnál jobban kedveznek Karácsony napjai a titokkutatásban, a titokzatos, okkult olvasmányokban való elmélyülésnek, mert ebből is a maximumot hozhatjuk ki, olyan rétegeket is megértve, melyhez eddig nem volt még hozzáférésünk. Csodálatos, misztikus titkos ajtók nyílhatnak ki előttünk Karácsony misztériumában, akár egy elmélyült beszélgetés során, akár egy könyv olvasása közben. A jövő új lehetőségei végig ott szállnak az Égen a csillagok fényében, érdemes figyelni a szívünk jelzéseire.

 

Írta: Veres Mónika