Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Karácsonyi csillag

2020-11-11

A fény megszületésének dimenzió kapuja egy teljesen új korszakot nyit meg a Földön

jézus születése 2.jpg

 

Karácsonyi csillag 

 

Transzcendentális karma asztrológia

 

Jupiter Szaturnusz együttállás 20 évente jön létre, s ezek a találkozók 200-240 éven keresztül mindig ugyanabban az elemben valósulnak meg.


Idén egy nagyon különleges és ritka együttállásnak lehetünk tanúi és részesei is egyben: a Jupiter Szaturnusz konjunkció pont a Téli Napforduló napján, december 21-én valósul meg a Vízöntő 0 fok 28 percén, vagyis a fény megszületésének dimenzió kapuja egy teljesen új korszakot nyit meg a Földön.


Az új energiát, a más rezgéseket be kell tudnunk fogadni, meg kell tudnunk élni.


Egy nagyon nehéz, sorsfordító év van mögöttünk, amelynek minden egyes mozzanata az új világra készít fel minket. Egyértelműen útelágazásban vagyunk, a kérdés az, hogy képesek vagyunk-e változni, elengedni az alacsony rezgésű imprintjeinket és elindulunk a fény felé, VAGY nem fogjuk bírni az új idők energiáit és megreccsenünk.
A 200 éves ciklusokból adódóan a Jupiter Szaturnusz együttállás utolsó Levegő időszaka 1206 és 1405 között volt, tartok tőle, hogy nem igazán emlékszünk mit is hozott ez a korszak az emberiség fejlődésében.


Az elmúlt 200 év a Föld jegy dominanciáját jelentette, az első Föld jegyű Jupiter Szaturnusz konjunkció 1802-ben volt, az utolsó pedig 2000-ben. Az elmúlt 200 év az iparosodás, a kapitalizmus, a fogyasztói társadalom, a folyamatos anyagi növekedés, a fizikai forma uralma VOLT.
Vége a fogyasztói kapitalista gazdasági berendezésnek, felesleg arra várnunk, hogy „minden visszaáll a régi normalitásba” . A fejlődésnek mindig haladnia kell, nem lehet megállni és nem lehet visszafelé sem menni.


Az emberi lények csak úgy élhetnek értékes és harmonikus életet, ha képesek – az emberi természet korlátain belül – megszabadulni attól, hogy folyton az anyagi természetű vágyaik kielégítésére törekedjenek. Az igazi cél a társadalom szellemi értékeinek gyarapítása.” Albert Einstein


A transzcendentális karma asztrológiában a Vízöntő uralkodó égiteste az Uránusz, vagyis a lélek motivációja itt az újítások, változtatások, reformok, kollektív célok és a világ előremozdítása.


A Bakban átélt nehézségek, viszontagságok után a lélek vágyik a szabadságra, a felszabadulásra, az intellektuális izgalmakra és társasági kapcsolatokra, amit a Vízöntőben meg is tapasztalhat.


A földi élethez mind a 4 elem hozzátartozik, vagyis szó sincs róla, hogy a Föld negatív lenne, minden elemet, jegyet és energiát is meg lehet élni alacsony és magas rezgésen is, a döntés a te szívedben van.


Az elmúlt 200 év feladat a Föld elem felfényesítése, fénnyel való megtöltése volt, a következő 200 esztendőben ugyanezt a Levegő elemmel kapcsolatban tanuljuk.


December 21-ig egy intenzív vizsga időszak

 

Napfordulóig vizsga időszak áll még előttünk, amiben ott van a december 14-i Nyilas Újhold Napfogyatkozása, illetve a napról napra egymáshoz közelebb kerülő Kos Mars Eris, amelyek között a 3. exakt konjunkció szintén a Téli Napfordulón jön létre.


A Napfogyatkozások a tudatosságunkra világítanak rá, mennyire éled az életedet tudatosan itt és most a Földön. A tudatosság nem azt jelenti, hogy soha nem hibázunk, hanem rálátunk önmagunkra, tudjuk mit miért teszünk, érzünk, gondolunk és ezek milyen következménnyel járnak. Ha kívül sötét van (Napfogyatkozás), akkor a belső fényünk az, aki vezet minket az úton.


A Nyilas 1. fokán szintén van egy szoros együttállás az Astrea és Júnó között, amely azt üzeni nekünk, hogy a társas kapcsolatainkat át kell alakítanunk, nézzük meg, hogy miért választottuk pont azt a két embert a szüleinknek, akiket és melyek azok a karmikus minták, amiket ők aktiváltak bennünk, de mi már másképpen akarjuk élni az életünket. Nagyon fontos, hogy felismerjük, hogy a karmikus minta nem kötelező érvényű, nem kell az életbe beledöglenünk, örömre, boldogságra, egész-ségre és szeretetre születtünk és minden, ami ebben megakadályoz, az egy olyan sérülés, amit ha felemelünk, ha magunkhoz ölelünk, ha elismerünk, akkor már többé nem áll a boldogságunk útjába.


Most kezdjük el teremteni az új szív kapcsolati társulásokat, párkapcsolatokat, szövetségeket, ahol az egymás iránt érzett tiszta szeretettel támogatjuk a másikat a saját fejlődése útján.


A megbetegedések legnagyobb oka a fél-elem, a szeretet helyett, az elutasítás az ölelés helyett, a szeparáció az egység helyett.


A Kos Eris Mars együttállás mutatja a bennünk lévő robbanni kész frusztrációt, agresszivitás, azokat a gombokat, amelyeket ha a külvilágból megérint valaki ugrunk, olyanok leszünk, mint egy harapós kutya. A hosszú idő óta elfojtott haragnak, félelemnek, kisebbrendűségi érzésnek fel kell jönnie, hogy el tudd engedni, ez enyhén szólva sem kellemes folyamat. Érezhetjük azt, hogy mindenkire dühösek vagyunk és mindenki csak minket akar bosszantani. Magas tudatosságon nemcsak másokban vesszük észre a szálkákat, de magunkban is, nem mindig másokat akarunk megmenteni, hanem a változást önmagunkon kezdjük.


Segíteni bármilyen formában csak annak lehet, aki kéri, aki változni akar, aki még nem jutott el erre a pontra nem tudjuk megmenteni, bármennyi szívecskét is küldünk neki.


A 2 sorsbolygó találkozásával a Jupiter részéről találkozik a jog, a földi és univerzális igazság, a hit, az optimizmus a Szaturnusz hozta stabilitással, kitartással, biztos alappal, amire támaszkodhatunk és építkezhetünk. Egyik sem jobb a másiknál, mindkettőre szükségünk van.


Eljött az idő, hogy a polaritás helyét átvegye a holisztikus világnézet, nem kell mindig mindent betuszkolnunk a „jó” vagy a „rossz” skatulyájába.


Indulj el a szívútján.


Mi csinálhatjuk másképpen, csinálhatjuk jobban, nem kell a karmikus mintákban bennmaradnunk, nincs kötelező karma, csak „nem akarás” van.

 

Az égi energiák rendkívül intenzív segítséget nyújtanak nekünk az elkövetkező hetekben, hogy felszabaduljunk, hogy fel tudjuk szabadítani önmagunkat, tartsd az energiád, a tudatosságod és mosolyogj!

 

Szivárvány Asztrológia