Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KARMIKUS FELSZABADULÁS

2023-07-05

Üzenet az 5. dimenzióba emelkedő lelkeknek

 

kozmikus felszabadulás.jpg

 

KARMIKUS FELSZABADULÁS

 

Üzenet az 5. dimenzióba emelkedő lelkeknek

 

A Napfordulót követő első július 3.-i Telihold és a Szíriuszi Kapu egyszerre nyitotta meg a karmikus sorsminták feloldásának energetikai folyamatait. Eljött a múlt elengedésének és a lélek felszabadulásának az ideje, hogy a régi korszakhoz kapcsolódó, meghaladott karmikus minták végleg feloldódjanak.

 

A telihold megváltoztatta a frekvenciát és segít kiszakadni a régi karmikus ciklusból. A múlt lezárását hozta el. A negatív helyzetek és alacsony rezgésű emberektől való eltávolodás szükségességére ébresztett rá. Megnyitotta az új lehetőségek és új megnyilvánulások valóságát. Jelentős áttörések történnek a személyes életben és a Föld evolúciós idővonalában.  Számos akadály hárul el a felemelkedés ösvényén.

 

A régi karmikus minták a múlt sorskörében tartottak, az ismétlődő történetek visszacsatolásaiban. Most felszabadulhatsz attól, ami visszatartott a növekedésben. Az új élet felé emelkedsz. Mély szinten oldódnak most ki a negatív érzelmek, régi viszonyulások és kötöttségek. Sűrű energiák és elavult programozások ólom súlya szabadul fel, ami egyeseket aluszékonnyá és fáradttá teheti, másokat új életenergiával és motivációval tölti fel.

 

Karmikus kapcsolatok letisztulásának idejét hozta el, a kötöttségek feloldását és a hozzájuk való ragaszkodás elengedését.

 

A legtöbb karmikus kötelék a régi korszakban köttetett és a legtöbb esetben drámai életeseményeket hozott vissza az életbe. Lelki dinamikája a veszteség, a félelem, a fájdalom, a bűntudat, a szégyen, a harag, a bosszúvágy, a hibáztatás, a gyász, a szomorúság és az áldozattá válás mechanizmusát tartotta életben. Ezek a nehéz életérzések visszahozták az élet színpadára mindazokat a helyzeteket és embereket, akikkel ezen drámai átéléseket tapasztaltuk. Az elengedés először a negatív érzelmek feloldását, másodszor a mély megbocsájtást, harmadszor azon szereplők elengedését hozza magával, akikkel lezárul egy hosszú karmikus múlt. 

 

A fogva tartó karmikus kötelékek feloldásával visszaveheted az életed feletti irányításodat, az erőd és a személyes hatalmad. Most kellő rálátást kapsz a felismerésekhez és a felszabaduláshoz. Az elszántság eltökéltté tesz, az önszeretet pedig szabaddá. Az alárendeltség és az önfeláldozás ideje lejárt, amit azokkal szemben tanúsítottál, akik felélték életerőidet és visszaéltek a szereteteddel.

 

A karmikus felszabadítás a belső átalakulással kezdődik az önszeretet és az önelfogadás gyakorlásával. Az önértékelésed és önbizalmad visszaállításával, utat nyitsz az élet pozitív változásai felé.

 

Emberi szinten feltárul az igazság a múlttal kapcsolatban, ami felszabadít.

 

Régi kapcsolati minták oldódnak le. Mérgező kapcsolatok záródnak le.

 

Lélektársi viszonyok új és magasabb szintre emelkednek fel.

 

Oldodnak azon karmikus kötelékek, amelyek lecsapolták a tiszta isteni energiádat és lelki fényedet.

 

Azok, akik eddig parazita üzemmódban a felemelkedő lelkek energiáiból tartották fenn magukat, saját teremtett valóságukra ébrednek rá. Már nem tudnak kapcsolódni azokhoz, akiktől lelki fényt, életenergiát és szellemi világosságot csapoltak. Most szembesülnek valódi szintjükkel, belső világuk tartalmával, mert az ego által teremtett mentál illúzióik leomlanak. Életerejük elapad, tudatuk eltompul, érzelmeik lelkük istentelen, sivár sivatagát tükrözik vissza.

 

A Telihold a Szíriuszi portál aktiválásával együtt a jelenlegi kollektív 3D-s paradigma további összeomlását eredményezi és mélyreható paradigmaváltást hoz.

 

A felemelkedés hullámhosszán haladó létezők most nagyon sok régi béklyó alól szabadulnak fel.

Az Isteni Forrás a Béke, a Harmónia, az Egység és a Feltétel Nélküli Szeretet fényét árasztja.

Az energiák átalakítanak és pozitív változásokat indítanak el.

 

Írta: Aysha

Szellemi tanító és angyal médium

2023.07.04.