Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kilépünk a Mátrixból?

2022-07-18

Az új valóság megtapasztalása

 

ffa0b4fa0a33d65931f06d50b47c236a.jpg

 

Kilépünk a Mátrixból?

 

Sokan, akiket ismerek, mostanában egy furcsaságról számolnak be. Valami új történik, de meglehetősen finoman és csendben. Talán te is kapcsolódsz néhány ilyen élményhez:

 

Új tudatállapot:  

 

Rájössz, hogy valamiképpen új tudatállapotban vagy, de még nem tudod teljesen leírni. Mintha egy új valóságba léptél volna be – egy olyan valóságba, amely amolyan üres és csendes tér; amelyben gyakran nem történik semmi.

Még a világban előforduló káosz ellenére is van egy olyan érzésed, mintha most egy kicsit elszakadnál tőle, mintha valami más párhuzamos valóságban lennél.

 

A Hírek untatnak  

 

Valójában már nem nagyon érdekel a sok hír, amit korábban olvastál és hallgatattál; úgy tűnik, hogy soha semmi sem változtatja meg igazán ezt a zűrzavart, amelyben a világ van. Csak folyamatos, ismétlődő hírek érkeznek a világjárványról és politikáról – olyan dolgokról, amelyeket már régóta tudsz és értesz. Bár vannak apró, esetleg pozitív dolgok, amelyek úgy tűnik, hogy megtörténnek, de már nem lehet ezek miatt izgulni.

 

Élni az Itt és Mostban 

 

Úgy tűnik, inkább az  itt és mostban létezel  – amit évek óta hallottál. Ez a spirituális tudatosság magas állapota, de általában meglehetősen hétköznapinak és eseménytelennek tűnik – és néha még unalmas is. Még az is felmerülhet benned, hogy „Csak ez van?”

 

Kiborulás és elengedés még mindig előfordul

 

Időnként talán még mindig tapasztalható néhány nagy ütés, amely néha elég fájdalmas. Talán még mindig el kell engedned bizonyos dolgokat vagy kapcsolatokat, amelyek már nem működnek. Lehet, hogy régi traumák merülnek fel benned, amelyeket újra át kell élned és meg kell gyógyítanod – vagy folyamatos testi, pénzügyi vagy párkapcsolati problémák, amelyek továbbra is gyötörnek. De az elengedés és a gyógyulás sokkal gyorsabbnak tűnik ezen a ponton. Ezek a „dudorok” végül valahogy kisimulnak, és visszakerülsz ebbe az új, furcsán sima és eseménytelen valóságba.

 

A spirituális gyakorlatok elavultnak tűnnek

 

Még a spirituális gyakorlataidat is kissé elavultnak érzed – nem úgy működnek, mint korábban. A tanítások többé nem izgatnak és nem lelkesítenek. Minden múltbeli spirituális csúcs és áttörés egy múltbeli valósághoz tartozik.

 

És mégis…

 

Tisztább és szabadabb

 

És mégis – talán rájössz, hogy új módon nagyon tisztán érzed magad, és érzelmileg kevésbé vagy leterhelve. Kiegyensúlyozottabbnak, éberebbnek érzed magad, és képes vagy ellazulni. Valahogy érzelmileg és mentálisan is szabadabb vagy. Valami nehéz dolog került le rólad.

 

Megtestesültebb és felhatalmazottabb

 

Megtestesültebbnek  és megalapozottabbnak  érzed magad. Ez azt az érzést kelti benned, hogy erősebb vagy, mintha az életed kapitányi székében lennél, és tudatosabban irányítanád azt.

 

Szabadabb önmagadnak lenni

 

Szabadabb  lehetsz, hogy az legyél, aki vagy, azt mondd ki, amit gondolsz, hogy a szokásos korlátok nélkül cselekedj. És azok a dolgok, amik korábban zavartak, már nem izgatnak– valahogy túl sok energiát igényel, ha aggódsz miattuk.

 

Kevesebb idegesítő és kritikus gondolat  

 

Valójában rájössz, hogy általában nagyobb csend van az elmédben, mintha a régi szalag, amely folyamatosan futott, kommentált mindent, ami történik, és elmondta, mit gondolj és érez, kezd eltűnni. Még a régi unalmas Belső Kritikus is csendesebbnek és kevésbé hatásosnak tűnik.

 

Mélyebben az itt és most-ban

 

Annak ellenére, hogy az állandó  itt és most működése  hétköznapinak, sőt unalmasnak is tűnik, néha ráébredhetsz, hogy ha csak csendesen ráhangolódsz arra, ami éppen jelen van, akkor az  itt és most még mélyebb terébe léphetsz. 

 

Érződik, hogy belépünk abba, amit itt és most örökkévalónak  nevezhetünk   – egy időn kívüli térbe –, ahol mélységes, békés csend uralkodik, egy tudat, amelyben a leghétköznapibb dolgok és tettek is teljesen új és megnyerő értelmet kapnak. 

 

Csendes öröm lehet ennek a felfedezése, akár a boldogság érzése is.

 

Erőteljes élmények

 

És csodálatos módon időnként megtapasztalhatod a túláradó szeretetet, amely a semmiből bukkan fel, vagy a mélységes derű finom érzését, amely átáramlik benned. Lehet, hogy új kreativitás pezseg fel benned.

 

Mi az, ami történik?

 

Azok, akik megtapasztalják ezeket a dolgokat, arra gondolhatnak, hogy hol vagyunk most pontosan? Ez 5D?

 

Nos, nem úgy tűnik, hogy ez az, amit „5D-nek” lehetne nevezni. És mégis, úgy tűnik, hogy ez valahogy belépés egy teljesen új, magasabb dimenziós valóságba. Tisztább, csendesebb, szabadabb, kevésbé korlátozott és kontrollált.

 

Már nem érezzük, hogy az ego régi korlátai akadályoznának bennünket. Vagy az érzelmek mély fájdalmai és gyötrelmei, amelyek korábban lehúztak bennünket. Valójában úgy tűnik, hogy egy teljes hamis identitás feladásának folyamatában vagyunk, amely soha nem volt az igazi valónk.

 

Talán azt tapasztaljuk, hogy az emberiség sok ezer éve csapdába esett, az irányított harmadik dimenziós mátrixban, ahonnan most kiemelkedik.

 

Lehet, hogy még nem vagyunk teljesen szabadok. És még nem testesültünk meg teljesen az Új Földön – de határozottan beleszületünk. Felnyitjuk szemünket egy új, üresnek tűnő valóságra, egy csendes és békés létezésre, és minden csak arra vár, hogy létrejöjjön – általunk.

 

Lehet, hogy még nem sok minden történik az életünkben, de ez talán azért van így, mert még  meg kell szoknunk, hogy megtudjuk, hogyan működik minden ebben az új valóságban.

 

Ideje felfedezni!

 

Mindenesetre ez az új világ felfedezésre vár. Mi van itt pontosan? Hogyan működik a teremtés ebben az új valóságban? Milyen új kalandok várnak ránk? Milyen új örömök és élvezetek?

 

És ezt az új érzést, hogy kik  vagyunk  most, szintén meg kell vizsgálnunk és fel kell fedeznünk. Mi ez az új élmény a tudatunkban? Az érzelmeinkben? A testünkben?

 

Mi változott? Mivé válunk? Mit akarunk?

 

És hogyan maradhatunk ebben az új, feltörekvő, magasabb frekvenciájú világban, és építhetjük tovább, még akkor is, ha a körülöttünk a régi világ folyamatosan omlik össze, és talán most még sötétebb lesz mint eddig?

 

Ezeket a kérdéseket meg kell vizsgálnunk, másokkal együtt, akik szintén kezdik benépesíteni ezt az új világot.

 

Talán itt az ideje egyfajta ünnepségnek – akár egy bulinak is!

 

 

2022.07.18.

Írta: Vidya Frazier

Fordította: Aysha

https://vidyafrazier-com.