Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KIMERÜLTSÉG ÉS AZ ÚJ FREKVENCIÁK

2022-06-16

Hogyan alkalmazkodjunk a jelenlegi átalakuláshoz

fénylény 3.jpg

 

Kimerültség és új frekvenciák

 

A fizikai fáradtság, amelyet túlnyomó többségünk mostanában érez, a Központi Napból érkező új intelligens elektromágneses frekvenciáknak köszönhető.

Ezek az energiák radikálisan mozognak a fizikai, érzelmi és spirituális struktúrában, mintha egy hatalmas hajó akkumulátorához csatlakoztatott cellás eszközök lennénk.

 

Nagyon sok energia érkezik a szellemvilágból. Ezért stabilizálásra van szükség.

 

Mit kell tenni?

 

Mentálisan:

 

 • Rezegj magas rezonanciában, lehetőleg pozitív érzelmi energiában, mint a: hála, az együttérzés, a nagylelkűség, a jóindulat és a szent szolgálat.
 • Kerüld az ítélkezést, mert nem látunk rá arra, hogy ki miért született le ebbe a világba.
 • Emeld a gondolataid világát, hangold nemes dolgokra az elmédet, ahelyett, hogy továbbra is a szörnyű hírek információit fogadnád vagy osztanád meg, amiket a televízió és a közösségi média ad le. Legyen más a fókusz, keress jó dolgokat az emberekben és helyzetekben, amelyek körülvesznek.
 • Hagyd abba a panaszkodást, és kezdj el a köszönet és a hála energiáját sugározni, amely az új világot formálja.
 • Ha jön egy rossz gondolat, tudatosítsd, és azonnal semlegesítsd egy másik pozitív gondolattal.
 • Amikor egy probléma jut eszébe alakítsd át az információt, azonnal keresd a megoldást és kérj útmutatást. Változtasd meg a fókuszt, találj szép dolgokat magadban és a viselkedésedben. Hagyd abba az energetikai csonkítást, mindannyiunkban vannak jó dolgok és erények.

 

Fizikailag:

 

 • Végezz nyugodt és koncentrált gyakorlatokat, mellyel egy kék hullámot bocsátasz ki a légzésed által minden olyan helyre, ahol fájdalmat, kényelmetlenséget vagy izomfáradtságot érzel. Ez egy egyszerű nyújtó- és erősítő gyakorlat, amit alakíts át intenzív kvantumvibrációs gyakorlattá.
 • Igyál sok vizet, lehetőleg olyat, amely hegyi forrásból származik, mert a tiszta ásványi anyagok részecskéi a hegy közepéből, sziklákból és kristályokból erednek.
 • Kerüld el a túlzott fűszerezésű feldolgozott élelmiszereket.
 • Testedet ápold a szép, egészséges és élő dolgokkal. Napozz és légy hálás, hogy megteheted. Merülj el a tengervízben, a tóban vagy egy patakban, hogy átöleljen a természet új frekvenciája.

 

Lelkileg:

 

 • Ügyeljen az intuícióra, mert az erővel érkezik, és ez az első információ, amely a spirituális világból az elmédhez jön. Hallgass jó zenét, olyat, amitől a lelked töltődik és képes rezonálni a szellemeddel.
 • Figyelj az inspirációdra, mert az tisztán és egyszerűen érkezik hozzád. Írd le a kapott ötleteket, mert ezek fontosak a továbblépésed szempontjából. Ne hagyd elveszni a lendületet, mert a magasabb éned így vezet téged. Az ihlet olyasvalami, amit a saját szellemed küld neked, hogy továbblendítsen.

 

Kapcsolatok:

 

 •  Nem kell többé kiabálnod senkivel, a szíved már nem akar sikoltozni és vitatkozni, ő csak harmóniát és megértést akar. A szenvedés ideje lejárt, aki ebben a gondolatban folytatja az életét, felszabadul, aki ragaszkodik a fájdalomhoz nagy megpróbáltatásokon megy keresztül. Ha pozícionálásra van szükséged, helyezd magad az öröm, a megelégedettség, a méltóságteljesség és az önszeretet fókuszába.

 

Munka:

 

 • A lelked nem akarja többé olyat tenni, aminek nincs értelme, és nem teljesíti életcélját. 

 

Arra vezet, hogy lépj szinkronba teljes erővel az életutaddal és kövesd elhívatottságod, amely összhangban van az Univerzumból érkező erőkkel. Ha nem változatsz, nem terem már babér a számodra. Egyre kevesebb energiád vagy pénzed lesz, mert nem az életutadon vagy. Ne panaszkodj a helyzetek miatt, mindig vannak lehetőségek, kerülj szinkronba az égi vezettetéssel.

 

Ha az életed egyre üresebb, kietlen és reménytelen nem vagy jó helyen. Ami nem ad igazi értelmet a létednek az belülről emészt fel.

 

Ne törődj azzal, hogy megtaláld az új világot, ez nem egy hely, hanem egy frekvencia, egy rezgésállapot, amelyet mindenki megtalálhat, aki akar és törekszik rá.

 

Ez az az igazi spiritualitás, amit a mesterek és szellemi vezetők kívánnak nekünk, amely által kapcsolatban, harmóniában és teljességben vagyunk az univerzummal.

 

Egy ölelés szívből szívig, tele Fénnyel.
 
 
 
2022-06-16
 
 
Forrás: Estrelladeamor Contxi Carmen
Fordította és átdolgozta: Aysha