Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kollektív kereszteződésben vagyunk

2020-12-01

A döntések, amelyeket minden egyes pillanatban meghozunk, teremtik meg a jövőt

1 medi kert új föld.jpg

 

Kollektív kereszteződésben vagyunk

A jelen minden egyes pillanata számít....

A Múlt már nincs többé, bármennyire is igyekszel visszamenni - nem lehetséges.


A jövő ebben a pillanatban nem meghatározható. Úgy tűnik, hogy most egy kollektív kereszteződésnél állunk, ahol a döntések, amelyeket minden egyes pillanatban meghozunk, teremtik meg a jövőt.
Ebben a pillanatban van választásod: - maradhatsz a régi 3 D-s világban, a holografikus formában létező Régi Földön, és ismételni fogod a múlt történeteit, a régi félelmek köreit, újra ugyanazokat az elavult mintákat követve, a régi szerepeket játszva. A régi hitrendszerek által működő ítéletek, kettősségek, polaritások és megosztottság valóságát teremtve.


VAGY:


Dönthetsz úgy, hogy teljesen magad mögött hagyod mindezt, és egy teljesen új életet kezdhetsz, egységben a benned lévő Istennel és mindennel, ami van. Vedd tudomásul, hogy ez egy újjászületési folyamat, ahol szó szerint elengeded az összes régi 3. dimenziós minőséget, és mindazt, ami ezzel jár. Átalakulsz és hagyod, hogy a régi feloldódjon benned és körülötted.

Most egy transzmutációs folyamaton mész át, egy alkímiai átalakuláson, újjászülethetsz, amint magadhoz öleled a teljességet, az egységet és a szeretet erejét.


A választás a tiéd.


Ezek a döntések a következő napokban, hónapokban és években egyre nyilvánvalóbbá válnak, amint az Új Föld jelenléte egyre jobban megnyilvánul.

Ez most egy nagyon fontos időszak, mivel most dől el, merre halad a jövőd!

 
Judith Kusel