Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KOLLEKTÍV TUDATVÁLTÁS

2022-07-30

Jelentős idővonal-eltolódás ment végbe a Föld bolygón

idő angyala 1.jpg
 
KOLLEKTÍV TUDATVÁLTÁS
 
Néhány héttel ezelőtt jelentős idővonal-eltolódás ment végbe a Föld bolygón.
Sok csillagmag a Földön szó szerint felébredt és azt fedezte fel, hogy egy új valóságban van!
 
 
A Plejadiak azt állítják, hogy ez az erőteljes idővonal-eltolódás kollektív tudatváltást hozott és ezt a magas rezgésű kozmikus gamma-sugarak több erőteljes lökése váltotta ki, amelyek július 4-e körül érkeztek a galaktikus központból és létrehozták a tiszta függetlenség galaktikus tűzijátékát!
 
Ezt az idővonal változást főleg azok a Földi Csillagmagok vették észre és tapasztalták meg, akiknek a 4-es és 5-ös DNS-szála már aktiválódott, mivel ez volt a bolygót akkor érő gamma-fényhullámok pontos rezonanciája!
 
2022. július 4-én a reggeli órákban a Földön élő Fénylények nagyon valóságos dimenzióváltást tapasztaltak, és teljesen kikerültek a 3D téridő szinkronizálásból!
 
Ettől a pillanattól kezdve sok csillaglény megtapasztalta azt a furcsa érzést, hogy már nem léteznek ugyanabban a fizikai időben vagy térben, ahol korábban voltak, bár a körülöttük lévő dolgok továbbra is ugyanolyannak tűnnek!
 
Nézzük meg, mi is történt valójában 2022. július 4-én a Föld bolygón!
 
Mit jelent az idővonal változás?
 
Elsősorban nem időeltolódásról van szó, mert az idő nem tud eltolódni és az egész univerzumban csak egy idő van, ez pedig a
'most '!
 
Ezenkívül nem kerültél át egy új térbe, mert az egész univerzumban csak egy tér van, amely " itt " van!
 
Bár július 4-én egy nagyon valós és erőteljes időeltolódás történt, senki sem mozdult sem időben, sem térben, sem idő, sem tér nem mozdult el, akkor megint miért tűnik úgy, hogy most egy új időben és térben létezel?
 
Íme, miért;
 
Ebben az univerzumban a valóságnak végtelen rezgésszintje van, amelyeket a tudat dekódolhat. – Ezek az univerzum végtelen birodalmai!
Ezek más világok, amelyekről hallottunk!
 
Ezek párhuzamos valóságok, amelyekről a tudomány beszél!
 
Ezeket a valóság más szintjeit egyszerűen dimenzióknak nevezzük !
 
Ahogy a tudatszinted tágul, képes vagy dekódolni ezeket a különböző dimenziókat, amelyek a körülötted lévő világként tárulnak fel.
Ne feled, hogy a fizikai valóságot csak a tudat nyilvánítja anyagként és az anyag nem szilárd, tehát a fizikai valóság csak észlelt valóság!
 
Ezért az idővonal helyes meghatározása egyszerűen egy külsőleg megnyilvánuló észlelt valóság, az idővonal-eltolódás helyes meghatározása pedig ennek a kívülről megnyilvánuló és észlelt valóságnak a változása!
 
Ami megváltozott körülötted 2022. július 4-én, az a külsőleg megnyilvánuló kollektív valóság!
 
Földi Csillagmagok milliói emelkedtek a következő szintre, beleértve titeket is, és most érzékelitek ezt az új, külsőleg megnyilvánuló valóságot!
 
Ebből az új idővonalból most úgy tűnik, hogy egy új időben és térben létezel, de biztosítunk, hogy továbbra is ugyanazon a helyen és időben, " itt és most " vagy!
 
Csak a rezgési frekvencia ezen a helyen és időben valamelyest megemelkedett, amit persze másképp tapasztalunk meg!
 
A furcsa érzés egy része annak a ténynek köszönhető, hogy éppen most landoltál egy új világban, amelyben még soha nem merészkedtél, ráadásul milliók tapasztalják ezt az új idővonalat veled együtt, mindegyik létrehozva egy kis darabkát az egészből!
 
A furcsa érzés néhány napon belül eltűnik, ahogy megtanulsz élni az új világodban!
 
Ez az új Földi Idővonal, amelyet a kollektív tudat valóságként érzékelt, megnyilvánult.
 
Kezdjük azzal, hogy mi váltotta ki a tudat e hatalmas kiterjedését? – Az egyszerű plejádi válasz: a Fény !
 
Emlékeztetőül: a Földet július 4-én bombázta az ötödik dimenziós kozmikus gamma fény több szuperhulláma!
 
A Föld Szövetség azt állítja, hogy ezek a közelmúltbeli gammahullámok voltak a valaha megfigyelt legnagyobb és legerősebb gammahullámok!
 +
Ez a kozmikus fény a 40-100 hertz frekvencia tartományban rezonál, ami az 5. DNS szál pontos frekvenciája, és ez a fény azonnal aktiválhat egy alvó 5. szálat azáltal, hogy visszakapcsolja az 5. csakrához, ami a torokcsakra.
 
Amikor egy DNS-szál újra összekapcsolódik a megfelelő csakrával, az univerzális fény ebből a dimenzióból elkezd beáramlani a testbe, és ez lehetővé teszi a tudat számára, hogy ezt a dimenziós szintet külsőleg észlelt fizikai valóságként dekódolja! (És aktíválja a fénytest új színtjét)
 
Az új Föld most elnyelődik az univerzum ötödik dimenziós szintjén, vagy másképpen, amit az ókorban paradicsomnak és nirvánának hívtak!
Ez a szint a gamma tudatállapotnak is megfelel, ahol az emberfeletti képességek kezdenek működni.
 
Ezt hívják a "boldogságos tudat" állapotának!
 
A földtudomány bebizonyította, hogy a 40-100 hertzes gammafény képes közvetlenül újrakódolni a DNS-t a magasabb funkcionalitású formába.
 
Hogyan érinti ez a változás a személyes idővonaladat?
 
Nemrég sok Csillagmag azt mondta, hogy az idő megbolondult, és úgy érzik, egy idegen bolygón landoltak.
Sokan, akik évek óta ugyanazon a helyen éltek, azt mondják, hogy július 4-e óta valami megváltozott a lakóhelyükön, hogy az már nem ugyanaz!
 
(Én is ezt tapasztaltam, pont ezen a napon...)
 
Sokan más viselkedést is észrevettek a körülöttük lévő embereken. Ha te is észrevetted, hogy a dolgok tönkremennek és nem működnek megfelelően, akkor biztosan nem vagy egyedül!
 
Sok csillagmag nehezen tudott alkalmazkodni és egyensúlyba kerülni ezen az új kollektív idővonalon.
.
Ezért; íme tippjeink, hogyan könnyítheti meg az átállást:
 
Mindenekelőtt; tudd, hogy ez a változás volt a cél, amit a fénymunkások megvalósítottak a Földön!
 
A Földi küldetésünk fő célja, hogy az emberiség tudatának emelésével jobb idővonalat hozzunk létre itt!
 
Ha elég ember járul hozzá a tudati szintjének emelésével, a végeredmény a kollektív tudat sikeres bővülése, amely az egész világot pozitív irányban változtatja meg.
 
Pontosan ez történt, még sok pozitív hatás fog bekövetkezni, az elkövetkező napokban, hetekben!
 
Természetesen a Fényerőktől a Földre érkező erős fény nagyban hozzájárult ennek a globális változásnak az elindításához.
 
Emberek nagy csoportjának sok energiára és koncentrációra van szüksége ahhoz, hogy megvalósítsa a kollektív tudatváltozást, és ezt a nagyszerű munkát csodálja az összes Fényerő lénye, akik együttműködnek az emberiség felemelkedésében.
 
Ebben a felemelkedési folyamatban az ember folyamatosan bővíti tudatát, új birodalmakhoz és új valóságokhoz jut, amelyek hihetetlen új lehetőségeket kínálnak.
 
Ahogy a terjeszkedés magasabb szintjei kibontakoznak, a kihívások új szintjei is megjelennek az újabb szint teljes elsajátítása érdekében.
Néha még a pozitív növekedés is okozhat egy kis félelmet, de tudd, hogy gyorsan beilleszkedsz erre az új szintre, és megteszed a sikeredhez és a mesterségedhez szükséges változtatásokat!
 
Fontos észben tartani, hogy most egy magasabb és jobb helyre érkeztél, ami már önmagában is nagyon pozitív!
 
Most minden magasabban vibrál körülötted, ezért döntő fontosságú, hogy mindent frissíts, hogy megfeleljen ennek a rezgésnek!
 
Ennek már mesterei vagytok, és tudjuk, hogy sikeresek lesztek!
 
Üdvözlünk az új idővonalon! Gyere!
 
Tisztelünk a sikereidért!
 
Beletelhet néhány napba, mire eligazodsz!
 
A dolgok most fognak igazán nagyszerűvé válni számodra, és mielőtt minden odáig jutna, javasoljuk, hogy vegyél ki egy napot, lépj hátra, pihenj, bízz abban ami történik, hogy mindent kibontakoztatsz, ami a csomagban érkezett számodra!
 
Tekintsétek át az élet minden aspektusát, és nézzétek meg, mely részek szorulnak frissítésre, hogy az új 5D idővonal szerint működjenek!
 
Nem kell egy nap alatt befejezned ezt a frissítési projektet, adj neki egy kis időt!
 
Az univerzum ebben az időben mindent újraértékel és újra felállít! Racionalizáljátok át életetek összes rendszerét, hogy jobban illeszkedjen ehhez az új idővonalhoz!
 
Elmondhatjuk, hogy néhány dolog, ami az alacsonyabb szinteken működött, egyszerűen nem fog működni ezen az új 5D-s szinten. Meg fogjátok tanulni, hogy mely részek nem működnek!
 
Látni fogjátok, hogy mi illik és mi nem ehhez az új valósághoz!
 
Ha valami elromlott és nehezen javítható, akkor valószínűleg itt az ideje, hogy a következő szintre lépj! - Az Univerzum gondoskodik arról, hogy ezt el tudd érni!
 
Nézd meg a tárgyat, elemezd, és nézd meg, milyen energiára van szüksége! ..., ha meg tudod javítani, próbáld meg az új idővonalhoz igazítani, ellenkező esetben fontold meg a régi selejtezését, légy kreatív, és találj ki valami újat!
 
Végül is minden az összehangolásról szól, ezért a leggyorsabb és leghatékonyabb dolog, amit tehetsz, hogy összehangolódj ezzel a magasabb idővonallal, hogy emeld a rezgésedet, hogy rezonanciában és harmóniában maradj!
 
A földi csillagmagok megértik annak fontosságát, hogy elvégezzék a szükséges belső munkát, hogy eltávolítsák az alacsonyabb 3D-s energiákat, amelyek már nem szolgálják őket!
 
Tudják, hogy minden alacsonyabb energiát át kell alakítaniuk ahhoz, hogy előrehaladjanak a felemelkedésükben, így lehetővé téve az új, magasabb rezgésű tevékenységek alkalmazását.
 
Kedvesek; egy új, magasabb idővonal valóban felvirradt a Föld bolygón, és a ti sorsotok az, hogy teljes mértékben igazodjatok ennek a hihetetlen megnyilvánulásnak az energiájához!
 
Az univerzum felemel minket, fel kell ébrednünk, hogy szembenézzünk a napi kihívásokkal!
 
Talán itt az ideje, hogy elengedjünk néhány dolgot, és úgy döntsünk, hogy reggel egy új, izgalmas céllal ébredünk!
 
Ez valóban egy csodálatos időszak a Föld bolygón, ahogy a Föld Csillagmagjai beköltöznek ebbe az új idővonalba.
 
Nem baj, ha voltak nehézségek, mert még a mestereknek is kell egy kis plusz munkát végezniük, hogy felemelkedjenek erre az új szintre!
 
Sétáljunk most együtt az új világba, és fedezzük fel a tiszteletet és a szépséget, amit tartogat számunkra!
 
Isteni sebességgel,
 
 
 
 
Michael és a Plejádiak