Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KOZMIKUS IGAZODÁS

2024-07-02

Az elmúlt időszakban egy jelentős változás történt

csillag út.jpg
 
KOZMIKUS IGAZODÁS
 
Az elmúlt időszakban egy jelentős változás történt.
 
Mint kollektíva képesek voltunk elengedni a negativitás hatalmas darabját, amely oly sokakat tartott fogva. Ezzel az elengedéssel észrevehetitek, hogy a saját ítélkezési vagy negatív értékelésre való hajlamotok megáll a gondolkodás közepén. Talán emlékeztetitek magatokat, hogy én most nem ilyen vagyok, és nem így gondolkodom.
 
Ez nagyon fontos a fejlődésünk szempontjából, mivel ez megszabadít az állandóan nyaggató negativitástól, ami oly sokáig gyötört bennünket. Észrevehetjük az ezzel járó szabadságot és boldogságot.
 
Ami most történik, az érdekes.
 
Az emberek észreveszik a fényünket, és megjegyzést tesznek rá. Lehet, hogy nem tudják, mi történik, de látják, hogyan változunk.
Ez az ébredésük része.
Az ébredés most körülöttünk zajlik.
 
Felhívott egy szomszéd, akivel már jó ideje nem beszéltem. Ő természetbarát, de nemrég azt mondta, hogy gyomirtó szereket használ a kertjében. Elmondtam neki, hogy milyen veszélyeket rejt a használatuk, nem csak ránk, hanem az összes vadon élő állatra nézve is. Azért hívott fel, hogy tudassa velem, hogy abbahagyta ezeknek a szereknek a használatát. És megköszönte, hogy felhívtam rá a figyelmét.
 
Az elmúlt időben a saját közösségemben sok olyan embert látok, akik kezdik észrevenni a Kozmosszal való összhangjukat. Más szóval, látják, hogy hol vannak összhangban, és hol nincsenek. A tudatosságuk tágul. És ez azért van, mert annyi fényt horgonyoztunk le itt, magunkban és a bolygón.
 
Az emberek megjegyzik, hogy mennyire élvezik a madárcsicsergést és a vadon élő állatok megfigyelését. Felismerik a szerepüket a nagy képben. És mindenkinek döntő szerepe van. Kezdjük látni, hogy vagy hozzájárulunk, vagy nem. Amint látjuk, hogy hozzá tudunk járulni, átlépünk az új energiába. A szívünk elkezd megnyílni, és több fényt veszünk magunkhoz.
 
Annyi fényt horgonyoztunk le itt, magunkban és a bolygón.
 
És ezzel a hatalmas energiaáradattal (a fülünk cseng, sok éjjel nehezen tudunk aludni), előrenyomulunk az újba. Megtestesítjük az új tudatosságot, és megosztjuk fejlődő énünket a körülöttünk lévőkkel. Szavakra nincs szükség, az energia megteszi a maga varázslatát. És most mindennap van varázslat, a külvilágban zajló események ellenére. Tisztában vagyunk vele - azért vagyunk itt, hogy békét teremtsünk, és hogy a szívközpontú Új Földünket modellezzük. Ez a küldetésünk. Érezzük és tudjuk, és nem lehet bennünket kizökkenteni az álláspontunkból. Ez most szilárdan lehorgonyozódott bennünk.
 
Gyorsan haladunk, a kozmikus áramlatok által az új partjaink felé.
 
Az elmozdulás most már mindenhol látható körülöttünk. A szívünk boldog. Ezért jöttünk, és az evolúciónk olyan fényt vet a dolgokra, amire semmilyen Függetlenség Napja nem képes. Ez a szabadságunk ünnepe. Ez a mi himnuszunk. Most mi vagyunk az út, és mindenkit meghívunk, hogy csatlakozzon hozzánk. Ünnepeljük a szabadságot, a szeretetet, és különösen, az Új Földet!
 
 
 
Terry Andrews

Forrás