Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KÖZÖS MEDITÁCIÓ

2020-04-01

A meditációnknak a szeretet, a fény és az Istennel való egységben kell megvalósulnia

000000000 teremtő isten egység.jpg

Kép forrása: pinterest.com

 

KÖZÖS MEDITÁCIÓ

 
A közös meditációnak nagyon nagy ereje van, mivel egységes teremtő tudati erőteret hoz létre. Összefogni egy magasztosabb cél érdekében nagyszerű dolog, közösen létrehozni egy erőteljes fénymezőt, amelyet áthat a szeretet rezgése, most rendkívül fontos.
 
Van egy meghirdetett tömegmeditáció, amely arra szólítja fel az embereket, hogy április 5.-én 4. 45.-kor közösen meditáljunk az egész földön. Ez nagyszerű kezdeményezés, főleg azért mert ebben az időszakban lesz Jupiter-Plútó együttállása, amely valóságos dimenziókaput nyit meg és felnagyítja azt amire fókuszálunk.
 
A sötét oldal is készül rá, nagy erőkkel, ezért legyünk körültekintőek ez ügyben. Ne csatlakozzunk semmi olyanhoz, amit nem érzünk helyesnek, vagy igaznak a szívünkben.
 
A meditáció közben tartsunk néhány fontos szempontot szem előtt:
 
- A meditációnknak a szeretet, a fény és az Istennel való egységben kell megvalósulnia.
 
- Nem szabad valami ellen meditálni, mert akkor annak adunk energiát, ami ellen küzdünk.
 
- A meditáció alatt ne fókuszáljunk a sötét erőkre, az árnyékkormányra, a háborúra, a koronavírusra, az 5 G rendszerre stb., mert akkor azt fogjuk támogatni.
Ahol a figyelem, ott az energia, az fog erősödni, annak adunk erőt.
 
- Válasszuk ki mi magunk azt a zenét és frekvenciát, amire meditálni szeretnénk.

- Isteni valónk vezetése által szívből teremtsünk

- Meditációnkban a figyelem fókuszát helyezzük a békére, az egységre és az egészségre.
 
- Legyünk mindvégig pozitív életérzésben, és ne legyenek bennünk negatív érzelmek, mint düh, harag, félelem, gyűlölet, szomorúság, fájdalom stb., mert akkor azt teremtjük és erősítjük fel a világban.
 
- A közös szeretet mezőt felsőbb szinten hozzuk létre, ott ahol mindannyiunk felsőbb tudatossága honol, s a mennyei szeretetet horgonyozzuk le a Földre.
 
- Az egységes pozitív erőteret a szeretetegység szívminősége tudja megteremteni, nem az alsó én akarata.
 
- Az ima és a védelem fényerőinek behívása rendkívül fontos, hisz ebben az egész folyamatban hatalmas angyali segítséget és támogatás kapunk.
 
- Szólítsuk meg Michael arkangyalt, Jézus Krisztust, Isten Anyát, s mindazon fénylő égi lényeket, akikkel kapcsolatban állunk, mert akkor a fényerőink megsokszorozódnak.
 
- Ne adjuk át az erőinket és ne szolgáltassuk ki az energiánkat senkinek.
 
- Önállóan kapcsolódjunk a Forráshoz, az Isteni fénymezőhöz, és így hozzunk létre szívünk középpontjából egységes fényerőteret.
 
- Kapcsolódjunk össze a szeretetmezővel, a krisztusi hálóval!
 
- Istennel együtt teremtsünk!
 
u.i. Megjegyezném, hogy a mostani időszakban mindennap szükséges meditálnunk, imádkoznunk és fenntartanunk a szeretet rezgését. Minden pillanatban teremtünk, minden egyes perc számít!
 
Angyali áldással
Aysha