Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KRISTÁLY KÓDOK

2022-07-06

A kristályos DNS-ünk aktiválásához szükséges kódok kiáradása

ang kristály.jpg

Kép: Pinterest

 

KRISTÁLY KÓDOK 

 

A kristályos DNS-ünk aktiválásához szükséges kódok kiáradása

 

Jennifer Crokaert beszámolója:

 

Az e heti közös Újhold meditáción (06.28) a spirituális társammal elhívtak bennünket, hogy látogassuk meg a Gaia magjában lévő Anyakristályt. Ahogy megérkeztünk, behívtak minket a kristály magjába és meglepetésemre az nem volt nehéz, hanem egy elektromos, élő, tudatos plazma.

 

Megmutatták nekünk, hogy a magasabb kristályformájukban lévő összes kristály valójában plazma, és csak beleegyeztek abba, hogy „bezárják” őket a merev, kemény formába, amelyet kristályoknak ismerünk. Így tudtak alászállni velünk a sötétség és összehúzódás felfedezésére. 

 

Az isteni tisztaság, a fény és a magasabb dimenziós energia horgonyaiként álltak a sötétben, bennük tartották a magasabb igazságot, és ezt továbbították mindazoknak, akik kapcsolatban vannak a kristályokkal. (A kristály kollektíva tartja az információs mezőt a bolygón) Én leszek az első, aki bevallja, semmit sem tudok a kristályokról, ezért lenyűgözőnek találtam ezeket az információkat. 

 

Miután köszönetet mondtunk az őrzőknek, akik őrködtek az Anyakristály és minden kristályenergia felett, rájöttünk, hogy ezek a fényköpenyes alakok az emberek Felsőbb Énjei. Magukra vállalták ezt a feladatot, hogy gondoskodjanak arról, hogy a fény soha ne aludjon ki, bármilyen nagy is a sötétség Gaián, és hogy mindig álljanak rendelkezésre utak, amelyek visszavezethetnek bennünket a magasabb fényhez, a mi magasabb igazságunkhoz.

 

Ahogy ebben a plazmatudatban álltunk, éreztük, ahogy az energia átrepül rajtunk, és átrendezi a DNS-ünket. Amit ezután leírok, az a legjobb esetben is durva, és biztos vagyok benne, hogy mások tisztább képet fognak tudni alkotni erről:

 

Nekünk úgy tűnt, hogy az emberiség DNS-ének bizonyos részeit leárnyékolták (mint tudjuk), hogy lehetővé tegyék számunkra a felejtést és az alászállást a sötétségbe.

 

Ez az idő lejárt, és az emberiség rezgése kellően magas ahhoz, hogy az árnyékoló rétegeket eltávolítsák, hogy teljesebben férhessünk hozzá a DNS-szálaink kristályos aspektusához. Ez a napvillanás előkészülete, amely katalizálja szén-alapú testünk kristályos testekké történő átalakulását, amint felébredünk az isteni tudatunkra: más néven Felemelkedünk.

 

Ha (tudatosan-meditációban) belépünk az Anyakristály energiájába, a fény átáramlik rajtunk keresztül és a kristályos DNS-ünk aktiválásához szükséges kódok felszabadulnak. Ha kapcsolódunk a AnyaKristályMag-hoz az másokra is hatással van, megoszthatjuk fénykódjait minden lénnyel, ahova megyünk!

 

Ennek a fényfürdőnek a végén megjelent egy női alak, ő is plazmakristályból volt és inkább angyal- vagy tündérfigurának tűnt. Azt mondta, hogy a neve Ai'issa [Eye'e-sa]. 

Úgy értettük, hogy ő a kristályenergia megtestesülése és mindenki, aki elhivatottnak érzi magát, hogy kapcsolatba lépjen vele, töltse le ezeket a kódokat, egyszerűen azáltal, hogy meditáció közben meglátogatja a magkristályt és képzeletbe lássa, ahogy fürödik az általa kínált energiákban és fényben.

 

 

Copyright © 2022 Jennifer Crokaert 

http://www.jennifercrokaert.com

Fordította: Aysha :)

 

ang kristály 1.jpg