Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Krisztusi beavatás

2021-03-06

Húsvét időszakában a krisztusi jelenlét isteni kegyelmébe emelkedtünk fel

Jézus 02 másolata.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Ezen sorokat elsősorban azoknak írtam, akik a mostani Húsvét idején egy krisztusi beavatásban részesültek.

 

Rendkívüli átalakulás vette kezdetét, és minél tudatosabbak vagyunk ezen folyamatok megélésében, annál inkább képessé válunk arra, hogy integráljuk, azon magas frekvenciás isteni kódokat, amelyek hozzánk érkeztek.

Húsvét időszakában a krisztusi jelenlét isteni kegyelmébe emelkedtünk fel, olyan csodálatos módon, amit még soha nem éreztünk korábban.


A Kozmikus Krisztus jelenlétének befogadása mély megbékélést hozott, végtelen szeretetet és szent lélek általi újjászületést.

 

A krisztusi önvalónkkal való összekapcsolódás és Jézus Krisztus élő jelenvalóságával való egység, egy olyan portált nyitott meg a szívünkben, amely által új valóságba emelkedünk fel.

 

A krisztusi fény, testünk minden részét áthatotta, megtisztította, felavatta egy csodálatos átmenetre, amelynek részesei vagyunk.

 

Tanításai élő harsonaként zengnek belsőnkben, közvetlenül szól hozzánk, láthatatlanul vezet. Csak követni kell, mert Ő az Út, az Igazság és az Élet, és csak általa emelkedhetünk fel az Új Földre.

 

Ha a vihar keltette hullámok félelemmel töltenek el minket, elveszítjük a kapcsolatot, ezért kitartóan a hitben gyökeredzett tudatosságban kell megmaradnunk. Csak így tudunk a krisztusi védelem erőterében maradni, amely arany fényburok formájában ölel körben minket.


Meg kell értenünk, hogy semmi sem a miénk ami ebben a világban van, minden mulandó, és csak a valódi szívértékek azok amelyeket magunkkal vihetünk.


A krisztusi fénytestünk megújult, és oly szinten hat át, amely eddig nem volt elérhető a számunkra.

 

Szent kódjai belsőnk minden szintjét áthatják, a feltámadás az új életre elkezdődött.
Mindaz, amit Jézus értünk tett, hogy a Mennyek Országát lehorgonyozta a Földre és kikövezte az utat, hogy felemelkedhessünk hozzá, valóban megtörténik. Testben a Föld Anyával együtt
emelkedünk, egy új világot teremtünk, ahol nem lesz több fájdalom, szenvedés és sírás.  

Szívünk Szeretetéből Szent teret teremtünk, ahová tudatilag emelkedünk fel.

 

A Krisztusi Tudatosság fénykódjai áthangolják tudati mezőinket, és új valóság érzékelésére nyitnak meg. Mintha minden, amit eddig ismertünk feloldódna, és mindeközben új dimenzió tárul fel előttünk. Minél jobban belemerülőnk, annál inkább válik valósággá.

Feloldódnak a határok, az unió misztika valósággá válik, az isteni kegyelem áthatja lényünket. Láthatatlanul alakulunk át, miközben a régi önvalónk feloldódik és egy új születik meg, amely a krisztusi fény által nyer új formát.

 

Krisztusi Tudatosság Szeretete borítson be minket, és szentelje fel a szívünket, hogy megújuljunk, feltöltekezzünk és elinduljunk az új kezdetek felé.

 

 

Szeretettel

Aysha