Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KÜLDETÉS-KÓD AKTIVÁLÁSA

2022-04-11

Erőteljes aktiválások történnek 

 

krisztusi én.jpg

 

KRISZTUSI KÜLDETÉS-KÓD AKTIVÁLÁSA

 

Azért vagyunk itt és azért ébredtünk sokkal hamarabb mint a többi ember, hogy készen álljunk ezekben az időkben, hogy képesek legyünk segítséget nyújtani, ott ahová az égi gondviselés elküldött bennünket.

 

Jelenleg és ebben az időben hatalmas és erőteljes aktiválások történnek a küldetéskódok tekintetében.

 

Mind azok, akik különleges megbízással érkeztek a Földre, hogy segítsenek és utat mutassanak az embereknek ezekben a kaotikus időben, most nagyon erőteljes belső nyitást érzékelnek a képességeik, hozott tudásuk és tudatosságuk vonatkoztatásában.  Jelenleg az Égi Fénylények, a kozmikus erők és csillagenergiák, olyan fénykódokat küldenek, amelyeknek célja az, hogy felébressze, aktiválja és fejlessze a küldetéssel érkezett emberekben az intuitív képességeket és lelki adottságokat. Mindazon égi adományokat, amelyek által lelkük végre tudja hajtani azon feladatokat, amelyeket felvállaltak ezekre a rendhagyó és kihívásokkal teli időkre.

 

Mindazok, akik Jézus Krisztus megváltó munkájában vesznek részt, mint a szeretet küldöttei most krisztusi fénykód aktiválást kapnak, hogy kibontakoztathassák küldetésüket és a krisztusi minőséget a Földön.

 

Azon képességek ébresztése zajlik, amelyek által hatékony eszközévé és csatornájává válhatunk a krisztusi energiáknak és Jézusnak. Pl: A vigasztalás, a megnyugvást adó biztonság érzés közvetítése, a tisztánlátást nyújtó útmutatás átadása, a krisztusi gyógyító energiák közvetítése és a szív megannyi értékes adománya, amelyek által megnyilvánulhat az isteni jelenlét segítsége.

 

Minél többen válnak élő csatornájává az isteni jelenlétnek, a krisztusi szeretet minőség kibontakoztatása által, annál nagyobb térben lesz képes  kiterjedni.

 

Ez azért fontos, mert Isten az emberi világban csak rajtunk keresztül tud megnyilvánulni, hogy segítséget adjon és a szeretet erejével győzelmet arasson a gyűlölet, félelem és gonoszság felett.

 

Most Jézus Krisztus minden felszentelt lelke, aki itt a Földön teljesít krisztusi szolgálatot beavatást nyer, hogy feladatát megvalósíthassa és véghezvihesse. Mindez lehetővé teszi, hogy magasabb szinten legyen képes kinyilvánítani a krisztusi minőségét és annak egyedi, aktív és cselekvő aspektusát.

 

Fontos tudni, hogy ezen beavatás elsősorban lelki szinten zajlik, energiáit érzéseken keresztül, belső lelki állapotok által élhetjük meg.

 

Mindazok, akik úgy érzik érintve vannak ezen beavató minőség által, teremtsenek megfelelő körülményeket (csend, nyugalom, béke) lépjenek kapcsolatba Jézus Krisztussal és fokozottan védjék meg energiatereiket, hogy a tiszta energiák által zavartalanul integrálhassák a fénykódokat.

 

Áldással és Szeretettel

Aysha