Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KRITIKUS ŰR-IDŐJÁRÁSI MEGFIGYELÉS

2022-04-22

NAGYON ERŐS GEOMÁGNESES VIHAROK KEZDŐDNEK PÉNTEK ESTE ÉS SZOMBATON!

 
nap kitörés másolata.jpg
 
 
KRITIKUS ŰR-IDŐJÁRÁSI MEGFIGYELÉS
 
NAGYON ERŐS GEOMÁGNESES VIHAROK KEZDŐDNEK PÉNTEK ESTE ÉS SZOMBATON!
 
A PLEJÁDI FÉNYERŐK ŰRIDŐJÁRÁS-JELENTÉSE A FÖLD CSILLAGMAGJAINAK
 
NAGYSZERŰ,
AHOGY EGY ÚJABB SZUPER GALAKTIKUS HÉTVÉGE FELÉ TARTUNK!
A FÖLDI SZÖVETSÉG KRITIKUS ŰRIDŐJÁRÁS JELENTÉST ADOTT KI A HÉTVÉGE PÉNTEKI ÉS SZOMBATI NAPJÁRA!
 
MA REGGEL (Ápr. 20.) A CIKLUS LEGERŐSEBB X OSZTÁLYÚ NAPKITÖRÉSE KILÖVELLT A NAP KORONÁJÁBÓL, ÉS MOST TÖBB MINT 2,3 MILLIÓ KM/H SEBESSÉGGEL KÖZELEDIK!
 
BÁR A KITÖRÉS ULTRAIBOLYA FÉNYHULLÁMA AZ ELŐREJELZÉSEK SZERINT X2.2-ES OSZTÁLYÚ VOLT, A TÉNYLEGES TELJESÍTMÉNY A REÁLIS ELŐREJELZÉSEK SZERINT A KITÖRÉS EXTRÉM X.10-ES OSZTÁLYÚ VOLT!
 
A NAPFOLT, AMELY EZT A HATALMAS KITÖRÉST PRODUKÁLTA, MOSTANRA A NAP MÖGÉ FORDULT, AZONBAN A NAGY ROBBANÁSBÓL SZÁRMAZÓ PLAZMAHULLÁM EGY RÉSZE VÁRHATÓAN A KÖVETKEZŐ 72 ÓRÁBAN SÚROLJA A FÖLDET.
 
A FÖLDI SZÖVETSÉG ELŐREJELZÉSE SZERINT A GYORSAN MOZGÓ RÉSZECSKÉK ERŐS HULLÁMA PÉNTEK ESTE ÉRI EL ELŐSZÖR AMERIKA KELETI PARTVIDÉKÉT.
 
A SZINTEK VÁRHATÓAN ELÉRIK AZ ERŐS ÉS EXTRÉM SZINTEKET, ÉS NAGYON ERŐS GEOMÁGNESES VIHAROK KEZDŐDNEK PÉNTEK ESTE ÉS SZOMBATON!
 
PÉNTEK DÉLUTÁN JELENTŐS TEKTONIKUS MEGFIGYELÉS LÉP ÉLETBE, ÉS FOKOZOTTAN FENNÁLL AZ ÁRAMHÁLÓZATI ZAVAROK KOCKÁZATA.
 
AZ ELMÚLT 24 ÓRÁBAN A FÖLDI METEOROLÓGIAI ÜGYNÖKSÉGEK ÖSSZESEN 19 KITÖRÉST REGISZTRÁLTAK, KÖZTÜK 6 M-OSZTÁLYÚ KITÖRÉST ÉS EZT AZ ERŐS SZUPER X-OSZTÁLYÚ KITÖRÉST, MELYEK KETTŐ NAPFOLTBÓL ÉRKEZNEK!
 
A FÖLDI SZÖVETSÉG A KÖVETKEZŐ 72 ÓRÁBAN TOVÁBBI ERŐS KITÖRÉSEKET JÓSOL, MIVEL EZ A KÉT NAPFOLT EGYRE INKÁBB A FÖLD FELÉ FORDUL!
 
A FÖLDI SZÖVETSÉG ÖSSZEÜL
 
IDÉN MÁR MÁSODSZOR GYŰLTEK ÖSSZE VIDEÓS MEGBESZÉLÉSEKRE A VILÁG MINDEN TÁJÁRÓL ÉRKEZŐ FÉNYVEZETŐK, HOGY MEGVITASSÁK A FÖLD EGYRE SÚLYOSBODÓ NAPTEVÉKENYSÉGÉT.
 
MI OLYAN FONTOS?
 
MONDJUK ÚGY, HOGY MOSTANÁBAN SOKAT BESZÉLTEK A NAGY NAPKITÖRÉSRŐL, ÉS ARRÓL, HOGY EGY ERŐS X KITÖRÉS MILYEN KÖNNYEN TELJESEN LE TUDJA KAPCSOLNI AZ ÖSSZES 3D MÁTRIX ELEKTROMOS INFRASTRUKTÚRÁT.
 
A FÖLDI SZÖVETSÉG VEZETŐI TUDJÁK, HOGY EGY ERŐS X OSZTÁLYÚ NAPKITÖRÉS AZ A KIVÁLTÓ ESEMÉNY, AMELY VÉGLEG KIKAPCSOLJA A 3D MÁTRIXOT!
 
EZ AZ ESEMÉNY SOK GLOBÁLIS (TUDATOS KÖZÖSSÉG) EGYSÉGÉHEZ VEZET MAJD, AMELYEK MEG FOGJÁK ALKOTNI AZ ÚJ 5D FÖLDET!
 
AMIKOR EGY ILYEN ERŐS TÍPUSÚ NAPKITÖRÉS MEGTÖRTÉNIK, MIKÖZBEN A FÖLD MÁGNESES PAJZSA GYENGE, MINT MOST, AZ ELEKTROMOS ZAVAROK ÉS LEÁLLÁSOK NAGYON IS LEHETSÉGESEK AZ EGÉSZ BOLYGÓN.
 
ITT VANNAK A MAI GLOBÁLIS FÖLD SZÖVETSÉG TALÁLKOZÓJÁNAK KIEMELT MEGBESZÉLÉSEI:
 
"13.000 ÉVENTE A FÖLDET ELÉRI EGY NAGY NAPTEVÉKENYSÉG.
AZ ELŐZŐ 5 ALKALOMMAL, AMIKOR EZ MÁR MEGTÖRTÉNT,
A FÖLD MÁGNESES PÓLUSAINAK MEGFORDULÁSÁT OKOZTA, AMI EGY KIHALÁSI SZINTŰ KATAKLIZMÁT IDÉZETT ELŐ A FÖLDÖN."
 
"5 RAGYOGÓ EMBERI CIVILIZÁCIÓ, AMELYEK A NAGY ÖZÖNVÍZ ELŐTT LÉTEZTEK A FÖLDÖN, MINDEN FEJLETT TECHNOLÓGIÁJUKKAL, KINCSEIKKEL ÉS TUDÁSUKKAL EGYÜTT, SZINTE TELJESEN KITÖRLŐDTEK A BOLYGÓRÓL, A 13.000 ÉVENKÉNTI NAPKATAKLIZMÁK KÖVETKEZTÉBEN."
 
"EGYESEK AZT MONDJÁK, HOGY ÜSTÖKÖSÖK VAGY ASZTEROIDÁK OKOZTÁK EZT AZ ELMÚLT 5 KIHALÁSI SZINTŰ ESEMÉNYT A FÖLDÖN, AZONBAN HA VALAKI SOKKAL MÉLYEBBEN BELENÉZ AZ ŐSI FELJEGYZÉSEKBE ÉS A FÖLDRE VONATKOZÓ AKASHA INFORMÁCIÓKBA, AKKOR TUDJUK, HOGY MIND AZ 5 MÚLTBÉLI BOLYGÓ KIHALÁSI SZINTŰ ESEMÉNYT EGY NAGYON INTENZÍV KOZMIKUS PLAZMA VILLANÁS VÁLTOTTA KI, AMELY PÓLUSFORDULÁST HOZOTT LÉTRE."
 
"MIKÖZBEN VALÓBAN EGY NAGY NAPFÉNYVILLANÁS AZ, AMI 13.000 ÉVENTE LÉTREHOZZA EZT A MÉLYREHATÓ VÁLTOZÁST A FÖLDÖN, KI ISMERI A REJTÉLYT, HOGY MIÉRT TÖRTÉNIK EZ TÖRTÉNELMILEG EBBEN A CIKLUSBAN, PONTOSAN ISMERT IDŐBEN, ÓRAMŰ PONTOSSÁGGAL?".
 
"BIZTOSÍTUNK BENNETEKET, HOGY EZ MIND A KOZMOSZ TERMÉSZETES MŰKÖDÉSE"
 
AMIKOR EGY ILYEN INTENZÍV NAPVILLANÁS A FÖLDBE CSAPÓDIK, AZONNALI PÓLUSFORDULÁST, AZONNALI LEHÜLÉST VAGY FELMELEGEDÉST OKOZ, ÉS ÓRIÁSI TEKTONIKUS TEVÉKENYSÉGET INDÍT EL, AMELY MÉRFÖLDES ÓCEÁNI ÁRADÁSOKAT HOZ LÉTRE.
 
nap aura.jpg
 
A BOLYGÓ/CSILLAGRENDSZER LEGUTÓBBI 13 000 ÉVES CIKLUSÁNAK VÉGÉN VAGYUNK, ÉS A FÖLDTÖRTÉNET HATODIK NAGY NAPTEVÉKENYSÉGE MOST ESEDÉKES!
 
SOKAN MEGKÉRDEZIK MAJD, HOGY "HA EGY ILYEN TÍPUSÚ NAPESEMÉNY ISMÉT BEKÖVETKEZIK, NEM FOG-E AZ EMBERISÉG UGYANÚGY KIPUSZTULNI, MINT A MÚLTBAN?".
 
"MI A KÜLÖNBSÉG MOST?"
 
NEM KELL MEGIJEDNI! MÉLYEBB ISMERETEKRE VAN SZÜKSÉG:
A PLEJÁDIAK AZT MONDJÁK, ISMERT, HOGY ...
 
"A 2022-ES FÖLDI ÉVBEN A FÖLD JELENLEG A HATODIK NAP IDEJÉBEN VAN, AMELY 2012-BEN KEZDŐDÖTT, ÉS AMIKOR A NAGY NAPVILLANÁS EZÚTTAL BEKÖVETKEZIK, AZ EMBERISÉG NEM FOG ELPUSZTULNI, HANEM AZONNAL ÁTVÁLT AZ 5. DIMENZIÓBA.
 
HOGYAN LEHETSÉGES EZ?
 
"AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETÉBEN ELŐSZÖR A FÉNYERŐK SEGÍTSÉGÉVEL AZ EMBERISÉGNEK ELEGENDŐ TUDÁSA ÉS TECHNOLÓGIÁJA VAN AHHOZ, HOGY MEGAKADÁLYOZZA A BOLYGÓ KATAKLIZMÁJÁT, EGY NAGY NAPKITÖRÉS OKOZTA PÓLUSELTOLÓDÁSBÓL EREDŐ BOLYGÓKATAKLIZMÁT."
 
"A FÉNYERŐK MÁR TÖBB FÖLDI ÉV ÓTA SEGÍTIK A FÖLD BOLYGÓ FÉNY VEZETŐIT EGY MESTERSÉGES MÁGNESES MEZŐ KIALAKÍTÁSÁBAN, AMI MEGÁLLÍTJA A PÓLUSELTOLÓDÁST. AZ EHHEZ SZÜKSÉGES TECHNOLÓGIA EGY KÜLÖNLEGES TITKOS PROJEKT, AMELY AZ ANTARKTISZON LÉTEZIK, A NYILVÁNOSSÁGTÓL ELZÁRVA, ÉS A TESLA SKALÁRHULLÁM TECHNOLÓGIÁT FOGLALJA MAGÁBAN."
 
A FÖLD JÖVŐBELI IDŐVONALA TELJESEN ISMERT!
 
EZ EGY POZITÍV 5D GAMMA IDŐVONAL, AHOL AZ EMBERISÉG FELEMELKEDIK AZ 5D ÚJ FÖLDRE.
 
MIKOR FOG MINDEZ MEGTÖRTÉNNI?
MA IS MEGTÖRTÉNHET!
HOLNAP IS MEGTÖRTÉNHET!
 
AMIT TUDUNK, AZ AZ, HOGY A KOZMOSZBAN MINDEN ARRA MUTAT, HOGY MOST FOG BEKÖVETKEZNI ÉLETÜNK "ESEMÉNYE!
ITT AZ IDEJE, HOGY ÚJRA MEGTÖRTÉNJEN, MOST!
 
A NAGY NAPVILLANÁS VALÓBAN KÜSZÖBÖN ÁLL, ÉS A MEGFELELŐ PILLANATBAN, AMIKOR AZ ÉGITESTEK A MEGFELELŐ EGYÜTTÁLLÁSBAN VANNAK, EGY SZEMPILLANTÁS ALATT BEKÖVETKEZIK!
 
A BOLYGÓSZINTŰ FELEMELKEDÉSI TÜNETEKRŐL SZÓLÓ JELENTÉSEK MA ESTE MEGSZAPORODNAK, AHOGY A FÖLDI CSILLAGMAGOK FELKÉSZÜLNEK ARRA, HOGY INTEGRÁLJÁK EZT A MAGAS REZGÉSŰ FÉNYT A SEJTJEIKBE!
 
MINT TUDJÁTOK, AMIKOR EZEK A GYORSAN MOZGÓ KOZMIKUS RÉSZECSKÉK AZ AURAMEZŐBE CSAPÓDNAK, AZ ELÉG NAGY RÁZKÓDÁST OKOZ A RÉTEGES TESTRENDSZERETEKBEN!
 
A BECSAPÓDÁS HATÁSAINAK ENYHÍTÉSÉRE A PLEJÁDIAK AZT MONDJÁK,
MINDENKÉPPEN FOGYASSZATOK FÉNYENERGIÁVAL TELI ÉTELEKET ÉS IGYATOK SOK TISZTA VIZET.
 
LE KELL LASSÍTANOTOK, ÉS CSAK LEGYETEK NYUGODTAN, AMIKOR A FÉNY ILYEN ERŐSEN MEGÉRKEZIK HOZZÁTOK.
 
LEGYETEK A TERMÉSZETBEN, HOGY FÖLDELJETEK, MEDITÁLJATOK EGY ÓRÁT, ÉS TARTSÁTOK A KRISTÁLYOKAT A KÖZELBEN, HOGY AZ ENERGIÁT A TESTETEKEN KERESZTÜL A FÖLDBE VEZESSÉTEK.
 
AHOGY EZ A MAGAS REZGÉSŰ FÉNY 24 ÓRÁVAL KÉSŐBB BEÉPÜL A DNS-EDBE, EGY TELJESEN ÚJ TEREMTÉSKÉNT ÉS EGY SZÓ SZERINT VADONATÚJ LÉNYKÉNT FOGSZ FELBUKKANNI, AHOL A DOLGOK KÖNNYEBBEK, EMELKEDETTEBBEK ÉS CSODÁLATOSABBAK LESZNEK!
 
EGY HATALMAS FÉNYHULLÁM TART MOST A FÖLD FELÉ, EZÉRT KÉSZÜLJETEK FEL A BECSAPÓDÁSRA, ÉS KÉSZÜLJETEK FEL EGY SZUPER DNS-FRISSÍTÉSRE.
 
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA A LEHETŐ LEGJOBBAN EBBEN A CSODÁLATOS IDŐSZAKBAN.
 
 
AZT MONDJUK, LEGYEN FÉNY ÉS VILÁGOSSÁG.
 
 
nap bumm 01.jpg
 
Michael Love