Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

KÜLÖNLEGES ÚJHOLD

2021-03-13

A szombati újhold rendkívüli energiákkal nyitja meg az új holdciklust

pegazus.jpg

 

KÜLÖNLEGES ÚJHOLD

2021.03.13.

A szombati újhold rendkívüli energiákkal nyitja meg az új holdciklust. A Nap-Hold együttállása a halak csillagkép visszaúszó halacska részénél teljesül be, a 10.-ik házban. Felette az égi táltos paripa, a Pegazus csillagkép, alatta a Főnix, az égi tűzmadár csillagokból szőtt fényteste ragyog. Mindezt a Vénusz-Neptunusz együttállása teszi teljessé, amely ugyanezen csillagok hatása alatt történik.
A 10.-ik Ház az életcél, küldetés, sorsfeladat, hivatás, elrendeltetés, előrelépés, érvényesülés életterülete.


A csillagok üzenete intuitív ráhangolódás által:

Az égi tűz az érzelmek világával összefüggő tudattalan mélységeket lényegíti át, amelyekre most rálátást nyerhetünk. Feltárul a lélek valódi rendeltetése, és leoldódnak a visszatartó erőterek, hogy lényegünk központi erőforrásához visszatérjünk.
A mélységekből befolyásoló és öntudatlanul működő érzelmi programok elengedéséhez át kell haladni a tisztítótűz beavatásán. Csak így lehet kiemelkedni a kollektív tudattalan árnyékából, az illúziók világából, a bizonytalanság lelkiállapotából és a káosz erőteréből. A lángoló szeretet tűz az, amely az érzelmeket felszabadítja és új szellemi magaslatokba emeli a tudatot.


A feltétel nélküli szeretet nyitja a felső világok kapuit.


A spirituális én megújulását, csak a régi hitrendszerek és magunkra aggatott eszmerendszerek elengedésével érhetjük el. Ekkor tudunk csak hozzáférni a valódi tudáshoz, mely intuitív és zsigeri szintről tör a felszínre. Így tárul fel a velünk született bölcsesség, amely küldetésünk beteljesítésének záloga.

Ezen a napon és ebben az időben a papnői vagy mágus részünk születhet újjá, gyógyulhat és újulhat meg.

A főnix üzenete az, hogy halál nélkül nincs feltámadás. A múltunk hamuvá válik. Az önmegsemmisülés porából születik meg az új énünk. Csak teljes átlényegülés által érhető el, az új létforma. Lélekből születünk újjá.

Ha az elmúlt időszakban áthaladtunk ezen beavatás mélységein, akkor most az égi kapun keresztül megszólíthatjuk a fehér táltos paripát, aki az újhold fénykapuján át érkezik meg hozzánk és a hetedik dimenzióból beáramló fénykódokkal újítja meg a fénytestünket.


A Pegazus megnyitja előttünk a dimenziókaput, hogy kiemelkedhessünk és felfedezhessük a körülöttünk lévő felső világot. A 7. dimenzió ajándékát hozza el nekünk. Utazásra hív, hogy visszaemlékezzünk igaz önvalónkra, küldetésünkre és új inspirációt nyerjünk hivatásunk beteljesítéséhez. Vele szárnyra kelhetünk, világok között utazhatunk, kiemelkedve a szürke hétköznapok valóságából és felfedezhetjük az Új Földet, amely láthatatlanul formálódik a párhuzamos dimenzióban.

Írta: Aysha

 

főnix álom.jpg