Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi

2021-01-13

A régi paradigma meghaladása

medi teremtő erő tudat 5.jpg
 
A folyékony fény szent hulláma
 
 
A dolgok felgyorsult ütemben bontakoznak ki, ezért számos szinten rengeteg lehetőség nyílik meg számotokra, hogy kilépjetek a létezés, a cselekvés és a gondolkodás régi paradigmájából.
 
Ez időbe telik, noha nagyon sebes ütemben fejlődtök. Legtöbbetek élete drámai módon megváltozott, és még a kihívásaitok közepette is könnyebbé vált helyreállítanotok a harmóniát és az egyensúlyt.
 
Azok, akiknek kis nehézségei vannak ezen a területen, legyenek türelmesek. Továbbra is törekedjetek arra, hogy eggyé váljatok igaz önvalótokkal. Engedjétek, hogy az Anya/Atya Isten isteni esszenciája dolgozzon rajtatok keresztül.
 
Ami a legfontosabb: soha ne add fel a reményt önmagaddal kapcsolatban.
 
Te vagy az egyetlen dolog az életedben, aki állandóan veled van fizikailag, nem menekülhetsz, önmagad elöl. Mégis sok ember próbálkozik ezzel nagyon keményen. Alkoholba menekülnek, vagy drogokba, elveszítik önmagukat kapcsolataikban és más emberek problémáiban. Lekapcsolódnak a Lélekről, és mások ítélkezésében és kritikáiban tocsognak. Azonban mindig eljön az idő, amikor le kell ülnötök a Szent Csendbe, és önmagatokkal kell lennetek. Ez elöl nincs menekvés.
 
Önmagatok átölelése, a csend, önmagában is nagyon erőteljes gyógyító tapasztalat. Amikor víziótokat, figyelmeteket, fókuszotokat és koncentrációtokat önmagatok felé fordítjátok, akkor számos olyan kérdésre felfedezhetitek a választ, amelyeket korábban a külső világba vetítettetek ki. Abban a pillanatban a bepillantások hangsúlyossá válnak. Talán átsöpör rajtatok egy epifánia, [egyfajta „megvilágosodás”] amelynek hatására feltárul előttetek isteni, egyedi, csodálatos, szent kódotok. A szent kód olyan geometrikus energiatervezet, ami egyedül hozzátok tartozik. Egyedi, nincs még egy ilyen vibráció. Amikor ráhangolódtok erre a kódra, akkor új kapcsolatot hoztok létre önmagatokkal. Nagyon fontos újfajta kapcsolat jön létre, különös tekintettel a bőség erőteljes energiáihoz vezető útra.
 
A Kvantum Univerzum végtelen, nincs kezdete és nincs vége.
 
Ebben a térben van mindaz, ami létezik, és mindaz, ami lehetséges. Mindaz létezik ott, amit akartok, amire vágytok, és amitől féltek. A lehetőség számos ablakán keresztül érkező frekvenciák, és a szent napcsakra megmutatja majd nektek, hogy milyen könnyű megteremteni akár a pozitivitás és a jólét bőségét, akár a negatívitás és a szegénység bőségét.
Mindazok az energiák, amelyeket beleszőttek a folyékony rácsokba, amelyek jelenleg a Földön keresztül és körülötte áramlanak, amelyeket azért teremtettek, hogy megváltoztassák a kollektív tudatosságot, hogy megemeljék rezgését, hogy az még folyékonyabb rácsokba merülhessen biztosítják azt, hogy azokat, akik előrehaladtak útjukon, nem kell, hogy lehúzzák a negatív paradigmák, a régi világ gondolkodásmódjának sűrűsége és nehézsége. Ez most a „zárkózz fel!”, vagy „maradj, ahol vagy” tipikus esete. Illeszkedj be és haladj az áramlattal, vagy maradj a félelmedben és birkózz meg azzal, amit magadhoz vonzol.
 
A lehetőségek ablakainak ezrei nyíltak meg a kollektív tudatosság számára, hogy beléphessen a folyékony univerzumba. Azok, akik közvetlenül visszautasították még a gondolatát is, hogy elgondolkodjanak másfajta valóság lehetőségén, újabb ciklusban keresztülmennek félelmeik és negatívitásuk mélységein, hogy aztán ismét elinduljon a hullám felfelé. Talán a következő alkalommal ők is megragadják a változtatás lehetőségét.
 
Minél több félelmet rángattok ki, annál intenzívebb lesz a tisztulási folyamat.
 
Egyszerűen azért, mert azok, akik úgy döntenek, hogy továbbra is a negatívitás paradigmájában maradnak, továbbra is hatással lesznek a kollektív tudatosság rácsaira. Azokat pedig, akik a fény magasabb rezgéseit testesítik meg, automatikusan magához vonzza egy olyan mágneses szint, amely átalakítja ezt a negatívitást.
 
Mi most azt tesszük, hogy folyékony rácsokból létrehozunk egy teljesen eltérő támogatási hálózatot azok számára, akik felvállalták, azok számára, akik teljes felelősséget vállaltak az életükért, az utazásukért, a gyógyulásukért. Ezáltal biztosítsuk, hogy az energiátokat ne húzza le minden alkalommal a negatív energia kiáramlása. Habár mi ezt kiáramlásnak nevezzük, ez nem igazán kiáramlás, hanem lehúzás. Ez a támogatási rendszer, amelyet létrehozunk a számotokra, megteremti annak érzetét, amit akkor érzékeltek majd, amikor a világok különválnak.
 
Ez az, amire úgy is szoktak utalni, hogy ’a világ, ahogy ti ismeritek, többé nem létezik’.
 
Ahogy tehát a világok szétválása újabb szakaszába lép, úgy fogjátok találni, hogy amit ti megéltek és megtapasztaltok, az úgy tűnik, mintha egy teljesen más világban zajlana, mint azoknak az élete, akik úgy döntöttek, hogy úgymond maradnak. Habár továbbra is lesznek közöttetek interakciók, világok választanak majd el benneteket egymástól spirituálisan, érzelmileg, és néha intellektuálisan is. Ez mind rendben van.
 
Senki sem ítélkezik azok felett, akik úgy döntenek, hogy ott maradnak a régi paradigmában.
 
Nincs semmi fenyegetés azok számára, akik lemaradnak, mi csak annyit teszünk, hogy információt adunk át, tényeket közlünk, és feltárjuk azt a forgatókönyvet, ami bizonyos döntések meghozatalának eredményeként bontakozik ki. Ünnepeljétek azt a döntést, amelyet meghoztatok. Táncoljatok ennek az új isteni világnak szentséges dallamára, amelyet ti váltottatok valóra, a folyékony fény szent hullámára, ami beszél a bennetek lévő összes mágikus részetekhez, amit az ijedt részetek nem volt képes felismerni, mert a félelem sötétsége elvakította látásotokat, és elrejtette azon képességeteket, amellyel bíztok, és amellyel hisztek.
 
 
 
 
 
 
 
Kuthumi
 Az új látomás - részlet
Michelle Eloff közvetitése
Bakó Kálmán megosztása
:)