Az angyalforras.hu weboldalt saját forrásokból tartjuk fent.
Ha szeretnél hozzájárulni működéséhez, kattints a támogatom gombra!

Köszönjük támogatásod! TÁMOGATOM!

Kuthumi üzenete

2020-03-06

A jelen időszakban átélt negatív tapasztalatok három tényezőn alapulnak

Kuthumi.jpg

Kép forrása: Pinterest.com

 

Drága Testvéreim !

Kuthumi vagyok.

 

A Földön a fény erői egyre erősebben sugároznak, mégis az emberek többsége baljós energiákat érez és félelmet él át.

 

A jelen időszakban átélt negatív tapasztalatok három tényezőn alapulnak az egyik, amely a legerőteljesebben hat a tudatra, a kollektív gondolati és érzelmi hatás, melyet az emberi sokaság termel. Sajnos a földi hatalmak nagyon jól tudják, hogyan kell az emberi elméket-szíveket manipulálni és az alsó tudati szinteken tartani. Nagyon sok erőt fektetnek be jelen időszakban arra, hogy kollektív félelem, szegénység, káosz, gyűlölet és nyugtalanság állapotába tartsanak és kössenek le titeket. Nagyon fontos, hogy kiemelkedjetek eme valóságot torzító hatás alól és figyelmeteket, tudatotokat a felsőbb tudatosság felemelő hullámhosszára fókuszáljátok.


A másik tényező a jelen időszakban tapasztalt erős váltás, mely spirituális szinten új kapukat nyit meg, és új szintekre emel, ne essetek kétségbe az ismeretlen új energiákat tapasztalva. Az igazság az, hogy egy újabb felemelkedési hullámhoz érkeztetek és a tudatosságotok, szellemi és lelki felemelkedésetek újabb tanulási periódus előtt áll, amely új távlatokat nyit meg számotokra.

 

Az akadályozó korlátok omladoznak, és végül leomlanak, hogy új szélesebb spektrumú valóságot nyissanak meg előttetek.


A harmadik faktor pedig az, hogy egyfajta „vizsga” időszakot tapasztalhattok meg, és lényetek árnyékos oldala még jobban megmutatkozik, jelezvén, hogy mely részeteket kell még átlényegítenetek. Sokat segít ebben az időszakban, ha felismeritek a próbatételek mögött húzódó feladatokat, tanításokat.


Számos leckét tanultatok meg, a felismeréseket most kell alkalmazni.


Veletek vagyunk de, egy kicsit visszahúzódtunk, hogy a feladatokat önnön erőtökből oldhassátok meg. Ebben az időszakban mérettetik meg a szívetek ereje, és a tudatotok szintje. És amit most elértek, az határozza meg az új tanulási programot, a jövőtöket.


Drága szeretteim jelen pillanat - igaz a megmérettetés pillanata - , de a megdicsőülés lehetősége is egyben, használjátok ki bölcsen.


A bölcsesség és szeretet fénysugarán szóltam hozzátok.

 

 

Kuthumi

 

 

Közvetítette: Aysha